Мицкоски: ЕС да се обедини срещу политическата агресия на България

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ с нова словестна атака срещу София
14 май 2022 21:20, Красимир Ангелов
156
Мицкоски: ЕС да се обедини срещу политическата агресия на България
Снимка: БГНЕС

Лидерът на на опозиционната в Република Северна Македония ВМРО-ДПМНЕ - Християн Мицкоски, отново се изказа изключително остро срещу България.

Още по темата
"Отново използвам възможността да изпратя послание към Европа, към ЕС, както са обединени по отношение на руската агресия в Украйна, да бъдат обединени около политическата агресия на България срещу (Република Северна) Македония и да ни позволят най-накрая да започнем тези преговори без всякакви условия, без никакво унижение и без никакви недостойни отстъпки, защото бях свидетел, когато същите тези политици от Брюксел обещаха, че това срамно Преспанско споразумение е последната отстъпка, която страната трябва да направи, преди да стане пълноправен член на НАТО и да започне преговори за пълноправно членство в рамките на ЕС", посочи лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ.

По време на посещение си в община Кисела вода Мицкоски коментира, че според него няма шанс ветото на България по отношение на началото на преговори на Република Северна Македония с ЕС да бъде оттеглено.

"Или ще бъдем унижени и омаловажени от хегемонистичните искания на източната ни съседка, или ветото няма да бъде отменено и това е моята позиция, позицията на ВМРО-ДПМНЕ", каза Мицкоски, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
0
 
! Отговори
Стоянов преди 1 година
Малоумния българин все още смята макетата за българи, не не са българи и няма и да бъдта, мятат крачоли из европата с БГ паспорти ама българи не са. Оня ден онея шиптъри им взеха името,утре пък България ще си върне историята и гледайте сеир, ще се припознаят или като сърби или като албанци.
111
2
 
14
 
! Отговори
Дебойде преди 1 година
Ако считат, че е унижение да признаят истината, то нека бъдат унижени!Иначе ще е унижение за истината, ако тя отстъпи пред лъжата!Я вардарци да си седят там където са - нямат място на място(ЕС), където истината, закона, правата и принципите се зачитат на практика! Те не смеят да ги изрекат, камо ли да ги практикуват!
110
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България и хегемония,този какви ги говориш???! България дори не е лидер на Балканите.Когато Украина и Македония бъдат приети в ЕС той ще се преименува на Укромакедонски съюз.Дано тогава тези две велики и стари държави бъдат доволни.
109
2
 
16
 
! Отговори
Гоце Делчев преди 1 година
Щом вият, значи всичко е наред! Лошо ще е, ако започнат да ни хвалят - тогава наистина трябва да сме нащрек!
108
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо почнах да се притеснявам, че макетата от цяла седмица не са ни плюли, ама ето - всичко си е наред. Тия са като някакъв херпес, дето само дебне да се появи. И пак ще си напиша дежурните неща - макета, имате за втори официален език АЛБАНСКИ. Аз шопски не говоря, така че - любезно ви моля да използвате албански език. Някаква си псевдо-държавица с население колкото София упорито, нагло всячески ни лази по нервите. Е... няма да стане тая!
107
7
 
2
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Жилата. Ти чуваш ли се какво говориш,казано образно?...Не им стигат на макета ни сърбите 100 години, ами и ти сега мислиш за бой - те имат нужда от рамо, не от юмрук, според мен...
106
4
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Диана 97 Виждам много несъгласни, че БСП оси.ра всичко хубава на този свят...Добре, но както всяко БСП не казват защо, а само пишат минусчета -демек *** гадай,общи приказки както винаги..Ще спомена само едно нещо и то е достатъчно за век и веков-превръщането на Комунизма в Тоталитаризъм!-така направиха и правят,че обществото за което са умирали хората по света се превърна в тип "да плюя и да бягам"..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
105
0
 
2
 
! Отговори
Жиката преди 1 година
Трябва да ви натрошим чутурите.макед.
104
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе пускаите ги тия шемети то и без това Бьлгария излиза от еврогеиския им сьюз и нато Слава на Бьлгария и Русия
103
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Българин Мичкоски е човек на Груески, а той - на Орбан! Къде е сега Груески? Събери 2 и 2!
102
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американцете и еврепейците ги подкокоросват.Да си ги взимат където искат,но без нас.Да избират.
101
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Митев "Просръбски" настроени...ОК, това са 30% кресливи верно, там.А иначе РСМ е член на НАТО! А вие искате да изкарате България оттам, нали? Кажете бе руSSки "патриоти"?А? ДС агент Иван
100
0
 
7
 
! Отговори
А, преди 1 година
До българка Може ли една забележка? Ами Северна Македония вече е членка на НАТО!
99
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко живо кряка, лае и *** в наши дни. Всичко живо заплашва, размахва пръст, нарежда, наставлява. Като се почне от Кулеба, Зеленски и тоя от снимката, и се мине през Урсула, Аналене, Роберта, Мари-Кристин и Мари-Шантал, всички бездушни и стъклени. Като гледам, само Путин си трае.
98
2
 
21
 
! Отговори
Митев преди 1 година
Ще чакате бе момчета,още не сте узрели за ЕС,пък и защо ли Ви е ЕС ползата е единствено и само за управляващите,а Вие обикновените хора просръбски настроени и до тоалетната да искате да отидете ще трябва да питате ЕС.....
97
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Роснацте създадоха комунистическото урудче БЮРМ, Гърците го преименуваха, а ние трябва да го унищожим!
96
2
 
24
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Макета явно са слабоумни и комплексирани от началото на създаването си като нация и народ! От години искат все едно и също а не спазват подписаната от тях резолюция! Няма как да стане! България трябва ежедневно да докладва в ЕС за геноцида който налагат върху българите в страната си! ПОСТОЯННО,ЕЖЕДНЕВНО!Не ви ли стана ясно че и където да ревете, където и да плюете влизането ви в ЕС ще се отлага дотогава докато НЕ ПРОМЕНИТЕ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ БЪЛГАРИЯ!!!!
95
5
 
7
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Кирчо ще се погрижи заедно с гномаДа не се притеснява няма проблем
94
15
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Анонимен 104 Макетата явно са излезли от титова Югославия, защото още преди месец и половина изпратиха военна помощ- оръжие - на братска Украйна. А ние? Само от този дребен детайл могат да ви станат ясни много неща!
93
5
 
18
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Да почакаме да свърши войната. Да видим какви размествания ще има на балканите. Загубените територии ще трябва да се компенсират. РСМ ще се реже като пица.