Генчовска ще посети РСМ със собствена охрана

Отношенията между двете държави не се подобряват
15 май 2022 18:09, Нели Христова
37
Генчовска ще посети РСМ със собствена охрана
Снимка: БГНЕС

По искане на българските служби при посещенията си в съседна РС Македония външният ни министър Теодора Генчовска е придружавана от собствена охрана.

Това съобщи Димитър Гърдев, международен секретар на партия „Има такъв народ“ и председател на Комисията по външна политика в 46-то Народно събрание. Според него "през последната година двустранните отношения между България и РСМ вместо да се подобряват рязко са се влошили". Гърдев даде за пример най-различни изявления на македонския президент и други политици в западната ни съседка.

"В коя друга държава външният ни министър отива със собствена охрана. Къде става подобно нещо", каза още Диимтър Гърдев пред БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бул гурПо -скоро си лунгур. не мога да ви схвана вас и вашите така наречени разсъждения. Един тука ми се затюхкал че никой на Балканите не ни обича. Кого визира, сърбите ли? ха-ха че аз тях от памтивека не ги обичам. Същото е и с т. нар. македонци. Просто защото не са за обичане. Така че не се притеснявам за това. По - скоро ме смущава поведението на Ганчовска. да внимава какво прави там че да не й потрябва охрана тук. Никой не обича предателите.
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ganchoнаистина си *** ама голям. Имам предвид маломерния ти мозък. такива като тебе през вековете са предавали собствените си хора и родина. ще има да чакаш с този манталитет някой някога да уважава теб и страната в която си се родил . Никакви отстъпки за РСМ. Иначе тая Ганчовска, пардон Генчовска направо да не се връща тук .
27
1
 
1
 
! Отговори
Маке преди 1 година
Да не се плаши оваа бабушка. Никои нема да иа погледне или допре. Ние македонците сме демократи и дзентлмени.
26
1
 
5
 
! Отговори
Бул гур преди 1 година
Вече се развенчаха българските исторически лъжи.Псевдо учените пишман историци са в паника.Нашата история като приказки за малки деца.Жалко за безсмислените жертви които сме дали през вековете.
25
2
 
5
 
! Отговори
Gancho преди 1 година
Има ли държава на Балканите която да обича и симпатизира на България и българите??? Докарахме се до там ,че всички в Европа да не ни разбират и да ни презират и мразят съседните държави.Неможе да налагаме на всички съседни държави да приемат измислената ни история,която сме си съчинили за вътрешна консумация и псевдо повдигане патриотичния дух на българина.
24
5
 
9
 
! Отговори
Михаааал преди 1 година
От тази управляваща сбирщина нищо не става, ама НИЩО!!! И защо ще ходи при макетата след като е засрашена. На чий ще рови из гащите. Доlни Продажници.
23
3
 
6
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Народа плаща освен собственна охрана и осигурете и собствен самолет
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Цона Австрия са австрийци но езика немски. САЩ и Австралия са американи и австрали но езика английски. Косово са косовари но езика албански. Швейцария са швейцарци но езика френски или немски и зависи какъв неутралитет имат. България има право на мнение най-малко апък когато сърбите са замесени в геноциди на други народи още повече тежи бг.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се виждат какви са ***, ами се малага българка да ходи с охрана в Скопие :)) Ще им излезе солено ако се опитат нещо да направят :))
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дипломатическите отношения охладняха.Македонците ще си честват сами 24 май в Рим , без българската делегация.
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата нападнат ли българка, край с тех ! :))
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Цона Историята не може да се промени. Вече се е случила и не може да се фалшифицира. Освен това те са вече северни македонци и не са ония македонци от Югославия.
17
6
 
15
 
! Отговори
Цона преди 1 година
Неприятно ми е да го кажа, но свърши вече тая история с българите. Било е някога. За 100 години Югославия затри всякакво българско самосъзнание в Македония. Хората там се самоопределят като македонци и дори културно са по-близо до Сърбия, отколкото до България. Пак казвам, неприятно ми е да кажа всичко това, но е истина.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи собствена охрана това недоразумение като български министър ли отива там или като частно лице???
15
4
 
9
 
! Отговори
tony преди 1 година
Да не вземат да я откраднат.
14
6
 
16
 
! Отговори
и още нещо преди 1 година
Тази македония никога не е била българска!Набийте си го в *** глави!И престанете да припадате по "братята от Вардаро"!
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази невзрачна лелка с вид на продавачка в квартален магазин в Горно Нанадолнище е от квотата на другаря Мун_чо - разледайте й "професионалната" биография, нищо, че уж е от ИТН. Лелката възприема Българиякато "малка" държава - как тогава би могла да защити българските национални интереси? По-смотан външен министър никога не сме имали. Някой да й каже поне как да се облича, как да оформя косата си и да я посъветва да слага малко цвят на сивото си лице.
12
6
 
13
 
! Отговори
ей,прост народ преди 1 година
А бе не се занимавайте с тия,бе!Направете една комисия, която да следи за спазването на нашите искания,да следи пресата и учебниците ,и това е!Едно нарушение да има,и им го навирате в муцуните!А те да пищят колкото си искат!
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смехория са тия на Славчо ,а по изборите итн и Да за България ,и ПП по 3 %така за участие )
10
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие създавате проблемите с РСМ. Искате да ви се молят, да ги унижавате, да ги мачкате. А кои сте вие? - мергинали и бездарници.