Любов, сълзи и бира. 8000: Volim te Ceco!

Сръбската звезда изненада публиката със "Зайди, зайди" и "Свети Георги"
Обновена: 23 май 2012 15:01 | 23 май 2012 13:15,
216

Цеца не сдържа сълзите си, след като 8000 й се обясниха в любов. Снимка: Dnes.bg

 

Осъдителната присъда, домашният арест и противоречивата като цяло личност на Цеца не е променила въобще нейната популярност сред българските фенове.

Снощи сръбската звезда зарадва над 8000 души с близо два часа и половина концерт, в който освен познатите си хитове представи и нови песни.

Рок, поп, фолк и етно звуча в зала "Арена Армеец", а публиката беше двойно повече от проваления й концерт преди 5 години на стадион "Васил Левски".

За разлика от българските концерти, които винаги започват с най-малко 30 минути закъснение, комшийката излезе на сцената навреме, независимо, че хората още влизаха в залата.

Цеца излезе на сцената с марков тоалет в златисто, като модни познавачи веднага докладваха и за неговата цена в магазина - 14 800 евро.

От любов ли, от повечко бира ли, но първите минути на опознаване между публиката и певицата липсваха.

Няколко поколения фенове започнаха да пеят с нея от първото парче, като лично на мен ми направи впечатление възрастен мъж, видимо над 65 години, който знаеше текстовете на старите и новите й песни.

Един от най-вълнуващите моменти в залата беше още на петата песен. Цеца запя една от нейните най-популярни у нас песни "Zabranjeni grad" и в този миг хиляди вдигнаха плакати с надпис "Volim te Ceco". Сръбската звезда не удържа сълзите си и заяви, че българската публика е "най-яка".

Със сигурност има основание, още повече, че ние винаги сме ценели повече чуждите артисти в по-голяма степен, отколкото собствените. Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема.

Цеца обра овациите и с акапелно изпълнение на "Зайди, зайди" и "Свети Георги".

Глория, която често е обвинявана, че имитира сръбската си колежка, беше заела места във ВИП ложата на залата, заедно с дъщеря си Симона. Андреа също изгледа концерта на живо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
4
 
! Отговори
_!_ преди 11 години
Ne muzikalen melez si.
92
15
 
23
 
! Отговори
бесен преди 11 години
Много по-добре да идеш на концерт на Цеца или някоя друга истинска сръбска звезда, защото пеят,имат хубави песни и смислени текстове, отколкото да гледаш *** на Азис или джуки и силикон, чупене на кълки, никакви гласови умения и пошли текстове на нашите чалга селянки.Като стигнат класата на Цеца и въобще на сръбските певци , може да ида да ги гледам.Само ограничени хора делят музиката на стилове и лепят етикети.Има лоша и хубава музика-факт!
91
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Със сигурност има основание, още повече, че ние винаги сме ценели повече чуждите артисти в по-голяма степен, отколкото собствените. Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема."Hajde li4noto mnenie da ne se predstawq w statiqta. Publikata ocenqwa tozi, kojto moje da pee i da prawi show, ne zawisimo dali sa syrbi, bylgari, amerikanci ili afrikanci.
90
6
 
15
 
! Отговори
до случаен преди 11 години
" сърби, "македонци", българи -само целите на великите сили ни делят" ???Сърбия, откакто съществува, е имала за цел да заличи всичко българско, независимо от начина. Доста преди появата на всякакви велики сили. Прочети малко история и не говори глупости. С тях никога няма да сме едно! Примерът ти е пресен - виж какво стана с Югославия. Да не би всичките тези войни да бяха защото сърбите са супер? Никой просто не ще да е в една държава с тях, дори черногорците!
89
13
 
18
 
! Отговори
:) преди 11 години
До 94 - аз харесвам Цеца, Сантана, Рамщайн, Шаде, Lord of the dance, чалгар ли съм?
88
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеца е голяма, има стил, има визия, има глас, пълни концерти. Не съм и голям фен, харесвам някои нейни песни. Не слушам чалга, но ние в моментя нямаме такава звезда, на която хиляди хора да и вдигнат плакат.
87
9
 
12
 
! Отговори
Случаен преди 11 години
Не може да се правят такива коментари, че българската публика не цени собствените си изпълнители, това не е вярно! Просто в България няма такъв актуален изпълнител. Когато Щурците и Сигнал и ФСБ са имали концерти са се пълнели стадионите в цялата страна, до преди година и Слави пълнеше стадиони с много повече хора. НО в момента няма такъв изпълнител, с такива песни, с такива силни текстове. Ето затова признаваме и слушаме Цеца, а сърби, "македонци", българи -само целите на великите сили ни делят
86
6
 
16
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Странно племе сте това българите - напълнили сте залата на тази, а на моите пресконференции - никой!
85
4
 
4
 
! Отговори
Рамбо Кючуков преди 11 години
Защо изгонихте Чикатило бре, той всеки път ни весели с глупостит и наивността си.
84
23
 
18
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 11 години
Харесвам Цеца Величкович, Анна Виси, Металика, Пако Де Лусия и Висоцки...Чалгар ли съм ?
83
5
 
7
 
! Отговори
преди 11 години
*** какво ви пука кой на какво е ходил и кой слуша ЦЕЦА и кой не !!! Много сте зле всеки сам решава как да се забавлява това че не е на вашето мнение не означава че трябва да му натяквате че е в грешка!!!
82
12
 
14
 
! Отговори
Rumi преди 11 години
Тази кукавица ще опъне мин.150 бона. Говорете си колкото искате ама жената си го може.
81
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая ако ми пее в кръчма, разбирам, ама на концерт чак.
80
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАЦИЯТА ДЕГРАДИРА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !
79
16
 
35
 
! Отговори
Мадам Идеална преди 11 години
Бях там. Нито съм и гледала силиконовите цици, нито съм и мерила дължината на баджака. Слушах само гласа й. Два часа и половина ПЕРФЕКТНО пеене. Тъй. От там нататък може да отиде да се гърмите всички ...чалга фенове, *** и оглушали кретеноиди.
78
36
 
39
 
! Отговори
tat0 преди 11 години
Ако тия 8000 човека вземат да емигрират ,ще е добре за България и зле за останалия свят!
77
24
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябва да си луд , да ходиш на концерт на тая.
76
28
 
42
 
! Отговори
отврат! преди 11 години
Никакво оправяне няма да има тази държава, докато се пълнят зали на концерти застаряващи сръбски *** ***.Нека някой ме обори: гони 40-така,сръбкиня е, *** е,за пари се беше отдала още като тийнеджърка на 20 години по-дъртия от нея празноглавец,убиец и главорез Аркан,който по нейните думи е определял стила й.Същата е лежала два пъти в затвора.Да попитам следното празноглавци: ако някоя от *** на Маджо запее, ще ходите ли на концерти да вдигате плакати "Обичам те"?Осъзнайте се
75
0
 
2
 
! Отговори
до 79 преди 11 години
Той дори няма 30 години,явно доста го пере съчмата
74
6
 
6
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Ех съдба,съдбааа!Защо не е власт Бк(с)п-то,че да забрани да слушаме Цеца,а по Хоризонт да ни пускат АЗИС!?!?!?Какви хубави предизборни концерти на Бсп, имаше преди 3-4 години!!!!Азис открива,Азис закрива.А от долу Р.Петков си пие ракийката и се кефи на Азсичо.Какви времена бяха само,Азис и Запалков.