Слави в любовна връзка по оста София - Димитровград

Шоуменът позатопли отношенията си с Митьо Пайнера
Обновена: 1 дек 2011 20:55 | 25 ное 2011 12:41,
103
Слави в любовна връзка по оста София - Димитровград
Снимка: архив, Булфото
През последните няколко години Слави Трифонов на няколко пъти открито влизаше във война с шефа на Пайнер инж. Митко Димитров. Изпълнителите на димитровградската компания ставаха обект на солени шеги, имаше дълги периоди, в които те липсваха в неговото шоу. Място, където често промотираха нови песни.
 
Според някои в отношенията помежду им има и частица политика. Водещият често напада премиера Бойко Борисов под предлог, че са опозиция на всяка власт. Инж. Димитров пък е привърженик на Борисов, дори бе част от листата на партията. Впоследствие обаче се оттегли. 
 
Явно обаче томахавката е заровена, това показват събитията от последните няколко месеца. Трифонов обърна явно палачинката още с назначаването на Ивана за треньор в първото издание на музикалното шоу "Гласът на България". Впоследствие актуалната фолк звезда записа и дует с дясната ръка на Дългия - Георги Милчев-Годжи, озаглавен "Точка 18".
 
Музикалните колаборации между доскоро враждуващите страни продължиха с пълна сила. Андреа се кротна до Борис Солтарийски, а певица номер едно на фолк компанията за последната година Галена провокира феновете със закачливото парче "Неудобни въпроси" в тандем с Гъмзата.
 
Любовната заварка по оста София - Димитровград продължи още по-неочаквано. Две от участничките в музикални предавания на Трифонов - Люси и Роксана, подписаха договор с Пайнер. Роксана дори имаше привилегията да стъпи на голямата сцена в НДК на юбилейния рожден ден на Планета тв само броени дни, след като се врече на музикалната компания. Нещо, което не е в практиката на фолк империята и рядко се е случвало дори на най-големите им звезди.
 
Пикът на затоплените отношения бе именно на споменатия вече концерт в зала 1 на НДК. Почти целият Ку-ку бенд бе командирован на спектакъла, без да става ясно толкова ли е голям приносът им в развитието на телевизията. Годжи пя с Роксана и Ивана, Борис с Андреа, Гъмзата дори изпълни самостоятелно парче, преди до него да застане Галена. Танцьорките от Магаданс пък бяха част от хореографията. Оставаше и Слави да се качи на сцената, за да стане шоуто пълно.
 
Всъщност Трифонов наистина можеше да бъде част от проекта Планета тв, ако преди 10 години той се бе осъществил по първоначален план. Слабо известен факт е, че медията е била замислена да бъде управлявана от триумвират - Слави, Митко Димитров и шефовете на Ара Мюзик и Диапазон Рекърдс братята Виктор и Ненчо Касъмови.
 
В крайна сметка обаче амбициозният план е осъществен само от Димитров, което пък наложи появата на Фен тв и Балканика като телевизии на конкурентите на Пайнер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: ПайнерСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
19
 
! Отговори
..... преди 12 години
Само като го видя,ключвам на друга програма или напускам стаята ако не съм в къщи
58
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 100 години Слави разполага с един час всеки ден в най-гледаното време. Ако някой умен и интелигентен човек имаше такава свобода на словото, той можеше да направи чудеса. А този учиндолец реши да чалгализира нацията. Браво ! И който не иска да ръкопляска бива оплют от яйцеглавите "сценаристи". Да живей простотията ! И някой тука по-долу ми го хвали като успял човек...пази Боже, той е толкова нещастен - самотен, покварен, изчерпан
57
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
слави може да има интимни отношения само и единствено с мъж.
56
1
 
3
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
Това някаква загадка ли е?........я подскажи малко
55
3
 
11
 
! Отговори
градски до 58 преди 12 години
Веднага се усеща че кмета ни е от ГЕРБ. Спря чалгата. Ако беше Слфчу БСП-то щеше да покани само чалгари, като миналата година
54
2
 
20
 
! Отговори
Майните - пак №1 преди 12 години
В Пловдив забраниха чалгата покрай празницитеПубликувана от ***.bg в БългарияДата: 2011-11-25 07:20:00, видяна 2365 пъти За 2 седмици кметът на Пловдив спира чалгата. Кючеци и изпълнения на фолк певици категорично няма да има по коледните и новогодишните празници под тепетата.Това обявиха от общината, която ще спази традицията за изграждане на сцена на открито през декември. На нея обаче няма да се изявяват попфолк изпълнители. Празничната програма ще бъде съгласувана с отдел "Култура", като ще преобладават рок и коледни песни, съобщи "Стандарт Нюз".Проявите ще са ежедневни между 15 и 31 декември, като сцената ще бъде до шадравана на пл. "Стефан Стамболов" 1. По традиция на пл. "Централен" ще има коледен пазар, но на търговците ще бъде забранена продажбата на бельо, пантофи и дрехи. Ще могат да предлагат само лакомства, сувенири, кебапчета и вино, за да има празнично настроение.Новата градска управа е категорична също, че тази година няма да се сече елха за празниците, а ще бъде украсено живо дърво пред кметството, което после няма да бъде изхвърлено, а ще остане да си расте.
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ли са културтрегерите на БГ ? Това ли е културата ? *** ! В нашия зоопарк има една *** - прави салто като и дадеш бонбонче. Много по-забавна е
52
24
 
5
 
! Отговори
член на БСП преди 12 години
Завистливци гадни. Слави колко много е постигнал в живота, вие всички му завиждате, а и всичките му песни са страхотни. Може би ви я яд че плюе по ББ, затова го мразите толкова.
51
0
 
39
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
Славчо за пари е готов да си изяде *** ако трябва.
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На чист английски - "my lighthouse hurts" за Славун и за Планета и за всичките овчари там :D
49
1
 
3
 
! Отговори
жена преди 12 години
малииииий какъв език
48
2
 
3
 
! Отговори
С М Е Х преди 12 години
Къде са тези дето плюха по Али Ръза, че бил незнам си какъв турчля и прочие?Това ви е действителноста - чалга помия и дьонекчийство на всичкото отгоре
47
4
 
22
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Идола на ЧАЛГА обществото се опитва да се завърне на сцената (мегдана).
46
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този на снимката ми напомня на някого... ама кой беше.... хммммБе имаше един дето се опитваше да се прави на родолюбец, националист, патриот.... а после се оказа обикновен чалгаджия. Слави Някойси му беше името.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
уф, как се е оплезил така ако се появи митьо пищова с питона...
44
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 12 години
по-*** статия не бях чел отдавна. Какво затопляне, като те не са се охлаждали!? Или тия от днес.бг считат, че сатирата е признак на лоши чувства?! Колко пъти са гостували чалга певици да си промотират някоя нова песен при Слави!? Чак се изненадвам то дар словото на *** иначе журналисти... как са успели да разтеглят една *** тема до такъв обем.
43
2
 
20
 
! Отговори
снимков коментар преди 12 години
"Може да не го вдигам самолета, ама как лижа с тоя език само..."
42
1
 
9
 
! Отговори
bg преди 12 години
toia e napalno izperkal,,,,,,
41
0
 
21
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Както се казва в старите поговорки: "Краставите магарета през девет села се намират", "търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака" и т.н. А в случая "Чалгар с чалгар се залюбва" :)))
40
1
 
20
 
! Отговори
КЗЛ преди 12 години
Е КАК НЯМА ДА Е НА КОНЦЕРТА, НАЛИ ТОЯ Е ИЗМИСЛИЛ ЧАЛГАТА!