Ердоган: Пазарът ще се успокои

Турското правителство предприема действия
13 апр 2022 09:08, Росен Стойчев
38
Ердоган: Пазарът ще се успокои
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Турция ще предприеме още действия за успокояването на пазара. Това обяви турският държавен глава Реджеп Ердоган, съобщи Анадолската агенция.

Той обясни, че се нарушава балансът в предлагането на стоки в глобален мащаб. Затова и тяхната стойност се покачва.

Ердоган увери, че неговата страна има производствен капацитет. Това гарантира, че гражданите няма да останат без основни храни. Турското правителство ще продължи подкрепата за гражданите.  Планът е да се стигне до чувствително повишаване на доходите.

Освен това се търси успокояване на пазара.

Още по темата
Основната идея е да се спре спекулирането с цената на продуктите. Самият Ердоган вече въведе няколко предложения, които да гарантират стабилност на пазара в различните сфери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
ф3 преди 2 години
Ердоганчо пътник! Турците няма да ти простят за простотиите, трябва да избереш Европа или Азия
10
1
 
8
 
! Отговори
Ss преди 2 години
След Римската империя до идването на Османската империя цяла Европа е била въшлясала, за това и тръгнала и чумата от мизерия. Добре, че са дошли турците и са ви научили на хигиена.
9
2
 
4
 
! Отговори
EL TURQO преди 2 години
Ако сме живи и здрави до края на годината ще видим разпада на УЖ развитите западни държави. Богатството на западните държави е изградено върху кръв и сълзи, не че са много работливи. На чужд гръб толкова. 40 години просперитет стигат.
8
2
 
3
 
! Отговори
EL TURQO преди 2 години
Като се спусне на ново желязната завеса, вие Турция ще я търсите под дърво и камък. Ако си мислите, че войната ще приключи скоро или руснаците няма да дойдат за вас жестоко се лъжете. Не забравяйте, че Вашингтон и Брюксел са далече.
7
3
 
6
 
! Отговори
ММ преди 2 години
Тези неща не стават само с апартаменти и плащане на данъци като не знаеш какво е държава и държавни интереси. Но тези неща няма как да ти ги обясня щом не си ги разбрал за 50-60 години живот.
6
3
 
8
 
! Отговори
EL TURQO преди 2 години
А поне знаеш ли защо икономиката на Холандия е така УЖ развита? Има една българска поговорка- " с чужда пита помен не се прави". Това правят УЖ развитите западни икономики, но малко им остава.
5
8
 
5
 
! Отговори
ММ преди 2 години
Българските изселници ги мразят и българите и турците, защото тези хора са върти опашки. И в България са си родоотстъпници, и в Турция са си родоотстъпници. Сега хвалят Европа, но като се влоши икономическото положение там и по тях ще плюят.
4
5
 
7
 
! Отговори
EL TURQO преди 2 години
Причината за икономическите проблеми в Турция е, че е ДЪРЖАВА, която не кляка пред другите. Следи своите интереси, но нещата ще се оправят. Това няма как да го разберат българите и бг изселниците, защото едните не знаят какво е държава, а другите са си родоотстъпници.
3
2
 
4
 
! Отговори
Авангард преди 2 години
Турският всичколог нанесе огромни щети на икономика поради религиозните си предразсъдаци относно лихвите. Атавизми и предразсъдаци.....
2
2
 
8
 
! Отговори
Ss преди 2 години
В България да не би да е утопия. И в България е същата работа. Инфлацията е 50% за сега, а до края на годината не се знае още колко ще е.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Веселинъ 7112136860. Успокой се човече. *** малко до Турция, на пазар, на море, хапни малко баклавичка. Ще видиш, че не са толкова лоши хора. Верно и там ще си същия шушлек като в бг, но може и да се поуспокоиш, че няма нищо лошо от другата страна на границата.