Дир-ла-ла-лай, Мария със слаба песен. Първите 1:14 - нищо...

Певицата представи видеото към "Чисто или с лед"
Обновена: 16 май 2012 15:23 | 16 май 2012 15:21,
167
Дир-ла-ла-лай, Мария със слаба песен. Първите 1:14 - нищо...
Снимка: Булфото

След сравнително дълго затишие Мария представи нов проект. От януари досега, след промоцията на новия й албум, певицата присъстваше в хрониките единствено с "новини" около връзката й с бизнесмена Християн Гущеров.

Ето че Мария предложи на феновете новото си парче "Чисто или с лед" и клипа към него.

Според скромното ни редакционно мнение песента няма да се намеси сериозно в класациите, а ако влезе на силна ротация в клубовете, ще бъде доста орязана.

Странно, но докато времето превърти до 1:14, има само инструментал и традиционните подвиквания, познати от композициите на румънеца Кости. Е, вместо "Балканияяяя" (което е оставено в средата на песента), сега на преден план е "Лейди Мааария, а-ах-а-ах".

Самото изпяване на Мария би трябвало да остане без коментар, а хитовият потенциал на парчето е далеч от това, което предложи през 2011 година.

Видеото е доста по-ефектно от песента, като за динамиката "вина" имат танцьорките от балет Нова.

Самата певица сменя няколко визии, като единствено лъскавата кола ни връща към по-стари години, когато певиците се надпреварваха коя ще се снима с последен модел автомобил.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
свършиха ли новините за Ким Кардашиян, че започнахте и българските чалгапроститутки да рекламирате?
56
0
 
27
 
! Отговори
ицо преди 11 години
Тая почна и тя с простотиите на онова кухо същество Андрея.....тя все ги редеше едни дум ду дам лу дам ду дам дум ......Та и тая *** сега и тя,кухи са като марули.
55
0
 
23
 
! Отговори
Тъпо си е преди 11 години
омг тоя с женския потник сигурно се мрази, иначе текста е супер смислен, абсолютно подходящ за всяка чалгарка дирла-ля-ляй тюр-ля, тюрля-аа такива сложни текстове не се мислят за 5 минути в ***. А Мария защо се старае да "пее" на български с *** акцент, явно е модерно.
54
16
 
5
 
! Отговори
Милионер преди 11 години
до 58, Приятел съгласен съм, всеки си има вкус. Това, че немаш кинти може да го поправиш само ти. Аз също не съм се родил с богат баща както например Свинята-гущер. Тука в БГ всички само мрънкат и разсъждават типично по комунистически. Ненавиждат по-успелия вместо да се стремят и те да успеят.
53
0
 
26
 
! Отговори
M_DZHEN преди 11 години
много проста, песента ли , певицата ли, или и двете
52
0
 
31
 
! Отговори
меломан преди 11 години
Всъщност най-хубавата част от този "проект" беше до първите 1,14м., когато Марчето само се кълчотеше. След това като запя и положението стана мнооого зле. Както знаем в подобен род "песни" основната идея е чалгаджийките да си покажат новите или стари цици, ,някой нов костюм, обувки, да демонстрират нова кола или някое луксозно хотелче. Пеенето, ако го има, остава на мноооооого заден план, за да не пречи на възприятията
51
2
 
6
 
! Отговори
turist преди 11 години
mani,mani......AMAN OT SELSKI KARA4KIs meraci na....KRA4MARSKI PEVA4KI...za pari i slava..TE SI GO SLAGAT...ZARALIYSKATA ...LEYDImani...mani to biva ..TO MOJE.. SELSKI MERACI...MANI
50
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подобна музика издига в култ материалното, секса, парите и ви го тика под носа. Все подвеждащи и изкривени ценности, които от своя страна ви държат като роби на самите тях.
49
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България е пълна с простаци, които слушат подобни ***-ориенталски помии...Не са виновни Азис, Мария, Ивана, Драгана, а сте виновни всички вие, защото търсенето определя предлагането - ако слушате ***, значи най-вероятно и вие сте такъв! *** пошлостта!!!
48
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кучето ми по-добре изглежда от тая!
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чалгата продава алкохол. Пияния човек иска чалга и кръга се затваря. Докато сте на кръчма другите необезпокоявано ви крадат. *** такива...
46
33
 
4
 
! Отговори
Милионер преди 11 години
Много сте умни всички. Музикални експерти се извъдихте ама сигурно не можете да изтананикате зайченцето бяло. Мария е супер във абсолютно всяко отношение. А пък вие си слушайте лейди гага и се молете да легализират педало-браковете.
45
2
 
21
 
! Отговори
Bob преди 11 години
@Милионер, ти на това жена ли му викаш? По-скоро е безполово, бездуховно, бездарно същество, ламтящо за известност, но поради липса на всякакъв умствен потенциал, няма как да надскочи жалката си същност, освен да харчи за бозавите си клипове парите на някакъв си гущеров.Ааа, и това не е музика, а някакъв шум, ако нямаш нищо против.
44
1
 
24
 
! Отговори
чалга - поет преди 11 години
Дирли - дирли мишка, Мара вие за п..шка.
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до Милионера, верно е това . Аз изпитвам силни симпатии към задните и части + сливата и (но не и обезобразенат *** на главата и), но не съм като теб или като синчето на Гущеров с яко кинти. Не я слушам няма и да я прослушам но и не съм съгласен да ми я натрапват (говоря за цялата *** чалга).
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това може да се слуша само на ракия със салата в някое високопланинско село.
41
1
 
13
 
! Отговори
... преди 11 години
Охоо Мара отварачката пак се опита да отвори и пак не и се получи ей! Марче гледайте се там с гущера и нека повече не се чува за тебе! От една страна ще е по-добре за тебе пък и за нас ще е мноооооого добре!
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоз микрофон се едно някой *** държи
39
0
 
15
 
! Отговори
Педи преди 11 години
че тая па кога е имала силна песен??Ле-ле-лей,дир-ла-лай...все простотоя и нискоинтелигентна ***
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЩО я наричате певица Парцалеса Отварачкова бе? То туй дживотно вий, ка'т ходжа, по обед, на минаре бре! Отивам да драйфам!