Бучковски приветства решението на Бойко Борисов

Надява се това да върне доверието
22 юни 2022 15:40, Росен Стойчев
16
Бучковски приветства решението на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Владо Бучковски приветства решението на Бойко Борисов да подкрепи започването на преговорите на ЕС със Северна Македония, съобщи БГНЕС.

Ръководителят на ГЕРБ обяви решението си днес.

Още по темата
Борисов потвърди, че народните представители на неговата група ще подкрепят българското разрешение за започване на преговорите с македонското правителство.

Той приветства френското предложение за решаването на въпроса. Според него то дава добри шансове на България да получи очакваните решения.

Очаква се отговорът на Продължаваме промяната. От там настояват, че всичко ще се реши в парламента.

"Изявлението на Борисов е ход, който върна доверието в приятелството между нашите държави. Подобни декларации ще възстановят двустранното доверие", заяви Бучковски, който представяше македонската страна в преговорите с българското правителство.

Предстои правителството на Северна Македония да обяви, какво мнение има за документа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
4
 
! Отговори
Тиквуня преди 1 година
пак е свалил гащите, преди да са му поискали... На бас, че не е чел и дума от предложението, но вече е на колене пред верхей вебер и др мераклии! Самия факт, че те хвалят лицемерните евроGейци,означава, че си продал народа си! Също като гриндера, двамата сте на една хранилка, а на изборите ще се прегърнете и целунете с тях, а може и БСП и ДБ да включите в извр***тена коалиция.За едни милиарди става дума, чекмеджето е наполовина празно...
9
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов е не просто престъпник, той е рецидивист, избран и лансиран от ДС-КГБ мафията във върховете на държавната власт! ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов, който с активно мероприятие свали първото законно демократично правителство на Бългапия - на СДС с всичките му грешки и несъвършенства !!!, а след месеца заедно с друг всеизвестен рецидивист ДС-КГБ генерал Любен Гоцев назначиха Борисов в правителството та доведения пак от тях премиер Симеон!.. Те му създадоха и партията, като възложиха тази задача на Цветанов, чийто баща знаем какво правеше в ДС
8
7
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 година
Бучковски ,знае ли какви дървеняци,тесногръди,злобни, дребни души непрекъснато политиканстват и целта им е всичко да се затлачва и никакво мърдане напред,за което им се плаща
7
3
 
7
 
! Отговори
Прожектор преди 1 година
Така както на думи "подкрепя френското предложение", ГЕРБ провали заедно с ИТН, "Възраждане" и ДПС заседанието по тази тема на Комисията по външна политика на НС !
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още условия ще ни поставите ли макета за да влезем в ЕС, виждам, че вие вече се чувствате там, благодарение на българските паспорти, кажете си условията и да коленичим пред вас........хахахахахахаха :))) Добре, цар Самуил е "чисто" македонски цар, Иван-Асен II, Калоян..... нещо ви се губи едно хилядолетие от гърка Александър Велики, къде сте били тогава и "вашата" история :))) А и защо се пишете славяни, нали сте гърците на Александър :)))
5
5
 
9
 
! Отговори
провал на ПП и ББ преди 1 година
Нищо не е изпълнено от Македония а само бг ще вдигне ветото.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко тиквата да е дал зелена светлина, когато бойкиевото събрани,е го дирижираше П,К,П по турски. Сега е г_н НИКОЙ.
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко е бита карта, той може само песове да развъжда от за вбъдеще, белким изкара някоя македонска порода.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чекай малко - "Според него това давало добри шансове на България да получи очакваните решения", какво да кажа, излиза, че ние кандидатстваме за ЕС а не те :))))
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко е предател!