Слави в любовна връзка по оста София - Димитровград

Шоуменът позатопли отношенията си с Митьо Пайнера
Обновена: 1 дек 2011 20:55 | 25 ное 2011 12:41,
103
Слави в любовна връзка по оста София - Димитровград
Снимка: архив, Булфото
През последните няколко години Слави Трифонов на няколко пъти открито влизаше във война с шефа на Пайнер инж. Митко Димитров. Изпълнителите на димитровградската компания ставаха обект на солени шеги, имаше дълги периоди, в които те липсваха в неговото шоу. Място, където често промотираха нови песни.
 
Според някои в отношенията помежду им има и частица политика. Водещият често напада премиера Бойко Борисов под предлог, че са опозиция на всяка власт. Инж. Димитров пък е привърженик на Борисов, дори бе част от листата на партията. Впоследствие обаче се оттегли. 
 
Явно обаче томахавката е заровена, това показват събитията от последните няколко месеца. Трифонов обърна явно палачинката още с назначаването на Ивана за треньор в първото издание на музикалното шоу "Гласът на България". Впоследствие актуалната фолк звезда записа и дует с дясната ръка на Дългия - Георги Милчев-Годжи, озаглавен "Точка 18".
 
Музикалните колаборации между доскоро враждуващите страни продължиха с пълна сила. Андреа се кротна до Борис Солтарийски, а певица номер едно на фолк компанията за последната година Галена провокира феновете със закачливото парче "Неудобни въпроси" в тандем с Гъмзата.
 
Любовната заварка по оста София - Димитровград продължи още по-неочаквано. Две от участничките в музикални предавания на Трифонов - Люси и Роксана, подписаха договор с Пайнер. Роксана дори имаше привилегията да стъпи на голямата сцена в НДК на юбилейния рожден ден на Планета тв само броени дни, след като се врече на музикалната компания. Нещо, което не е в практиката на фолк империята и рядко се е случвало дори на най-големите им звезди.
 
Пикът на затоплените отношения бе именно на споменатия вече концерт в зала 1 на НДК. Почти целият Ку-ку бенд бе командирован на спектакъла, без да става ясно толкова ли е голям приносът им в развитието на телевизията. Годжи пя с Роксана и Ивана, Борис с Андреа, Гъмзата дори изпълни самостоятелно парче, преди до него да застане Галена. Танцьорките от Магаданс пък бяха част от хореографията. Оставаше и Слави да се качи на сцената, за да стане шоуто пълно.
 
Всъщност Трифонов наистина можеше да бъде част от проекта Планета тв, ако преди 10 години той се бе осъществил по първоначален план. Слабо известен факт е, че медията е била замислена да бъде управлявана от триумвират - Слави, Митко Димитров и шефовете на Ара Мюзик и Диапазон Рекърдс братята Виктор и Ненчо Касъмови.
 
В крайна сметка обаче амбициозният план е осъществен само от Димитров, което пък наложи появата на Фен тв и Балканика като телевизии на конкурентите на Пайнер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: ПайнерСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
7
 
! Отговори
Сливи Т. преди 12 години
Питко Майнера ,си е вече мой човек !
78
1
 
11
 
! Отговори
...? преди 12 години
От *** ,ботуш не става!
77
3
 
34
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Потъва Слави потъва.Само знай да плюе Бойко щото нему даде 50% от ГЕРБ.Характера му е властолюбив и неспособен да понася критика,уникален педант.Затова не може и да се ожени нищо че има пари.
76
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя матрял и за бърсане на ... не става.... те и обектите описани в него и те не стават.... Чудно кво ли са опитахте да ни речете....нит се образовахме...нит получихме културно развитие ... нит морално задоволство ..... кво е тва и що го пишете ?
75
0
 
12
 
! Отговори
Диоген преди 12 години
Вижда се, че Батко освен голяма вилица има и голяма шпакла! :)
74
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе дългия не беше ли партия със Бойко!Скоро въртях каналите и гледам че бая го плюе,нещо съм назад с материала!
73
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Екстра снимка, на нея много точно се вижда мастията на Агента Гоцко на какво е способна с дългия си *** език. Такава простачка като Славка Трифонова на Запад ще й спрат предаването на момента, обаче тук нали сме Абсурдистан, такива пачаври като Славка виреят и даже връзват розов цвят за радост на БСП електората.
72
0
 
18
 
! Отговори
  преди 12 години
***... едно от 100 предавания са му интересни, и то не заради него, а заради някой интригуващ гост.
71
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Славка Трифонова е най-скъпата *** на БСП и най-вече на Агент Гоцко. Всяка вечер кака Славка щедро си разтваря косматите крака пред БТВ-то за да покаже за пореден път колко е проста и до къде може да стигне за пари. Тази *** отдавна омръзна на зрителите, но нали ежедневно плюе змии и гущери срещу Бойко за това е още в употреба.
70
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
My lighthouse hurts - Боли ме фараIt's sleeping on my duck - Дреме ми на паткатаIt doesn't stir me - Не ме бъркаTheir grandmother's thorn - Бабината им трънкинаIt doesn't pop to me - Не ми пукаIt's through my other job - През оная работа ми е
69
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
брей, все едно е новина, че Слави е чалгар
68
0
 
5
 
! Отговори
До 53 преди 12 години
Хахаха - My lighthouse hurts - xaxaxa, a също и - It's sleeping on my duck - за всичките овчари хахааха.
67
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз не виждам нищо фолклорно в кючеците дето се леят, това не е моя фолклор, за да му казвам попФолк. Това си е чиста чалга. Също не виждам и нищо от моя фолклор в силикона и ***. Моят фолклор показва здрава ценностна система и връзка в семейството, а не магистрална любов с арабски танци...
66
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалгаризаторът на България!
65
2
 
18
 
! Отговори
Такъв цървул.. преди 12 години
като Слави не може да намериш...
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"отнезнамколко" години не го гледам славчовото шоу,не му знам сегашния рейтинг но си мисля,че дооооста е паднал,само наши и чужди "попфолк" изпълнители,глупави "риалита" и вече изтъркани комедийни скечове....словосъчетанието попфолк е "уникално" нещо като КНДР-Корейска Народно-демократична Република,айййй това преведено на български означава горе-долу народната народна Корея на народа!!!!!хаххха защото и поп,и фолк означават народ!
63
2
 
13
 
! Отговори
fan4eto преди 12 години
Abe Slavi e edin ***.., i tolkova!!!
62
1
 
6
 
! Отговори
FEN преди 12 години
Abe toja Slav4o i po dupe da se posurne, ne moje da stane seriozna zvezda...Payner sa si Payner, makar, 4e ve4e i te tragnaha nadolu- koncerta vav vtornik si be6e 4ista izlagacija s malki izklju4enija...:-)
61
1
 
23
 
! Отговори
Милена преди 12 години
Ах, как му се иска на учиндолският *** да остарява като катедрала :))))))))
60
1
 
24
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Отдавна не следя изявите на Слави, но скоро го гледах и ми прилича на застаряващ чичко с доста комплекси. Доста се е поиздухал за разлика от идола си Джей Лено, от който е на светлини години. Както е казал нардоа:" От ***, обувка не става!"