Азис се издъни, "ревна" срещу подкрепата за Стилиян Петров

Снимките не лекуват левкемия, сопна се певецът
Обновена: 3 апр 2012 14:36 | 3 апр 2012 12:45, Александър Попов
346
Азис се издъни, "ревна" срещу подкрепата за Стилиян Петров
Профилът на Азис. Снимка: Facebook

Фолкпевецът Азис отново реши да се направи на интересен в личния си профил във Facebook, но този път се издъни здраво. Видимо той не одобрява моралната подкрепа за капитана на националния отбор по футбол Стилиян Петров в социалните мрежи.

Той започва с призива Петров да бъде оставен на мира, след което дословно написа на стената си:
"И КАКВО КАТО ПОСТВАТЕ СНИМКИ И РЕВЕТЕ( НАУЖКИМ РАЗБИРА СЕ) И ПОДКРЕПЯТЕ И СТРАДАТЕ..:))))
НИМА ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ РАКА??? НЕ,РАЗБИРА СЕ!!!" (това е неговата мисъл в оригиналния й вид -б.а.).

Част от неговите приятели го подкрепят, други определено не му остават длъжни в коментарите си. Самият Азис на няколко пъти си е изпуснал нервите с нецензурни нападки към една жена, коментирайки най-вече външния й вид и как имал по-хубави бедра от нея.

Певецът продължава по темата със следващия коментар: "Много ми е интересно как един пост или споделена снимка във фейсбук лекува левкемия.....тъпо е много и жалко да трупате посещения на снимки и страници!".

Доколко Азис е прав, всеки може да прецени сам за себе си, но е хубаво изпълнителят да прави разлика между съжаление и подкрепа. И му пожелаваме да усети любовта на българите, тази искрената. Която Стилиян е имал не само в сегашния тежък момент, а през цялата си кариера.


346
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
1
 
0
 
! Отговори
Швейк до Кашчей преди 7 години
Ех Кашчей, Кашчей, разбираш ги ти нещата за средата ама в краищата също има истина. Само че за много от пенливците тука краищата са само алкохолен колапс и махмурлук, а средата я знаеш - безпаметен сън, ха ха
269
0
 
14
 
! Отговори
Отврат !!! преди 7 години
Самият Азис на няколко пъти си е изпуснал нервите с нецензурни нападки към една жена, коментирайки най-вече външния й вид и как имал по-хубави бедра от нея. ???????????????/
===========================================================

Толкоз хубави хора си отидоха, тоз няма ли кой да го утрепе? ?!!? Да съберем пари със смси...........
268
1
 
7
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 7 години
швейк, чалгар прост си ми ти...
Как ли се буди васко педераса? Много си навътре с креватните историйки на този ***.
Тези, които обичат вмирисания ти любимец са достатъчно прости и елементарни, за да живеят просто така, между лягането вечер и ставането сутрин. По средата има сън. Само сън.
267
2
 
22
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Миризливия *** го е яд,че всички обичат Стенли а него всички го мразят.Моралната подкрепа и човешкия дух понякога са по-силни и от лекарствата.
266
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
pliuete po ciganiata ,ama niakoi ot vas znae li 4e petrov sa6to e ***,tai 4e si pliuite samo pe***4eto.a ne ob6to vsi4ki
265
0
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 7 години
гАзисчо просто се е опитал да каже нещо интелигентно!
264
0
 
0
 
! Отговори
Швейк до 294 преди 7 години
Да бъде Ювиги Хане, да светне слънцето и над твоята юрта, да блеснат зъбите на твоя кон и да му висне маркуча до земи. Бръмбар да кацне на твоето чело и таралеж на седлото ти, *** да целуне твойта изгора, запек да те настигне.
263
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА НЕ ГО Е ПИСАЛ АЗИС БЕ, ТОЙ НЕ МОЖА ДА ПИШЕ ГРАМОТНО, А ЕДВА ЛИ ЗНАЕ КАКВО Е ЗАПЕТАЙКА ! ТОЙ ДИКТУВА И ДРУГ ПИШЕ
262
1
 
16
 
! Отговори
Хан Крум преди 7 години
Ето за това казвам, че *** са отклонения от нормалния ход на еволюцията и вместо да се превърнат в хора, стават дегенерати и ***. Грешките на природата се отстраняват с ***.
Не харесвам футбола и не познавам Стилиян Петров но му желая оздравяване, както бих го пожелал на всеки човек или животинче изключая отклоненията от нормалния ход на еволюцията.
261
1
 
4
 
! Отговори
Швейк до 290 преди 7 години
ми нали затова говоря... първия шаран с пяна на устата, пишещ само с главни букви. Иска ми се да свирна ама не мога щото не мога да си свия устните от смях бе говедо балканско.
260
1
 
7
 
! Отговори
Бял националист преди 7 години
ЗА ВСЯКА *** ИМА КОЛЕДА !!!
259
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ти си едно долно *** никой не ти иска мнението
258
0
 
8
 
! Отговори
до 288 преди 7 години
ЕТО ЕДИН ДИВ ФЕН НА ПЕД.РАСТИЯТА!!!!!!
257
0
 
12
 
! Отговори
тцЪ преди 7 години
Азо, Азо, смисълът не е, че като си качиш снимка на Стилиян Петров ще му помогнеш с нещо. Смисълът е уважението, което му оказваш . Ама пък какво ли знаеш ти за уважението...
За едно обаче си прав - добре е медиите да го оставят намира човека, да се лекува на спокойствие, а не да му разчепква всяка подробност от живота в болницата.
256
11
 
5
 
! Отговори
Швейк преди 7 години
Азис е модерен *** с много по-добър усет и нюх за нещата. Знае какво да каже, за да не загуби, будалите тука се пенят и в крайна сметка си лягат гладни, нещастни и злобни. Азисчо си ляга сит, щастлив и с чиста съвет... нещо грешно да казах. А сега слагайте минусите щото друго не можете, ха ха.
255
0
 
2
 
! Отговори
azi преди 7 години
Е, пак ми се получи рекламката )
254
1
 
19
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Можех да кажа че е ***,****раст,траверса,неосъзнато.......нещо, *** , *** и още много епитети.Но ! Няма да го кажа ,защото не е виновен той, виновни са тези които му се възхищават.Той горкия не осъзнава , че е гореспоменатите неща !
253
0
 
10
 
! Отговори
ники преди 7 години
Я, циганинът пише на български!!!!
252
0
 
0
 
! Отговори
KALE преди 7 години
НА КАФЕВООО !
251
1
 
4
 
! Отговори
kitaez преди 7 години
dolen ***al !