Любов, сълзи и бира. 8000: Volim te Ceco!

Сръбската звезда изненада публиката със "Зайди, зайди" и "Свети Георги"
Обновена: 23 май 2012 15:01 | 23 май 2012 13:15,
216

Глория бе във ВИП зоната с дъщеря си Симона. Снимка: Dnes.bg

 

Осъдителната присъда, домашният арест и противоречивата като цяло личност на Цеца не е променила въобще нейната популярност сред българските фенове.

Снощи сръбската звезда зарадва над 8000 души с близо два часа и половина концерт, в който освен познатите си хитове представи и нови песни.

Рок, поп, фолк и етно звуча в зала "Арена Армеец", а публиката беше двойно повече от проваления й концерт преди 5 години на стадион "Васил Левски".

За разлика от българските концерти, които винаги започват с най-малко 30 минути закъснение, комшийката излезе на сцената навреме, независимо, че хората още влизаха в залата.

Цеца излезе на сцената с марков тоалет в златисто, като модни познавачи веднага докладваха и за неговата цена в магазина - 14 800 евро.

От любов ли, от повечко бира ли, но първите минути на опознаване между публиката и певицата липсваха.

Няколко поколения фенове започнаха да пеят с нея от първото парче, като лично на мен ми направи впечатление възрастен мъж, видимо над 65 години, който знаеше текстовете на старите и новите й песни.

Един от най-вълнуващите моменти в залата беше още на петата песен. Цеца запя една от нейните най-популярни у нас песни "Zabranjeni grad" и в този миг хиляди вдигнаха плакати с надпис "Volim te Ceco". Сръбската звезда не удържа сълзите си и заяви, че българската публика е "най-яка".

Със сигурност има основание, още повече, че ние винаги сме ценели повече чуждите артисти в по-голяма степен, отколкото собствените. Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема.

Цеца обра овациите и с акапелно изпълнение на "Зайди, зайди" и "Свети Георги".

Глория, която често е обвинявана, че имитира сръбската си колежка, беше заела места във ВИП ложата на залата, заедно с дъщеря си Симона. Андреа също изгледа концерта на живо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
1
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
Има си хора които харесват тези песни - нищо лошо . Другото е англоезична боза .От българската поп музика и един участник за Евровизия не можем да излъчим.
172
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...и цицоман
171
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
даа бойко а сърбоман...
170
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тази "кукавица" Ци/е/ца Величкович имало кой да отиде????Наистина много продажни *** има тук. БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!КОЙТО НАС МРАЗИ ПО КОРЕМ ДА ЛАЗИ!Долу ***,смърт за поганците,смърт за за македонските помаци и за техните сръбски господари.ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕМ ТАКИВА КАКВИТО СМЕ - БЪЛГАРИ.
169
2
 
8
 
! Отговори
Albena преди 11 години
Ynikalna e Ceca !!! Bravo!!
168
9
 
11
 
! Отговори
Говедарин преди 11 години
Сръбска ***...
167
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Концерта беше много силен.. Цеца се раздаде за публиката.За мен тя е една велика певица.Поклон пред таланта и.Аз не харесвам чалга,но Цеца Величкович я слушам с удоволствие.И не ме вълнува личния и живот,а това което прави на сцената.
166
17
 
10
 
! Отговори
от дека съм трагнала преди 11 години
колко мъка има на тоя свят,боже.да се докараш дотам да цвилиш по силикон и *** и да куфееш по тъпашки текстове и анадолски маанета,трябва много да те е скапал живота.След сръбските *** изгряха нашите,след тях пак сръбските.Мутрите не се умориха да наливат мръсни пари в какафонията,наречена чалга.Но нали простака се обгражда с простаци а за нивото на първия без коментар.хак да ни е!
165
3
 
1
 
! Отговори
CECO преди 11 години
Яолим те Цеца
164
9
 
23
 
! Отговори
solaris преди 11 години
183,Само нещо не разбрах,КАКВО ЛОШО ИМА В ПЕСНИТЕ НА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ,ХУБАЧИ,ЧИСТИ,ИСТИНСКИ ПЕСНИ,ХУБАВА ФОЛКЛОРНА МУЗИКА,КАКВА БИЛА ЩО БИЛА,КОЙ ГО Е*Е В ЖИВОТА СИ КАКВА Е,ГЛЕДАМЕ НА СЦЕНАТА КАКВО ПРАВИ И КАТО ХОДИХ НА КОНЦЕРТА НА МАДОНА КАКВО,КАТО ПЕЕ ПОП-РОК,ФАЛШИВА И БЕЗГЛАСНА,КОЙТО СИ ГО МОЖЕ СИ ГО МОЖЕ И НА 20 И НА 40 И НА 70 КАТО БАБА ЛИЛИ,АМА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ,ЗАЕДНО С ЛЕПА БРЕНА И ДРАГАНА МИРКОВИЧ СА СИ КЛАСИКАТА НА БАЛКАНИТЕ И СИ ПЕЯТ НЕВЕРОЯТНО.
163
13
 
20
 
! Отговори
Античалга преди 11 години
Чалгата вреди на Вас и на другите около Вас.
162
7
 
16
 
! Отговори
Р-29РМУ-2 преди 11 години
Оставете *** политика настрана, сръбската певица е наистина професионалист, пък и тук на Балканите какво да се слуша ... виенски валс, джаз .. едва ли ! Нашите фолкаджийки се опитват да ги копират на външност с помоща на силикон и толкова. Защо пеят толкова добре сърбите ли ? Сещам се за един виц .. Слушал Тито някакъв концерт и не му харесали песните, после събрал изпълнителите и казал: момичета и момчета или пейте хубаво или ви изпращам в България бригадири да строите язовири!
161
2
 
10
 
! Отговори
TEREZA преди 11 години
Prestapnitsa -sau4astnitsa na glaworesssss !Da ti pee na u6oto -------------------
160
14
 
5
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
Убий Убий Србина СрбинаааааааааааСрбе на Врбе до Хрвата нема брата смрт за МАКЕДОНИЯ СМРТ ЗА ВСИЧКИ ФАШИСТИ
159
2
 
18
 
! Отговори
White Rabbit преди 11 години
Глория обаче как нагло копира визията на Цеца
158
1
 
5
 
! Отговори
do 179 преди 11 години
Знаеш ли,че си пълен ***?!
157
7
 
11
 
! Отговори
"тъмно минало&q преди 11 години
На първите редове бе организираната агитка от живеещите от другата страна на границата сърбомани и купените от мутрите ***,които викаха "Цца,Цеца".Освен Видич,и Борисов подпомогна закъсалата за пари мутреса,като й предостави евтино зала АренаАрмеец.Провинциалната наивност на премиера да се сближи и да се снима с известни личности ще му донесе проблеми на изборите,защото Бобан Живоинович е в списъка на милошевичевите агенти у нас,а Цеца е криминалнопроявена ултранационаистка.
156
2
 
7
 
! Отговори
до 176 преди 11 години
Така като ти чета коментара се замислям, че не е зле да увеличат първо часовете по български, че една запетая не си сложил на място. А за класата на един изпълнител показателна е публиката като цяло, а не единиците, които нищо не са постигнали в животеца си, но като стане дума за плюене по останалите са първи.
155
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пешо,Пешо човек от село можеш да изкараш ама селото от човека никога.А подобен род изказвания са на хора комплексирани,и най-вече не осъществени.Айде сполай ти и хубав живот в чужбина.
154
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм сърбофил, но сравнете ми го това с нашата чалгаджийска олигофрения!