Мицкоски: ЕС да се обедини срещу политическата агресия на България

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ с нова словестна атака срещу София
14 май 2022 21:20, Красимир Ангелов
156
Мицкоски: ЕС да се обедини срещу политическата агресия на България
Снимка: БГНЕС

Лидерът на на опозиционната в Република Северна Македония ВМРО-ДПМНЕ - Християн Мицкоски, отново се изказа изключително остро срещу България.

Още по темата
"Отново използвам възможността да изпратя послание към Европа, към ЕС, както са обединени по отношение на руската агресия в Украйна, да бъдат обединени около политическата агресия на България срещу (Република Северна) Македония и да ни позволят най-накрая да започнем тези преговори без всякакви условия, без никакво унижение и без никакви недостойни отстъпки, защото бях свидетел, когато същите тези политици от Брюксел обещаха, че това срамно Преспанско споразумение е последната отстъпка, която страната трябва да направи, преди да стане пълноправен член на НАТО и да започне преговори за пълноправно членство в рамките на ЕС", посочи лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ.

По време на посещение си в община Кисела вода Мицкоски коментира, че според него няма шанс ветото на България по отношение на началото на преговори на Република Северна Македония с ЕС да бъде оттеглено.

"Или ще бъдем унижени и омаловажени от хегемонистичните искания на източната ни съседка, или ветото няма да бъде отменено и това е моята позиция, позицията на ВМРО-ДПМНЕ", каза Мицкоски, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До NoirFireПрочухме се, единствено на нас ни спряха газа, заедно с Полша, по всички медии го тръбяха :))) Който не е знаел за България, сега вече знае :)
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой каквото прави,на себе си го прави.Разбра ли Мицко?С вашите камъни по вашите кратуни.
50
2
 
2
 
! Отговори
;) преди 1 година
Да ме прощавате, но единствения мотив Македония да е в ЕС към момента е, че май България е против!
49
27
 
4
 
! Отговори
ЕС преди 1 година
България няма да загуби нищо с влизането на Македония в ЕС. Напротив. Но кой може да види това. Аман от психари и комплексари.
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мицко,мацко,колкото повече лаете срещу нас,толкова по-дълго ще бъде ветото.
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ;)Споко, нема да ги пуснем, поне докато не признаят, че цар Самуил е български цар :)))
46
2
 
19
 
! Отговори
;) преди 1 година
Не си помисляй да се заиграваш с теми, като българска и руска агресия, македонски Такъв! Ако ще влизате в Европа го направете с достойнство, а не ревящи , че България не ви пуска! А, да а обяснихте ли на народа си, че клуба на богатите не е добро място за бедните?
45
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една шепа народ,по-малко от София седнали да ни се дрънчат и да ни налагат претенциите си.Яааа,у лево.Бъдете каквито си щете.Писна ни от вас.Но ветото ще продължи.
44
3
 
17
 
! Отговори
ВЕТО преди 1 година
Конституцията на тази "държава" дискриминира гражданите си на расов признак. В прав текст си пише че те НЕ са равни. Държавотворни народи и други народи... първа и втора категория хора.... Отделно кражбата на история и перманентния език на омразата.ВЕТО на РСМ, докато не покажат че споделят същите ценности, като държавите от ЕС.
43
20
 
3
 
! Отговори
ЕС преди 1 година
Мицкоски е прав, България е шовинистична към РСМ и иска да се меси във вътрешните работи на съседа си.
42
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се отнемат паспортите на 120 000 макета,щом не се признават за българи,а тези,които искат и са българи да си ги вземем тук,а на останалите да им теглим една дълга българска благословия и да си трошат главите.
41
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 60 Еми то е българско мнозинство там, не е малцинство, ама айде от нас да мине :))) Да се учат от турците макетата, требва с уважение да подходиш с нас, не с агресия, щото всеки наш комшия знае колко агресивни можем да станем :)))
40
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еййй,ама тия много нагли,бе!Политическа агресия?А за езика на омразата,за фалшифициране на историята,за непризнаване на българско малцинство,за обидите към нас във вашите учебници нещо да кажеш?
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Нямам ТърпениеВиждаш, че не сме послушни, напротив :))) Послушковците са рашките, направо са като *** :)))
38
1
 
9
 
! Отговори
Нямам Търпение преди 1 година
да ги Приемат - тия са толко Нахални и Нагли, не са Послушковците Българи, и Брюксел ще ми е кефче, как ще дигнат ръце от тях, ама ще е вече късно!
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 39Сърбите имат комплекс за малоценност от нас, а както знаем беха в изкуствената Югославия, те са научени да ни мразят :)) Все едно да откажеш нашенски русофил да верва в Путин, мисия почти невъзможна :)))
36
4
 
15
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Язък, що Българи умряха за тия голи чукари... И майкопродавци...))) скапвайте се там, те арнаутите вече ви преплявят...)))
35
3
 
12
 
! Отговори
Ти преди 1 година
Много се уплашихме, ще ни денататаризират ли тези? Ветото е сигурно.
34
6
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Аз лично,не се изненадвам от " омразата" на Македония спрямо България! Политическата култура във всяко едно общество,не бива да бъде агресивна и на всеслушсние! Младото поколение в обществата с времето,диктува и политиката на държавата си! Как мислите че ще реагират младите в Македония възпитавани в омраза към България? При нас по различно ли е? След 1989г,възпитахме поколението си да мрази Русия!-:( и " обича" Америка! Защо се изненадвате че ни " мразят"? Тях ги " възпитаха" да ни МРАЗЯТ!-:(((
33
6
 
8
 
! Отговори
Нане преди 1 година
федалите от сдс и майкопродавеца желю от краварското котило ги признаха първи за държавица... Не сте ни притребвали... Алал да ви е еурогея...)) =))