Слави Трифонов пропя пак

Вижте "Нирвана кючек", новото му творение с Ку-ку бенд
Обновена: 28 яну 2012 09:45 | 28 яну 2012 09:45,
216
Слави Трифонов пропя пак
Слави Трифонов и Ку-Ку бенд представиха нов сингъл. Снимка: Dnes.bg

През последните месеци хората от Ку-Ку бенд се отдадоха на дуети, за разлика от шефа си, който остана на заден план.

Годжи записа песни с Ивана и Роксана, Борис Солтарийски с Андреа, а Йордан Йончев - Гъмзата предпочете да бъде в тандем с Анелия и Галена.

Сега всички се събират отново заедно, начело със Слави Трифонов. Снощи бе премиерата на тяхната най-нова песен, издържана в стилистиката на балканските ритми.

"Нирвана кючек" е по текст на Филип Станев, а видеото е дело на режисьора Мартин Макариев.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
18
 
! Отговори
ас преди 12 години
Впечатляваща с възпятите "общочовешки ценности" песен. Всъщност Слави и преди е пял много емоционално и с голямо вдъхновение за пр*****утките. Като се има предвид, че не се е женил, започвам да мисля, че това са жените на живота му.Дано само тинейджърките с недоразвитите си представи за света не решат да се правят на лирическите му героини, че много конкуренция ще стане в този бизнес.
149
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма място за сравнение между Слави и турските сериали. Колко държави гледат Слави? Турските сериали се гледат в над 40 страни в чужбина. Турция притежава потенциал приходът от тв сериали през следващите години да достигне 500 млн. долара.Годишният оборот от производството и продажбата на тоалети, дрехи, накити, мебели, познати от тв сериалите, надхвърля 1 млрд. долара.Колко печели България от Слави?
148
0
 
30
 
! Отговори
Някой си преди 12 години
СЛАВИ СТИГА. Дали има случайно такава фейсбук група?
147
0
 
26
 
! Отговори
Lost Paradise преди 12 години
Тоя вместо да накара оркестъра си да свири нещо стойностно пак на чалга и кючеци го избива.
146
1
 
25
 
! Отговори
terry преди 12 години
Тази *** прави това, защото това се търси, това е нивото на хората, а други хора имат интерес народа да изпростява и да се кефи на атрофиралият от дрога селски мозък. Определен кръг хора се държат с останалите като с *** и животни, и докато хората се оставаят да бъдат манипулирани и да си траят нищо няма да се промени. Сигурно повече хора трябва да се замислят дали наистина това е нивото което искат и това ли е което харесват.
145
1
 
29
 
! Отговори
ринго преди 12 години
скапан чалгар псевдопатриот и нагаждач е това момченце
144
8
 
0
 
! Отговори
pei be преди 12 години
pee mu se na choweka - pee, ima pari da si go pozvoli na koito ne my haresva da si slysha myzika spored predpochitaniata. Slavi ima nqkolko dobri pesni, no naistina e e koi znae kakuv pevec, prosto go pravi ot surce
143
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напънал се г*я и .... из***л лай** !!! слави ти си ,за тебе става дума
142
1
 
23
 
! Отговори
Един преди 12 години
Всеки път едно и също, няма спиране. Велики мелодии и още по-велики текстове, въртене на ханша с подвиквания - "пари нема - действайте", "жик-так","ръца пръца". Няма ли кой да му спретне на тоя един "Прекратяване на договора кючек" ???? Въпреки, че като се погледне програмата на филмите и сериалите по БиТиВито тея 7/8 ритми, кючеци и кьотеци им идват дюшеш /както би казал татко Реза от любимия ми КОМЕДИЕН сериал/.
141
1
 
37
 
! Отговори
diavolcheto преди 12 години
Стига вече с това ***-турско-ориенталско звучене на песните, Слави!Стига с тези *** чалгарски текстове!Ку-ку бенд, Слави ли диктува каква музика ще се прави или и всички Вие вече се " преориентирахте " към тази смазваща и убийствено-грозна, без всякаква стойност музика?Засрамете се, мислех, че сте интелигентни музиканти!
140
3
 
6
 
! Отговори
ne4o преди 12 години
toq ve4e nqma li da go svalqttt ...ouuuuuuuu aide hodi si ve4e bre stava ve4e 4 godini se 4udij kak da se zadarjij v efira,,...mi ne razbrali 4e ne varvij ve4e...aidee bii si kamjikaaaaaa i da te nqmaaaaa
139
11
 
9
 
! Отговори
Phanagoria преди 12 години
Според мен песента е посветена на бивша изгора на Слави или просто е жалък опит да представи реалността в родния "хай лайф". Почеркът на "гениалния" Сиромахов не остава незабелязан.
138
4
 
43
 
! Отговори
Стария преди 12 години
слави и сценаристите му са носители на нисък морал и култура. Чалга музика, сценки и анекдоти с предимно сексуални намеци и тематика, злонамерена критика срещу определени политици, посредственост и селяндурщина, мегаломания.За съжаление, тези предавания се гледат от подрастващи и посредствеността се пренася в училищата. Децата възприемат отрицателните качества като пример за подражание. За нравствеността по телевизиите се грижи една папионка, заобикалянето на която става с един надпис 18 и толкова. Но, както се казва парите определят и съзнанието и благосъстоянието.Очевидно, опростачването на народа ни е планирано мероприятие!
137
1
 
4
 
! Отговори
neverever преди 12 години
до 151: Плевен, не се чуствай чак толкова настъпан на провинциална тема, не става тук въпрос за това. Повечето коментари по-долу обобщават темата за чалга генерацията и кой спомогна за музикалното й възпитание. Жал ми е за 147, който разбира музика само с български текст. Още по-жалко е, че такива като него са хиляди!
136
2
 
3
 
! Отговори
за 147 преди 12 години
Ей ако си съгласен ще докарам у вас една *** за да ти докажа,че е по-умна от теб, от която порода искаш по твой избор.
135
2
 
16
 
! Отговори
куррррр преди 12 години
*** песен, като всичката помия, която излиза от 7/8
134
2
 
28
 
! Отговори
Метъл преди 12 години
Пак *** помия с ориенталски извивки.
133
15
 
5
 
! Отговори
Плевен преди 12 години
Кой от ;Софиянците; е от София?Всички са с корени от села,които даже ги няма на картата на Бг.*** погледнете предците си ,не се правете на столичани.Те отдавна са история.Слави е най добрият шоумен тук,и сега.Злобни и елементарни ;Софиянци;
132
1
 
51
 
! Отговори
2012 преди 12 години
Култът към простотията беше натресен на България с унищожителна сила. Слави - знаменосец на мутро-чалго културата, така и не разбра, че е използван.
131
1
 
37
 
! Отговори
ъ-ъ преди 12 години
Изслушах 3 секунди. Дразни!