Айде, София, тука ли сте? Гюбеци, плейбек и кютек на Батенберг

Над 10 000 екзалтирани фенове аплодираха звездите на Планета HD
Обновена: 26 юни 2012 16:56 | 26 юни 2012 14:37,
496

Шефът на Пайнер инж. Димитров пристига за концерта. Снимка: Dnes.bg

Близо 10 000 души се събраха на снощния концерт на звездите на Пайнер на площад Батенберг в столицата, с който се отбеляза втория рожден ден на телевизия Планета HD. Феновете аплодираха своите любимци, които отдавна не бяха излизали пред толкова многобройна публика и видимо бяха развълнувани.

Първа на площада пристигна Ивана, а малко след това зад сцената паркира и шефът на музикалната компания инж. Митко Димитров. Той бе придружаван от съпругата си Мария и внука им.

Малко след 19.00 часа, под лъчите на все още силното слънце, шоуто започна.

Пръв на сцената се появи водещият Константин. След като обра овациите, той представи другия водещ: "Нека посрещнем белия като сирене, рус и висок два метра - Илиян". Към тях се присъедини и Борис Дали, а тримата започнаха да представят своите колеги.

Първи на сцената се качиха Емилия, Гергана, Мария, Ани Хоанг и Магда.

На всички стана ясно, че плейбекът ще доминира, а на живо ще бъдат само традиционните реплики "Айде, София", "Айде, София, къде са ви ръцете" или "Айде, София, къде са най-добрите?". При някои изпълнители дори и те прозвучаха с фалш.

При Мария контрастът в нивото на звука бе най-голям между репликите и изпълнението й, но на кого му пукаше - хиляди си припяваха "Чисто или с лед".

Доста колорит внесе изпълнението на Яница, но певицата нямаше особена заслуга. Първо не стана ясно защо балетът зад нея е с фланелки на Локомотив Пловдив, които станаха част от промоцията на Емилия преди няколко дни. И докато при Коко Диневата булка имаше логика - все пак мъжът до нея е президент на футболния отбор, то не стана ясно защо е този фон и за Яница.

В разгара на изпълнението пък част от феновете в предни редици решиха да разнообразят концерта с бой. Представители на три раси си размениха юмруци, като най-много удари отнесе момче от африкански произход. Най-деен пък беше млад ром, но битката бе прекратена от полицията.

Страстите се умириха бързо, а на сцената вече беше Магда. Бившето гадже на станалия популярен в политическите среди като Красьо Черния, се появи в дълга прилепнала рокля, която очертаваше силиконовите й форми.

Трябва да се отчете, че това бе най-смелият тоалет през вечерта. Въпреки голямата жега, повечето певици бяха заложили на дълги рокли или тоалети, които прикриваха природните и хирургически подобрените им дадености. Нещо наистина нетипично за подобни концерти, а коментарите от първите редове бяха, че явно още не са подготвили тела за плаж. За добро или не, еротиката бе на заден план, но с уговорката, че все пак на сцената не се качиха Камелия, Андреа и Галена.

Бони пък изпъкна с пожеланието на вечерта - "Честит рожден ден на телевизия HD". Може би пък показа далновидност към другите, които излъчват в този формат, да позавъртят нейните клипове. Ще видим.

Освен премиерата на няколко нови песни, присъстващите видяха и първата изява на голям концерт на бившия тандем Константин и Райна. 

Публиката изригна с появата на тежката артилерия - Глория, Кали и Ивана, които бяха и първите извикани на бис. Трите направиха микс от най-големите си хитове, а хората пяха с пълно гърло. Особено колоритно се получи, когато Кали изпълни "4-4-2". Всъщност парчето бе изпято само от феновете.

Излишна реч дръпна Ивана, която реши, че това е моментът попфолк феновете да се преброят и да покажат, че са най-много. След което намекна на шефа си, че е време за турне.

Цветелина Янева пък реши, че е крайно време да напомни за себе си и балетът изписа нейните инициали на сцената.

Почитателите обаче вече се готвиха за финала, оставен за Преслава. Тя обаче беше с доста кратко представяне, което предизвика леко разочарование.

Концертът приключи с мощна заря, която софиянци са свикнали да виждат в новогодишната нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


496
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
2
 
32
 
! Отговори
Кеф!!! преди 11 години
Само 10 000 - това е добра новина, явно чалгата умирГа!!! Бах ти и селянията - да се фащат Паинеро и всичката му *** и да си отиват в дълбоката провинция да мръхтят!!! Heavy Metal и бой по канчетата на чалгарите!!!
382
0
 
7
 
! Отговори
М! преди 11 години
Заря ли имало? Не съм чул!
381
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
abe tova ne koncert tova si 4ist striptiz i *** aktrisi
380
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно авторът на статията е страшно впечатлен от чалга величият, техния бос и крайната селяните на сцената. Толкова ли няма за какво друго да пишете? Ако таланта Ви стига само за това - по-добре сменете професията.
379
2
 
21
 
! Отговори
оха преди 11 години
Евала София, брато, ланци, манци и такива *** "софиянци". Бре то и малко рима има. Няма как европейска столица е трябва да има от всичко най-пошло.
378
0
 
27
 
! Отговори
terry преди 11 години
селения и простия!
377
0
 
24
 
! Отговори
7 преди 11 години
Ефтин селски безмозъчен курвак + Необразован Мангяс = на много лоша чалгария.2012 г. ли е?
376
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимките има само черни. И на сцената(Илиян, Бони ....) и в публиката.
375
1
 
11
 
! Отговори
adh преди 11 години
Maрия - талията много близо до коленете. Звука излиза от петите. Плейбека и 30см токове - Задължителни!
374
0
 
49
 
! Отговори
James Hetfield преди 11 години
Много злобна статия, Сашко. Но явно си се впечатлил щом е толкова дълга. А 10 000 селяци на безплатен концерт не е кой знае колко много. При 100лв. билет за МЕТАЛИКА на стадион "В. Левски" бяхме 50 000 човека. Така, че надежда има. Чалгаджийте ще изчезнат някой ден, дано да е по-скоро!
373
6
 
10
 
! Отговори
щирлиц преди 11 години
Няма по-лошо нещо от *** и злобен селянин,живеещ в София,или мечтаещ за това-справка 402.
372
1
 
9
 
! Отговори
аахахахах преди 11 години
ШОПЛАНДИЯА тази Мара селска отварачка с морка фанелка ли е или от викане се е припотила?Добре,че Гущеров е *** и грозен ,че да му върже тази ***,но ако и той е зареже край няма кой да я вземе, парите да си губи по този тапишон..
371
1
 
34
 
! Отговори
любо преди 11 години
не мога да повярвам че някой може да затвори центъра на софия за това. браво фандъкова.
370
5
 
16
 
! Отговори
Хеви... преди 11 години
Брей, много недоволни *** тука бе!Аре ходете да копате домати, че трябва да има салата за ракията...***!Нормално е от 2 мил. души да има 10 хил. заблудени души, повечето са *** и такива *** като по долу оплакващите се и негодуващи текезесари!!
369
5
 
21
 
! Отговори
До 402 преди 11 години
Всички показани на снимките са си прости ***. *** които увеличиха населението в София с един милион.Разбра ли сега селянин нещастен.
368
4
 
8
 
! Отговори
Ман преди 11 години
До Ан - изключително си ***/а!!! Жалко, че си "кореняк" - мястото ти е точно на лехите с доматите.
367
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте се оправдавали, тези на снимката са си живи Софиянци или по точно техните деца.Вижте се ве Софийски *** и *** заради вас държавата тъне в мизерия и народа е зле, хората от провинцията им били виновни, скапано егоестично семе сте вие.
366
2
 
16
 
! Отговори
иво преди 11 години
ужасна новина
365
2
 
18
 
! Отговори
evlampi преди 11 години
Smart za chalgata
364
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не вярвам някъде по света да се намерят по-прости хора от тия 10 иляди