Азис се издъни, "ревна" срещу подкрепата за Стилиян Петров

Снимките не лекуват левкемия, сопна се певецът
Обновена: 3 апр 2012 14:36 | 3 апр 2012 12:45,
346
Азис се издъни, "ревна" срещу подкрепата за Стилиян Петров
Профилът на Азис. Снимка: Facebook

Фолкпевецът Азис отново реши да се направи на интересен в личния си профил във Facebook, но този път се издъни здраво. Видимо той не одобрява моралната подкрепа за капитана на националния отбор по футбол Стилиян Петров в социалните мрежи.

Той започва с призива Петров да бъде оставен на мира, след което дословно написа на стената си:
"И КАКВО КАТО ПОСТВАТЕ СНИМКИ И РЕВЕТЕ( НАУЖКИМ РАЗБИРА СЕ) И ПОДКРЕПЯТЕ И СТРАДАТЕ..:))))
НИМА ЩЕ ОТКРИЯТ ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ РАКА??? НЕ,РАЗБИРА СЕ!!!" (това е неговата мисъл в оригиналния й вид -б.а.).

Част от неговите приятели го подкрепят, други определено не му остават длъжни в коментарите си. Самият Азис на няколко пъти си е изпуснал нервите с нецензурни нападки към една жена, коментирайки най-вече външния й вид и как имал по-хубави бедра от нея.

Певецът продължава по темата със следващия коментар: "Много ми е интересно как един пост или споделена снимка във фейсбук лекува левкемия.....тъпо е много и жалко да трупате посещения на снимки и страници!".

Доколко Азис е прав, всеки може да прецени сам за себе си, но е хубаво изпълнителят да прави разлика между съжаление и подкрепа. И му пожелаваме да усети любовта на българите, тази искрената. Която Стилиян е имал не само в сегашния тежък момент, а през цялата си кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
1
 
17
 
! Отговори
сабр преди 12 години
*** Васил искал да каже, че спостване на картинки, подкрепа не се дава, ама то - какъвто ти народа- такива ти и звездите.
188
3
 
1
 
! Отговори
джънгъл преди 12 години
луд, луд свят
187
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе швейк - за тебе ли да говорим? Кой беше ти, че не се сещам?
186
1
 
17
 
! Отговори
крис преди 12 години
Дреме ми за на неграмотника словата, да е жив и здрав Стенли, дано се оправи, разбира се, че има нужда от морална подкрепа, а колкото до тоя, случи ли му се на него със сигурност няма да иска хората да го оставят на мира ( ако се досещате ), не че му го пожелавам.. парадоксален е светът, в който живеем - умираме.
185
20
 
14
 
! Отговори
Веселина преди 12 години
ЩЕ ОСТАВИТЕ ЛИ СТИЛЯН ПЕТРОВ НА МИРА?АМАН ОТ ВАС!Публикацията е провокация и вие налапахте въдицата.Азис не е оплюл Стенли.......напротив.Все пак Азис знае какво е да си известен,а вие НЕ.Така че престанете с вашите простотии...!
184
6
 
24
 
! Отговори
Ж преди 12 години
Ей пед*ал гнусен, дано ти падне вече изкуствения рейтинг след тая изцепкам нещастен миризлив *** такъв. Баща ми страда от същото заболяване, лечението е химио терапии + трансплантация на костен мозък. Явно "МЕГА ЗВЕЗДАТА" е много информиран относно болестите,ако имаше и малко елементарна култура и възпитание щеше да го знаеш. Дай Боже и баща ми, и Стилян да се справят с болестта,дай Боже и всички хора страдащи от нея да се справят.За жалост лечението е ужасно скъпо и непосилно за доста хора.
183
11
 
8
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
Азис е прав... откакто обявиха болеста на Стенли, ми омръзна да гледам картички в подкрепа. То бива ама чак пък дотам. Сещам се като катастрофира и загина Аертон Сена, всичко живо само това говореше - "чу ли бе Сена умря!!!! Сена бе Сена не го ли знаеш.
182
19
 
9
 
! Отговори
Мазис преди 12 години
Може и да е ***,но поне мисли трезво.А не като болна ***.
181
2
 
18
 
! Отговори
DJAC преди 12 години
Също така снимките не лекуват и хомосексуализъм
180
22
 
8
 
! Отговори
Мазис преди 12 години
Циганна има повече акъл от вас...форумци.
179
4
 
27
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Еми какво да очакваме от ***?!
178
3
 
22
 
! Отговори
Xopxe преди 12 години
азис=*** ***!!!!
177
23
 
7
 
! Отговори
Милка преди 12 години
И аз подкрепям Азис.Оставете Стенли на мира..Това ли трябва да се случи за да се обединим всички българи.И на мен ми писна..сподели тази снимка и подкрепи Стенли.Не е този начина за подкрепа.
176
0
 
8
 
! Отговори
ринго преди 12 години
наистина достатъчно вече ...момчето има нужда от спокойствие и лечение .Дано медицината помогне всички го желаем от сърце на това прекрасно момче Стилиян .Ако всичките ритнитопковци бяха като него щеше да е добре.Бог да му помага...
175
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Азисе!
174
0
 
13
 
! Отговори
ooo преди 12 години
В последно време с развитието на т.нар. "социални мрежи" се предизвика едно изкуствено усещане в хората за социална съпричастност и доброта. Когато подкрепиш, виртуално разбира се, една социална позитивна активност, у теб остава чувство за пълноценност и доброта. Това чувство е напълно измамно -както видяхме при катастрофата с 8-годишното момиченце. Всички седят и гледат, но нямат мишка за да могат да "кликнат" и "подкрепят". Съпричастни сме дотолкова, доколкото това не нарушава нашия комфорт.
173
3
 
22
 
! Отговори
Fan преди 12 години
Доколкото постването на снимки наистина е глупаво!Помислете само как звучи - някой публикува снимка и текст "...е болен от левкемия"...и самата снимка...се ХАРЕСВА(!!!!)..е не е ли идиотизъм, илиза, че харесваш, че еди кой си е болен?!?
172
1
 
19
 
! Отговори
старото преди 12 години
Тоя мазен *** май завижда на Стилиян, че не може като него да вдигне на крака цял стадион! И да се включи като нападател, да му дадат да бие дузпа,да не я вкара нарочно, та целия стадион да ревне: Ууу, да те *** у ***! Скрий се, *** нещастен, и не се обаждай от *** си!
171
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само жалките и примитивни хора използват като аргумент външния вид на някого. Погледнах както е ставало :) Някакъв махленски език и абсолютни простотии. Ако медиите в България са нормални, но те не са, заради такива глупости заслужава да го лишат от вниманието си или най- малкото да го залеят с критика. Защото Азис стана нещо благодарение на медиите, а може да потъне в забрава отново, ако те пожелаят. Но уви, няма да стане. В България простаците са на почит.
170
1
 
18
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Не се ли намери някой да те гръмне, човешки *** такъв?