Слави Трифонов пропя пак

Вижте "Нирвана кючек", новото му творение с Ку-ку бенд
Обновена: 28 яну 2012 09:45 | 28 яну 2012 09:45,
216
Слави Трифонов пропя пак
Слави Трифонов и Ку-Ку бенд представиха нов сингъл. Снимка: Dnes.bg

През последните месеци хората от Ку-Ку бенд се отдадоха на дуети, за разлика от шефа си, който остана на заден план.

Годжи записа песни с Ивана и Роксана, Борис Солтарийски с Андреа, а Йордан Йончев - Гъмзата предпочете да бъде в тандем с Анелия и Галена.

Сега всички се събират отново заедно, начело със Слави Трифонов. Снощи бе премиерата на тяхната най-нова песен, издържана в стилистиката на балканските ритми.

"Нирвана кючек" е по текст на Филип Станев, а видеото е дело на режисьора Мартин Макариев.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
2
 
21
 
! Отговори
от 145 до 147 преди 12 години
Брой си минусите ***.Ти си плод на учиндолския ***.Да беше чул Таря Турунен, ама тя не пее на български.
129
35
 
4
 
! Отговори
БРАВО СЛАВИ !!! преди 12 години
МНОГО Е ГОТИНО ДОРИ... !!! А на всички ,които го плюят ще кажа -изобщо не ме интересува ФОЛК ЛИ Е ,ЧАЛГА ЛИ Е И ДАЛИ НА НЯКОИ ТУК ИМ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ СЪЩО И ЕСТЕТИЧЕСКИТЕ ВИ И МУЗИКАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ-ВИЕ СЛУШАТЕ РОК ,АМА БЪКЕЛ ОТ ТЕКСТА НЕ РАЗБИРАТЕ !!!! А ПРИ ЧАЛГАТА /ФОЛКА /ВСИЧКО Е НА БЪЛГАРСКИ ...И НАЙ-ВАЖНОТО Е -НА МЕН ДА МИ ХАРЕСВА ...!!!ХА СЕГА ,ДУХАЙТЕ СУПАТА ...!!!
128
1
 
40
 
! Отговори
лошо преди 12 години
Да ме извинят хората родени извън София, ама тоя *** има голям принос за опростачаването на града ни и на страната, като цяло.
127
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сещам се преди десет години по 'Всяка неделя' Карбовски правеше репортаж от Курило или Карлуково,но една от двете лудници беше и един луд разлистваше вестник 24 часа!Карбовски го пита какво чете,а психично болния човек му отговаря 'Слави Трифонов е сатаната'и така като заглавие на втора,на трета страница и т.н,а в самия вестник пишеше съвсем други неща!И когато лудите са ни смешни понякога имайте на предвид,че те виждат по-добре нещата,но не можем да ги разберем!
126
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
posredstveno ,haide praschtaite go na evrovizija stova parche
125
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още ли го има това шоу по БТВ?
124
2
 
27
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Хайде сега учиндолске пр****тутке,нали винаги ти е било кеф да разнасяш хората в ефир кой какво е казал и кой какво е направил и да им се подиграваш,ха сега да видиме стиска ли ти халката да прочетеш от същият ефир какво мислят за теб нрмалните българи в този сайт,не бъди повече мъжка ку**а,застани поне веднъж пред аудиторията си и се покажи като мъж,прочети им епитетите които са използувани за теб и които ти подхождат съвсем точно на твоята чалгарска и подла натура,покажи веднъж,че си човек,стига си се олицетворявал на *** в ефир,нека веднъж феновете ти те видят и в човешки образ .Не глеадам тази просташко-турска бТВ но ако разбера,че си свършил това нещо ще се прежаля да видя повторението,ще ми е много интересно как се представяш в човешки образ.Пожелавам ти смелост макар да се съмнявам,че ку***те имат такава,дано да греша и да те видя веднъж като мъж-чалгаджия.
123
0
 
26
 
! Отговори
sis преди 12 години
Аз ли само не разбирам, Слави последно метъл ли харесва или чалга?Защото умира от кеф, като идват разни рок групи и дънят жици, а в същото време, той продължава да прави чалга песни, с лек примес на китара.......
122
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
песента е яка, но, че той пее е силно казано, по-скоро рецитира :)
121
1
 
21
 
! Отговори
ред преди 12 години
ПРЕДЛАГАМ ДА ГО НАРИЧАМЕ ПОРНО ФОЛК ТО И БЕЗ ТОВА САМО Ц**И СИЛИКОН КУ**И И БЕЗДАРНИ ГЛАСОВЕ ,А ПЪК ТОЯ ЗЛОБЕН УЧИНДОЛСКИ *** НЯМА ЛИ КОИ ДА ГО ИЗГОНИ ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ГНУС МЕ Е ОТ НЕГО
120
2
 
32
 
! Отговори
Стенли преди 12 години
Гадост! Не спира да ни натяква гнусната чалга в ефира.
119
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Дългия да не му изкочат пироните.
118
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нирвана-кючек звучи като деветата и най-затънтена дупка на ада с атмосфера от повръщня и непрекъснати събуждания от юмрук в зъбите за да се събудиш отново, нирвана-кючек! Мъъъка-мъка!
117
1
 
25
 
! Отговори
Курти преди 12 години
Не заслужава да се коментира изобщо. Да влиза следващия
116
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас, тоя *** Слави развращава младите момичета с тая порно музика! Но той е толко алчен, че за пари и майка си ще е***е
115
10
 
6
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Все някой някой трябва да лае,не може всички да им правят сви.ки на управляващите! Разликата е,че единият е шоумен,а другият е премиер :) Колкото до Слави,не съм му гледал предаването от 5 години,не го защитавам,но екипа,ку-ку бенд са си супер :)
114
3
 
26
 
! Отговори
UUU преди 12 години
Слави изчезни изчерпан си вече и си *** селянин,а песента е уникално ***
113
1
 
18
 
! Отговори
beavus преди 12 години
ужас
112
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спомням си как в началото на 90-те Ку-ку отрепките горяха касета със сръбска музика...За да се превърнат в основоположници на българската чалга след това! И тя да е още по-гнусна от тяхната!
111
20
 
3
 
! Отговори
:) преди 12 години
Че шоуто се изтърка вече-така е,че Слави не е най-готиния-така е,само че песните му са яки,текстовете са супер! Ку-Ку бенд са най-добрите! А вия си приказвайте каквото си искате :) Текста е супер на тази песен,за съжаление така стоят нещата в България...:)