Телата на 45-жертви от пламналия автобус пристигнаха в РСМ

Те ще бъдат предадени на близките им преди петъчната молитва
3 дек 2021 13:03, Нели Христова
9
Телата на 45-жертви от пламналия автобус пристигнаха в РСМ
Снимка: YouTube

Телата на загиналите на АМ "Струма" 45 души пристигнаха в Република Северна Македония.

Тленните останки бяха посрещнати от президентът на РС Македония Стево Пендаровски, председателят на парламента Талат Джафери, премиерът Зоран Заев, вицепремиерите Артан Груби и Люпчо Николовски, министрите Буяр Османи, Фатмир Бесими, Крешник Бектеши, Насер Нуредини, Ягода Шахпаска, Благой Бочварски, депутати и главният мюфтия.

Заради лоши метеорологични условия транспортирането на телата от София до Скопие с наши военно-транспортни самолета се забави с няколко часа. След пристигането на телата на летището, те ще бъдат транспортирани до домовете на починалите и гробищата, за да може да бъдат предадени на близките им преди петъчната молитва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
2
 
! Отговори
Маке преди 2 години
сичкто шиптър на прах - стара магедонска поговорка
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на мен ми е интересен транспрота, колко семейства тук не могат да си приберат починалите черноработници от Испания, Англия и тн заради непосилнкя разход. То хубаво вънлна политика, ама хайде БГ гражданите да са с приоритет и сега да вкарат 45 наши сънародници, паднали на ягодови полета с инфаркти или друго
3
5
 
11
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
И защо трябваше със самолети, нямаме ли останали ЗиЛ 130/примерно/?
2
8
 
12
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Да пренесат тяло навсякъде си плаща семейството, струва от 5 до 10 хиляди евро.В случая България плаща и се питам защо? Нима много обичаме македонците,които все ни плюят?? Не....просто това правителство се чувстват ВИНОВНИ..И, КАКВА ДУМА...ПО СКОРО СЕ МАЗНЯТ, ДА ТОВА Е ДУМАТА..РАДЕВ ЛИ ИМА СЪВЕСТ, РАШКОВ,КАЦАРОВ,КАНАДКАТА ЛИ???
1
1
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Кой, Българският данъкоплатец!