Бащата на футболиста Георги Йомов е стрелецът от Околовръстното

Спортистът е бил задържан за разпит снощи
Обновена: 17 май 2022 12:06 | 17 май 2022 09:53, Нели Христова
182
Бащата на футболиста Георги Йомов е стрелецът от Околовръстното
Снимка: Facebook

Бащата на футболста на ЦСКА Георги Йомов е прострелял двамата мъже при инцидента на Околовръстното шосе в София късно миналата вечер. Това е разкрил самият футболист, който беше задържан за разпит.

Още по темата
Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава брат му се обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял.

Футболистът заявил, че няма представа къде са брат му и баща му. Двамата все още се издирват.

Според "24 часа" футболистът е признал още, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на отбора си ЦСКА.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан.

При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията.

На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
4
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Георги Йомов е бил бесен, ама наистина бесен, след загубата от говедата с 0:1... Така че разбирам защо се е заяждал и е налетял на бой. То наистина е цяло чудо, че говеждата и припознаваческата публика не се сбиха... При 20 000 биещи се и млатещи се цялата полиция и жандармерия на София нямаше да стигне да ги разтърве.
92
2
 
27
 
! Отговори
А бе преди 1 година
Всичко се върти около Йомов и скандал заради мача.Вероятно е той да е главното лице в екшъна.А сега родата се е хвърлила да спаси кариерата му и евентуалния пандиз,че кой ще храни певачката и фамилията занапред???
91
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунягитее се върнаха на власт и се започнаха мутренските изпълнения
90
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гарантирано от Радев, Кирчо и Рашков
89
0
 
30
 
! Отговори
bahahahaha преди 1 година
Имайки предвид какви са 4-*** от свадата, остава да предполагаме, че 5-тия, най-тежко пострадал, е пианист от софийската опера с 2 висши образования, познах ли?
88
2
 
5
 
! Отговори
ГЕРЕН. Е ТОВА Е преди 1 година
ВЪЗПИТАТЕЛ НА ЙОМОФЦИ. ОТ ЛЕВСКАРСКА ФАМИЛИЯ ГИ ДОКАРА ДО ЦЕСЕКАРСКА ИЗДЪНКА. ЗА ПАРИ ПРЕДПОЛАГАМ
87
0
 
8
 
! Отговори
боко преди 1 година
отпадъци с пари да го поставя на майките и бащите да гледат
86
0
 
36
 
! Отговори
Шака Зулу преди 1 година
София е пълна с аборигени от село. На село пък няма кой да копа домати-разбирай очаква ни глад. Докато йомовците не се върнат на село, и не започнат да пасат овце, вместо да клатят инфлуенсърки, ще гладуваме.
85
19
 
5
 
! Отговори
mnenie преди 1 година
Защо коментирате без да знаете случая. Ако някой е бил там, нека каже. Вие само си плямпате какво ви се вътри в главата. За да има стрелба, имало е провокация сигурно. Но нека поне да излезат с някаква версия.
84
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Селското ромче футболист, долнопробна чалгоретина, муцка.
83
0
 
17
 
! Отговори
1 преди 1 година
До Georgiev,че сме там,там сме,но йомови са известна ромска фамилия.
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има два аспекта на проблема. Но главното е, че белите започнаха да поддържават на хидиностичните раси. Не е тайна, че ромите се смеят, че българите се правят на по такива от тях. Другата крайност към която залитат е да се правят на гангстери. Все хубави традиции на други раси, които много обичали веселието. Това е родната картина.
81
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да се отварят вече по бензиностанциите тия инвалиди.
80
1
 
8
 
! Отговори
Петя Колева преди 1 година
реди време Вълчев е бил първокурсник в академията на Министерство на вътрешните работи, само че дружно с момчета от неговия курс направил обир и е бил изключен от влиятелното полицейско учебно заведение, описаха пред Struma петричани.. Работата по снощния случай не престава,очаквайте детайлности. :D
79
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки със скъпа кола се прави на мутра, после едните биват простреляни, другите се крият като мишки сега, за да не бъдат простреляни. Гаранция Ромов, брат му или баща му или и тримата скоро нема да са между живите.
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има два аспекта на проблема. Но главното е, че белите започнаха да поддържават на хидиностичните раси. Не е тайна, че родителите се смеят, че българите се правят на по такива от тях. Другата крайност към която залитат е да се правят на гангстери. Все хубави традиции на други раси, които много обичали веселието. Това е родната картина.
77
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 1 година
До съседа ти,с тази фамилия,са и малко роми,не знам,защо, така си мисля.
76
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единият прострелян е Марио Вълчев - разжалван курсант от МВР, престъпник, събирач на дългове. Страшни остатъци са били в тая сцена! Лихвари, футболисти и милиционери.
75
1
 
21
 
! Отговори
Бай иван преди 1 година
2022 год бройте до 10 докато ви мине и продължете по живо по здраво, аз изкарах 6 год в затвора заради татуирани батки , които решиха да се правят на мъже на пътя, проблема е че бях с дъщеря ми и чесно в такива ситуации човек не мисли за последствията, та и тук ако бащата е въоражен и види, че има проблем с сина му, просто в такива ситуаци не мислиш, и пак късмет са има ли- в краката
74
1
 
19
 
! Отговори
предполагам преди 1 година
"жертвите" са случайни минувачи, спрели за да си купат банички