Дир-ла-ла-лай, Мария със слаба песен. Първите 1:14 - нищо...

Певицата представи видеото към "Чисто или с лед"
Обновена: 16 май 2012 15:23 | 16 май 2012 15:21,
167
Дир-ла-ла-лай, Мария със слаба песен. Първите 1:14 - нищо...
Снимка: Булфото

След сравнително дълго затишие Мария представи нов проект. От януари досега, след промоцията на новия й албум, певицата присъстваше в хрониките единствено с "новини" около връзката й с бизнесмена Християн Гущеров.

Ето че Мария предложи на феновете новото си парче "Чисто или с лед" и клипа към него.

Според скромното ни редакционно мнение песента няма да се намеси сериозно в класациите, а ако влезе на силна ротация в клубовете, ще бъде доста орязана.

Странно, но докато времето превърти до 1:14, има само инструментал и традиционните подвиквания, познати от композициите на румънеца Кости. Е, вместо "Балканияяяя" (което е оставено в средата на песента), сега на преден план е "Лейди Мааария, а-ах-а-ах".

Самото изпяване на Мария би трябвало да остане без коментар, а хитовият потенциал на парчето е далеч от това, което предложи през 2011 година.

Видеото е доста по-ефектно от песента, като за динамиката "вина" имат танцьорките от балет Нова.

Самата певица сменя няколко визии, като единствено лъскавата кола ни връща към по-стари години, когато певиците се надпреварваха коя ще се снима с последен модел автомобил.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
17
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
УЖАС.
96
9
 
9
 
! Отговори
Камен до Милионер преди 11 години
По-добре при комунисти отколкото при милионери
95
0
 
25
 
! Отговори
R.I.P. преди 11 години
Наистина да слезе Всевишния и да си събере и вересиите и капачките и милионерите. Люде, как стигнахме дотам да коментираме тази бездарна особа? Колко трябва да е изпаднал човек откъм музикален слух и визуален усет, за да не разбира, че някой иска да му продаде напъните на едно антимузикално същество. Според мен тази женица може да се прояви най-добре във филм за възрастни. Как това джудже се определя за "певица" и "звезда"!? Имала хитове през 2011?! Ако не беше тъжно щеше да е смешно R.I.P.
94
12
 
3
 
! Отговори
Анхи преди 11 години
обаче дрехите й са страхотни :)
93
0
 
14
 
! Отговори
Chalgar преди 11 години
А бе и аз слушам от време на време чалга, ама тоя *** като се появи и направо и се чудя на тая селска тъпачка от къде намира самочувствие да пее и да се показва по клипове. Нема ли някоя *** приятелка като нея поне да и каже че се излага и да се скрие някъде и да не с епоказва. Ако иска да си го слага и с най-богатия човек на света нема как да и се налее акъл пре ***..та
92
0
 
32
 
! Отговори
чалга писач преди 11 години
Написах текста на следващия супер велик хит, сега докато бях в тоалетната, продавам го за 10 000 еуро(или юро, чалгар съм и не знам) Песента е турбо-кючек с елементи на хард порно +акордеон и соло от гайда:Турля, ля, ля хабиб лялялейАй ай ля лейляля на леля ти лей лейоп оп мангаля мангаля оп оп са са-аа===припеввсички права запазени (R)
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано поне балета са взели някой по-хубав лев, иначе - скръъъъъъъъъъъб!
90
27
 
3
 
! Отговори
Милионер преди 11 години
до Bob, не ми пука за твоето мнение. Докато сте такива безнадеждни комунисти хубавите коли ще ги гледате само на картинка. Както и хубавите жени.
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напълни се с комплексари и тук! Какви коли карал......... Егати простотията!Май ще се окаже вярно това за големите коли...
88
2
 
25
 
! Отговори
Bob преди 11 години
@МилионерЕ, `айде покажи снимка, да облажим и ние окото с хубава кола :)))Мъжете с малки п.шки обикновено се хвалят с големите си коли ;) Май с право са те квалифицирали като ч...джия...
87
0
 
21
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
БоШкеййййййййййййм слез на земята и си събери версиите :(
86
40
 
5
 
! Отговори
Милионер преди 11 години
До Замина си! Виж сега моето момиче, преди да ме наричаш ч...джия ела да видиш каква кола карам и какви п..ки ч.кам дето ти може само да ги гледаш от много далече и на запис. Щом като не ти харесва тази страна, бягай в северна кореа. Там ще се чувстваш перфектно, няма жени като Мария няма богати на които да завиждаш. Ще слушаш вожда на партията майка и ще бачкаш на нивата да храниш войската. бритни мритни не ги коментирам изобщо не ме интересуват. Оправяй си мирогледа докато е време тинейджърче
85
0
 
28
 
! Отговори
weisse wolfe преди 11 години
Повръщам вътре в себе си........................
84
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе на някой козар да му е избягала врякаща коза от стадото?Ако е така,обърнете се към Лайнер за съдеиствие.И хора:пазете си добитъка,много Ви моля!
83
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За жанра нямам думи, ама тези деформирани от всякде обеми не се ли виждат и чуват и нямат ли собствени критерии и да не се забъркват в каквото и да е.
82
0
 
22
 
! Отговори
див фен на чалга преди 11 години
Да си кръсти албума Леля Мария и веднага ще бъде спонсорирана от известна марка прах за пране:))))))
81
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Песен достойна за Евровизия
80
0
 
33
 
! Отговори
случаен! преди 11 години
и това "Лейди Мария" се чува като "Леля Мария"!!!!
79
1
 
6
 
! Отговори
Bob преди 11 години
94 Излъгаха ги Celemony Melodyne и Antares Autotune, без тях умират прави.
78
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
миега нииверуятнуууууууу :(