Близки на загиналите на "Струма" разбират за ужаса от социалните мрежи

Най-много загинали има от три села на община Студеничани
25 ное 2021 20:15, Петя Славова
8

Продължава разследването за причината на страшната катастрофа на АМ "Струма". Жителите на община Студеничани в Северна Македония скърбят за жертвите. Най-много загинали има от три села от общината, предава Bulgaria ON AIR.

Фати Сени разбира за катастрофата от социалните мрежи и свои приятели. Знае, че четирима от близките му са на екскурзията до Истанбул. Веднага се усъмнил и започнал да търси информация.

Минават няколко часа в неизвестност и тревога. Решава да тръгне за София - с надежда. В списъка с оцелелите от "Пирогов" обаче не фигурират нито 14-годишната му племенница и нейната майка, нито леля му и чичо му. Сега Фати се моли загубата му да не спохожда други.

"Все пак ние сме вярващи и аз вярвам на Господ. Трябва някой да понесе отговорност", каза той.

За болката на Фати скърби цялото село Студеничани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
5
 
! Отговори
Атеист преди 2 години
Господ не съществува, той е измислен от хората и е недоказуем факт, че господ съществува. За тези, които искат да се докаже, че господ не съществува да знаят, че нещо, което го няма не може да се докаже, че го има. Няма изходна точка. А изходната точка иначе е, че няма господ и трябва неговото съществуване да се докаже.
3
7
 
5
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Щом има мюсюлмани по-скоро е дявола!
2
10
 
6
 
! Отговори
Поп Игнатий преди 2 години
Господ трябва да понесе отговорност за катастрофата. Нищо не става без помощ и одобрение от Господ. Господ знае предварително какво ще се случи.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера я пуснахте таз новина :) мисиркии