Мицкоски: ЕС да се обедини срещу политическата агресия на България

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ с нова словестна атака срещу София
14 май 2022 21:20, Красимир Ангелов
156
Мицкоски: ЕС да се обедини срещу политическата агресия на България
Снимка: БГНЕС

Лидерът на на опозиционната в Република Северна Македония ВМРО-ДПМНЕ - Християн Мицкоски, отново се изказа изключително остро срещу България.

Още по темата
"Отново използвам възможността да изпратя послание към Европа, към ЕС, както са обединени по отношение на руската агресия в Украйна, да бъдат обединени около политическата агресия на България срещу (Република Северна) Македония и да ни позволят най-накрая да започнем тези преговори без всякакви условия, без никакво унижение и без никакви недостойни отстъпки, защото бях свидетел, когато същите тези политици от Брюксел обещаха, че това срамно Преспанско споразумение е последната отстъпка, която страната трябва да направи, преди да стане пълноправен член на НАТО и да започне преговори за пълноправно членство в рамките на ЕС", посочи лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ.

По време на посещение си в община Кисела вода Мицкоски коментира, че според него няма шанс ветото на България по отношение на началото на преговори на Република Северна Македония с ЕС да бъде оттеглено.

"Или ще бъдем унижени и омаловажени от хегемонистичните искания на източната ни съседка, или ветото няма да бъде отменено и това е моята позиция, позицията на ВМРО-ДПМНЕ", каза Мицкоски, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РСМ няма място в ЕС. РСМ и България са в състояние на студена война. Ние ги мразим, те не мразят нас. РСМ да оттегли кандидатурата си за ЕС и да забрави, че се познаваме, както сме го правили и досега.
71
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата първо да излязат от Титова Югославия, после ще говорим. Рано е.
70
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакво пускане на бонговците. Влязат ли в ЕС ще кажат, че е техен. И ще искат цялата територия на ЕС.
69
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата сега показват на ЕС какво представляват и как се държат. Агресия, лъжи, кражби. Пуснем ли ги, ще ни се качат на главите и ЕС ще стане ад за нас с техните лъжи и кражби. ЕС е добре без тези лъжци и крадци и сръбски мекерета. Трябва да обясним на ЕС, че макетата са сръбски агенти и ще блокират санкциите срещу Русия и ще работят в полза на Русия, по заповед на Сърбия. Европейския съюз и САЩ ще разберат само това.
68
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Северна Македония напада и се държи агресивно със страна членка на ЕС. Как да ги пуснем? Макетата още живеят в Югославия и не смятат да я напускат.
67
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е ЕС. Крадци и лъжци не пускаме в ЕС. Обединени сме. И холандците не ги искат.
66
8
 
5
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен 93 ЕС е нещо много по-голямо от това,което виждаме днес - просто БСП и СИЕ имат неимоверния талант да и.си.рат всичко хубаво на този свят! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Днес имаше митинг в София за искане на оставките им - малък и слаб в сравнение на техните фалшиви превратаджийски митинги- театър, но за сметка на това ИСТИНСКИ протест, а не театър и това е само началото..СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИО! - змей те гази...
65
11
 
21
 
! Отговори
Русофил преди 1 година
Ако Украйна спечели конкурса за песен на Евровизия, Русия ще бъде домакин следващата година :)
64
4
 
13
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Този жабок видял, че подковават коня и той вдигнал крак...Сърбите са много по-опасни хора за мира от руснаците - те разпалиха първата световна война, те дерибействат близо век над съзнанието и културата на македонците и те властват в РСМ /защото македонците както там, така и в Гърция били много глупави и лоши хора и въобще не могат да управляват живота си, значи/..Не трябва да се забравя, че сърбите управляват Македония там, че с присъщата им на.гл.ост се опитват да ги използват за Троянски кон
63
4
 
16
 
! Отговори
Загрижен преди 1 година
Хе хе Мицкоски, ко стаа с вашио ПатронЪ Груески? Още ли на гости на Орбански? Или ке фата патя къде Москва?
62
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво се натискат толкова за този ЕС,не виждат ли какво се случва в него и в какво се е превърнал.
61
33
 
8
 
! Отговори
ЕС преди 1 година
С поведението си България остана самотна в ЕС. Вземете поука от Сърбия как да изградите добросъседски отношения с македонците.
60
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споко маке Киро ще ви уреди
59
17
 
8
 
! Отговори
ЕС преди 1 година
Сръбската православна църква призна Македонската църква в Светия синод. Така най-накрая, 55 години след схизмата, помирението с църквата в Северна Македония трябва да падне. Това е пътят към съжителството и любовта.
58
4
 
14
 
! Отговори
аа1830 преди 1 година
Има един лаф - видиш ли македонец на снимка, удари му шамар. Та важи с пълна сила за Мицкоски. Премиерът им е много по-читав и умерен в изказа си. Но за съжаление явно и доста мекушав, щом няма напредък в полза на дветв страни
57
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия луди ли са да искат да влизат в ЕС!Нали ако ги приемат половината ще избягат на запад и нищо няма да остане от "великата" им измислена държава.
56
6
 
32
 
! Отговори
аа1830 преди 1 година
Хапчетата, Мицкоски, хапчетата си взимай. Докато македонизъм означава анти българизъм винаги ще сте там където сте - карахте се със всичките си съседи - Милошевич искаше да ви разпердушини, църквата ви е дъщерна на сръбската, албанските бунтове ви докараха Охридското споразумение и втори официален език, гърците ви въртяха 30 години за едно знаме и име на държавата ви, с нас обаче ще ви е най-тежко, комплексиран измислен македонски народ с мания за величие.
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Красьоооо, пиши грамотно бее!
54
3
 
24
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
Маке,не сме комплексари,браним си историята,която вие искате да ни откраднете,защото нямате своя,защото сте посръбчени българи,шиптъри и некакви други.
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мицкоски много е *** ..,типичен българин