Любов, сълзи и бира. 8000: Volim te Ceco!

Сръбската звезда изненада публиката със "Зайди, зайди" и "Свети Георги"
Обновена: 23 май 2012 15:01 | 23 май 2012 13:15,
216

Цеца не сдържа сълзите си, след като 8000 й се обясниха в любов. Снимка: Dnes.bg

 

Осъдителната присъда, домашният арест и противоречивата като цяло личност на Цеца не е променила въобще нейната популярност сред българските фенове.

Снощи сръбската звезда зарадва над 8000 души с близо два часа и половина концерт, в който освен познатите си хитове представи и нови песни.

Рок, поп, фолк и етно звуча в зала "Арена Армеец", а публиката беше двойно повече от проваления й концерт преди 5 години на стадион "Васил Левски".

За разлика от българските концерти, които винаги започват с най-малко 30 минути закъснение, комшийката излезе на сцената навреме, независимо, че хората още влизаха в залата.

Цеца излезе на сцената с марков тоалет в златисто, като модни познавачи веднага докладваха и за неговата цена в магазина - 14 800 евро.

От любов ли, от повечко бира ли, но първите минути на опознаване между публиката и певицата липсваха.

Няколко поколения фенове започнаха да пеят с нея от първото парче, като лично на мен ми направи впечатление възрастен мъж, видимо над 65 години, който знаеше текстовете на старите и новите й песни.

Един от най-вълнуващите моменти в залата беше още на петата песен. Цеца запя една от нейните най-популярни у нас песни "Zabranjeni grad" и в този миг хиляди вдигнаха плакати с надпис "Volim te Ceco". Сръбската звезда не удържа сълзите си и заяви, че българската публика е "най-яка".

Със сигурност има основание, още повече, че ние винаги сме ценели повече чуждите артисти в по-голяма степен, отколкото собствените. Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема.

Цеца обра овациите и с акапелно изпълнение на "Зайди, зайди" и "Свети Георги".

Глория, която често е обвинявана, че имитира сръбската си колежка, беше заела места във ВИП ложата на залата, заедно с дъщеря си Симона. Андреа също изгледа концерта на живо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някакъв милиционер полицай Велизар Енчев от ДС , тръгнал да коментира наляво и надясно какъв е бил съпруга й ,бил е сръбски националист ,а не като българските политици ,който голяма част са български предатели ,не мутрите разрушиха и продадоха предприятията през 90 години , а го направиха това българските политици
132
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какъв й е бил съпруга , а каква й е прабаба й не ви ли интересува , жената има хубави песни и това е , тръгнал *** бивш ватман да дава оценки на целият свят кой какъв е
131
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
който иска да си слуша цял живот Васил Найденов , Лили Иванова или други наистина добри български изпълнители , който иска да си слуша Дженифър Лопес или който иска световно известен изпълнител , но който иска да си слуша балканска музика или български поп фолк това си е също хубава музика , често съм срещал хора които си въобразяват че като кажат че не слушат чалга и са много умни , просто са си *** които не слушат поп фолк
130
11
 
42
 
! Отговори
Фен преди 11 години
Снощи се насладих на Цеца, сега чакам да си изкъртя главата на Slayer, а после да релаксирам на Chambao и Kosheen.Който иска да си плюе, който иска да се наслаждава на хубава музика (независимо от стила) - въпрос на избор! Весели празници на всички!
129
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8000 ТРАДИЦИОННИ ИЗБИРАТЕЛИ НС БСП
128
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УЖАС 8000 ДЕГЕНЕРИРАЛИ СЕЛЯНИ
127
10
 
12
 
! Отговори
мутрите в БГмузика преди 11 години
На "Ара-мюзик"спешно трябва да се направи одит и да се закрие антибългарската им фирма!Мутрите и чалгата вървят заедно,а концертите им в Арена-Армеец тровят българската нация!Нека си пускат порно вкъщи и CD-тата на силиконовата ориенталска певачка и мутреса Цецка Величкович,или Ражнятович-все едно!Ако това не стане,ще означава,че Борисов покрива антибългарската им камрания.
126
17
 
20
 
! Отговори
! преди 11 години
Цеца Ражнятович-Величкович е лицето на престъпността и простотията!Тя е символът на б/Югославия-на сръбската агресия и лудост-не само е любимка на сатрапа Милошевич и говорителя му Дачич,съпруга на кръволока Аркан,но е и активна участничка в редица престъпления.Концертните й изяви целят да докажат,че Цяла Б/Югославия е Сърбия,и че в България всички са сърби!Само *** все още не могат да разберат това!
125
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
strahotna e ceca neka na6ite maimuni se u4at ot nei koito go moje pee koto nemoje gra4i
124
20
 
22
 
! Отговори
Олеее преди 11 години
Истината боли чалгарчета, ама вие така сте заченати - в паузата между 2 шишета ракия, на фона на ***, натрапчиви и повтарящи се до малоумие еднакви акорди. Няма как да слушате друго, нито да оцените и разберете нещо стойностно, защото се иска култура. А културата не се крие в дъното на бутилката.
123
18
 
45
 
! Отговори
Дудук преди 11 години
Вижте кво! Цеца няма нито една нецензурна или вулгарна дума в десетките си албуми. Няма и кичеци, маанета, песни за друсане на маса. Няма простотии в песните й, само страхотни и силни стихове със смисъл. Образовайте се малко!
122
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-добрата певица на балканите!
121
23
 
14
 
! Отговори
преди 11 години
ГНУСНА, СИЛИКОНОВА ПЕВАЧКА и БЕЗМОЗЪЧНИТЕ й фенове!!!
120
11
 
6
 
! Отговори
Oleee do 94 преди 11 години
Чалгар си отвсякъде - щом слушаш каквото ти попадне. Явно само слушаш, ама не чуваш музиката. на тия като тебе им викат *** или прасета, защото не подбират - също като в копанката, какво сложиш на прасето то си го изяжда.
119
18
 
16
 
! Отговори
nue преди 11 години
8000 празни кратунки на едно място! цветът на нацията!
118
11
 
12
 
! Отговори
Ксеркс преди 11 години
Неграмотни чалгарски ***, циганиииии.
117
2
 
15
 
! Отговори
Кой възпитава децата преди 11 години
Дали Борисов знае,че освен всичкит си криминални престъпления,за които е осъдена и срещу нея все още текат дела за заплахи и насилствено поведение,укриване на цял арсенал нерегистрирани оръжия в дома си по време на одерацията \"Сабя\"при убийството на президента Зоран Джинджич-именитата му приятелка-мутресата Цеца е помогнала на сатрапа и мародера от Босна-Аркан и свой съпруг,да избяга от затвор в Италия?!Тя облича 7 пуловера и с подкупени служители,предава на съпруга си пуловерите,той ги облича,скача върху телените заграждения,и така избягва.След това ганкстерът облича военна униформа и става унищожителната ръка на кръволока Милошевич,чиято любима певица е Цеца,както и на говорителя на Милошевич,сегашният министър на полицията Ивица Дачич.
116
5
 
9
 
! Отговори
До дежурните преди 11 години
плювачи на всеки и всичко: айде у лево и ДГД.
115
13
 
18
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Отвратително
114
1
 
4
 
! Отговори
до 128 преди 11 години
Явно ти събужда апетита.....нека ти е сладко....