Милко Калайджиев актьор

Фолкпевецът се включва в новогодишната серия на „Етажна собственост”
28 дек 2011 15:18,
4
Милко Калайджиев актьор
Милко в ново амплоа. Снимка: Нова тв

Фолкпевецът Милко Калайджиев ще се пробва на актьорското поприще. Той ще влезе в роля в сериала „Етажна собственост”, а дали се справя добре пред камера зрителите ще видят в новогодишната вечер от 20.00 часа по Нова тв.

Празничният епизод ще се заплете в комичните истории на съседите от блока, а певецът ще успее да завърти главата на някой от съседите.

Това ще бъде последен епизод от първия сезон на сериала, а вторият се очаква да се завърти в ефира през март. Тогава се очаква като актьор да дебютира и победителят от X Factor Рафи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Милко Калайджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то затова нашето кино никой не го гледа. Събрани са там разни милионерски държанки, знайни и незнайни миски, манекенки и прочие и се правят на артисти. Сега и чалгаджии взеха да пускат. пълна порнография. за актьорските им качества няма смисъл да говорим, там идеята е че някой плаща, за да се показват точно те на екрана
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя кавал-актьор?хахаха.тоя сериал не го знам к'ъв е,ама сигурно е някакво долнопробно порно.А по принцип на целия български народ му е ясно,че каквото попадне в паинера-читаво от там не излиза
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УАИИ,УАИИИ,МИЛКО,УАИИ ??!?
1
3
 
10
 
! Отговори
Собствена етажност преди 12 години
В този безкрайно сценарно немощен и *** сериал, ако ще Бог да играе, пак няма кой да го гледа!!! След тоя мустакат *** какво ще е следващото? Азис може би...?