Билетите за концертите на Азис в САЩ се разграбиха

Певецът започва турнето си в Ню Йорк на 21 април
Обновена: 19 апр 2012 11:11 | 19 апр 2012 11:11,
53
Билетите за концертите на Азис в САЩ се разграбиха
Дали Азис ще излезе с гащи с американското знаме? Снимка: Dnes.bg

Мразен, ненавиждан, но и обичан. Това е Азис, и ако нещо може да му се признае със сигурност - едва ли има човек без мнение за него.

Популярността му и интересът към него е голяма и далеч от родината. От този уикенд той започва мини турне в Щатите, като емигрантите вече са разграбили билетите за неговите концерти.

Първата му изява ще бъде в клуб в Ню Йорк на 21 април, след което ще гостува в Лас Вегас на 24 април, в Чикаго на 28 април и в Атланта на 5 май.

Азис щял да комбинира концертите с почивка и затова отказвал поканите да пее и в други градове.

Той разкри, че е подготвил ново и различно шоу, в което освен фолк хитовете „Няма накъде”, „Хоп”, „Сен Тропе”, „ММА”, ще изпълни и народни песни. Сред тях са „Руска си вода налива” и „Заправил Господ манастир”, която му е подарена лично от Стефка Съботинова малко преди да почине и е включена в последния му албум „Гадна порода”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: АзисСАЩ турне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
0
 
! Отговори
вит преди 11 години
Бляяя, пидар какой он
39
1
 
1
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Чудо!!!! Имаме си оръжие за масово поразяване! Да си задържат атомните бомби тия аматьори - един час вой на Азо, придружен с пълен запис как играе кючек по розови прашки, и вече ще са готови сами да си прегризат крака.
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а някой от американското консулство ако хвърли един поглед тук, може и да не отиде Азис "на турне в САЩ" - едва ли са му дали работна виза :-))
37
1
 
8
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
Едва ли някой "американец" си е купил билет, по-скоро само родни емигрантски *** :)
36
10
 
4
 
! Отговори
За завистниците преди 11 години
много завист се сипе към Азис, а въобще и към успелите хора, такава ни е държавата .. не уважават таланта и труда на хората. Азис е талантлив човек, което е безспорно и най-големия му хейтър не би го отрекъл, а в държава, като България, ако не е е и скандален в тази клюкарска държава, то никога нямаше да може само с талант да пробие, за това с различен стил и образи той успя да бъде познат навсякъде, да направи невероятни песни и със сигурност е натрупал и голямо състояние, който иска да завижда
35
3
 
1
 
! Отговори
Русский преди 11 години
Крутой чел этот ваш Аzis!)))) Жаль что к нам его не пустят с гастролями!((((
34
2
 
11
 
! Отговори
US преди 11 години
В Америка няма такива, поне в НЙ не знам да има. Но пък и тук са по-малко - някъде около 10000. Виж, в Чикаго, където са в пъти повече, е напълно възможна такава картинка - но без шумните изпълнения. На 10-тата минута пристига полицията и няма хъката-мъката. Или се кротваш, или - в ареста!А успелите българи са успели, благодарение на ума и интелекта си. Последното, което можеш да очакваш от тях е да идат на Азис. Или да надуят музиката докрай!
33
17
 
6
 
! Отговори
в преди 11 години
Азис има талант и усет за шоубизнес,това немогат да му простят бездарниците, които се надпреварват да плюят уникалния му глас.
32
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do chuzhdeneca-КОЛКО ДОБРЕ СИ СЕ ОПИСАЛ,ххахахах ***,гаден,прозззз и ззззлобен *** "chuzhedenc",но наистина "цветЪ" НА НАЦИЯТА Е ПО ЧУЖБИНА,достатъчно е да се видят посещенията на т.н. чалгаджии по Европа и не само за да си правиш извод, пък по форумите все интелектуалец до интелектуалеца недоволни,че били недооценени в България!а под клиповете на Азис фраш от руснаци хахаха направиха му хубава реклама оплювайки го,сега е по-познат и от Филип Киркоров хахахаха.....
31
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това са изтеклите мозъци (фенове на Азис) от България, по добре да не се връщат !
30
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно нашенците в САЩ са зажаднели за поредната доза чалга и простотия! Като непрекъснато те завила чалга е адски дразнещо, но сигурно когато живееш в стерилна среда, разбирай без чалга, веднъж на 1-2 години си е екзотично преживяване един път да се държиш просташки и да не ти пука. Та оттам и интереса към тоя мазен ***! Просто тези хора знаят, че това ще е веднъж, а не всяка вечер.
29
1
 
13
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Ама кога ще я изпълни? - След като си покаже оная работа или преди това? .. Поросто не съм му гледал гениалните неща на концертите (или по-скоро гениталните)... ..И от кога нардните български песни също се комерсиализираха, че вече имало и хитови народни песни....:)
28
2
 
34
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
Снимката е много показателна....Уродлива образ, на уродлив човек, с уродлив имидж и уродлива музика, рожбана уродливото време в което се мъчим да живеем.Какво повече да коментираме....
27
17
 
3
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 11 години
Дано изпълни и хитовата си народна песен "Зайди зайди ясно слънце...", гледахго по "тубата" - невероятно изпълнение.
26
3
 
24
 
! Отговори
US преди 11 години
Докато съществува лотарията "Зелена Карта" така ше е - куцо, кьораво и сакато, с малко повече късмет, печели и отива в Америка и после с умиление чака да си купи билетче за Азис, Преслава и тем подобните "певци". Преобладаващо са такива емигрантите тук.За радост, има и такива, които не се стискат да похарчат $150 за един билет шоу на БродуейСелянинът си оства селянин, ако ще и на Луната да емигрира!
25
6
 
6
 
! Отговори
трън преди 11 години
Дано да го очистят тоя *** ***!!!
24
2
 
7
 
! Отговори
rusnak преди 11 години
Баш е отишъл, където трябва!! Дано му предложат да се снима в гей порно, с огромни, потни и надарени маймуни, а този да се извива като мазен червей..
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Конфуции е казал много умни неща, едно от които е: Не е важно дали цяло село те обича или пък друго цяло село те мрази.. - Важното е добрите хора да те обичат, а лошите да те мразят..Такава и тази работа - на това посмешище - интелигентните хора се гнусят от него, а посредствените му се радват! В днешно време на мода е уродливото и извратеното - този на снимката е рожба на времето си! Той нямаше да просъществува в други години или на други места. Но... това е положението - длъжни сме да търпим
22
2
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
къв ти е проблема ***?! човек които се кръщава "чужденец" трябва да е много долен. културните и възпитани чужденци не обиждат явно и пряко. а тези които обиждат на народност са долни и жалки.
21
6
 
11
 
! Отговори
Атанас Буров преди 11 години
Кой нормален Българин е емигрант в щатите?!