"Пайнер" не се продава, отсече шефът Митко Димитров

Никога не е преговаряно с Цеца, нямаме задължения, твърди той
27 сеп 2012 14:12,
25
"Пайнер" не се продава, отсече шефът Митко Димитров
Димитров идва със семейството си на концерта в София тази година. Снимка: Dnes.bg

След появилите се слухове за продажба на "Пайнер" и Планета тв на сръбската звезда Цеца Величкович, нейният шеф инж. Митко Димитров излезе с официална декларация.

"За сетен път излиза в медийното пространство измислена, невярна информация относно продажбата на "Пайнер" ООД и телевизия "Планета", целяща единствено да компрометира фирмата и да създаде ситуация на несигурност в нея. Въпреки злонамерените писания, искам съвсем отговорно да заявя, че фирмата е в стабилно финансово състояние, няма заеми и кредити, не дължи пари на никого, ежемесечно и в срок изплаща заплати и хонорари на своите служители и артист изпълнители.

Да, заявявал съм, че има драстичен спад в продажбите на музикални продукти, но за сметка на това интересът към нашите изпълнители в чужбина има значителен ръст, а и в България не е намалял.

Отлив от попфолка няма. Като доказателство мога да посоча последния концерт в София на площад "Княз Александър I", където, според полицейските сводки, е имало над 40 000 почитатели на нашата музика. Ако има нещо сигурно и стабилно все още в България, проверено от времето и издържало с години на всеобщата медийна злонамереност, то това е т. нар. попфолк.

Попфолкът е работещата музикална индустрия в България. В момента над 80% от регистрираните заглавия в Министерството на културата  са  от този бранш, в който значителен дял има и "Пайнер".

Именно стабилната финансова политика на фирмата и осигурява възможността да поддържа доброто си име и престиж и дори да отделя средства за нови инвестиции. 

Една от последните крупни инвестиции е телевизия "Планета" HD, отличаваща се с изключително качество и брилянтност на картината. Нито с Цеца Величкович, нито с някой от нейните хора сме се чували или виждали, още по-малко да сме водили преговори за продажба.

Отново и съвсем отговорно заявявам, че фирма "Пайнер" и телевизии "Планета" не се продават. Не бива да се вярва на подобни злонамерени спекулации, целящи както дискредитирането на фирма "Пайнер", така и жанра попфолк".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 10 години
До АнонименИма - една група от Израел които живеят в Щатите Balkan Beat Box даже и с български песни и ремикс на 'Седнало е джоре до' ти изпълват душата. А чалгата отвръщата хората с души, за бездушните и вечно на градус си е начин на живот....за съжаление
18
1
 
0
 
! Отговори
Atanas преди 10 години
Злословието и клеветата нямаше да имат такава сила, ако глупостта не им проправяше път. Александър Дюма баща
17
0
 
1
 
! Отговори
Atanas преди 10 години
Завистта е безпокойство (неудовлетворение) на душата, произтичашо от това, че желано от нас благо притежава друг човек, който не считаме за по-достоен от нас да го има. Готфрид Вилхелм Лайбниц
16
4
 
7
 
! Отговори
една преди 11 години
И тоя и жена му са диви селяни - вижте ги само - той типичния ***, заимал се с пари, облечен в черно посред лято, някаква селска елегантност, а тя - леля му. Коментирането на нейното облекло, прическа и вуобще външен вид си е загуба на време. Престъпници - заляха страната с простотията си, *** долни.
15
3
 
6
 
! Отговори
VP преди 11 години
Каква успешна компания, бе хахахахах, това е чист бардак, и то най-гнусните. Не знам какво трябва да се случи за да се отървем от тази гнусотия наречена ПАЙНЕР заедно с обитателите й.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не може да му се отрече биснесменския нюх(за нашите географски ширини)...не съм му душманин...но продукта им е пълна боза...народа е *** и за това едва ли е виновен той, харесвам балканските ритми, и могат да се създадат много стойностни неща базирани на тях
13
4
 
5
 
! Отговори
/// преди 11 години
Е пък за какво да продава пайнера, то и аз да имам толкова много к*рви около мене и аз нямаше да искам да продавам.
12
2
 
2
 
! Отговори
HAHAHA преди 11 години
Toq kalyf samo go vijte kakyv selqnin- malko se pozamognal neshtastnika i vijte meeee...hahaha.
11
1
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 11 години
До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТЕ, то се вижда кой е изкукал ;)
10
2
 
3
 
! Отговори
ХХХ преди 11 години
До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТБратле, не знам какъв национал-социалист си, но първо се научи да пишеш правилно на български и тогава коментирай. Просто съвет...
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние не вярваме на злонамерени спекулации но чалгарките ти много се изтъркаха.взимай Шамара и Сифон ли беше муфа ли не знам,разлика в съдържание на текстовете няма-все помия и простотия......
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обнадеждаващо е положението,щом плюсовете са повече от минусите в коментар 2 :D
7
2
 
19
 
! Отговори
Чичо Пичо преди 11 години
Страшна снимка е тая!Просто е мега-бесняк тоя, кефи ме! Леко напомня на Кондьо тука :)
6
11
 
8
 
! Отговори
ХХХ преди 11 години
До СоколДа, да всички са мафиоти, ку*ви и прочее ... на българина все нещо или някой му е виновен, иначе не е изобщо мързелив, не е изобщо ограничен и продажен...
5
8
 
31
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Ти си за пандиза, защото переш мафиотски пари, а "артистките" ти стават само за Околовръстното шосе, ***!"Медийна злонамереност " имало към тъпата му чалга, а проститутките му са по всички медии?!
4
9
 
38
 
! Отговори
Е - Ник преди 11 години
Чалгата - това не е музика или изкустно. Това е психиатрична диагноза!!!
3
21
 
7
 
! Отговори
XXX преди 11 години
Да бе тя музиката е виновна за изпростяването на народа, шуууу слез на земята...
2
6
 
16
 
! Отговори
! преди 11 години
Фенчетата взеха да хвърлят минуси яко :D
1
12
 
46
 
! Отговори
... преди 11 години
Мите,давам 2 лв. за компанията ти,просто от уважение към теб.След като я поема,обещавам да я затворя и да направя услуга на почти цял един народ като спра изпростяването от тази "музика" и начин на живот.