Слави и Ку-Ку Бенд на "Васил Левски" на 26 септември

Преговорите за концерта все още не са финализирани
Обновена: 17 юни 2015 16:04 | 17 юни 2015 16:04, Александър Попов
50
Слави и Ку-Ку Бенд на "Васил Левски" на 26 септември
Снимка: Булфото, архив

Както бе обещал, Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд готвят грандиозно шоу на националния стадион "Васил Левски".

Идеята за него дойде след успешния концерт в зала "Арена Армеец", на който присъстваха 17 000 души. И нещо забравено за български концерти - вихреше се "черна" търговия на билети, като цените им достигнаха 400-500 лева.

Вчера Трифонов обяви в шоуто си датата 26 септември за концерта на "Васил Левски", но допълни, че предстои финализиране на преговорите. Затова и билетите все още не са тръгнали в продажба. Самият стадион пък в момента се ремонтира.

Слави анонсира и участието на големи западни звезди, чийто имена тепърва ще бъдат разкривани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоа е селАк бе брато!
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1 s 21 nuli
42
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 39 Ти че бутилката уиски няма да я дадеш е ясно, но нека ти отговоря на въпроса: 1 трилион милиарда има в един сикстилион. Предлагам да се успокоиш след моя отговор.
41
7
 
8
 
! Отговори
не чалгар преди 8 години
Не го харесвам Слави,но е най големият професионалист във бранша!
40
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 40 Хайде, бе, капацитет..на един елементарен въпрос не можеш да ми отговориш, а иначе си тръгнал да ми скачаш с въпроса колко нули имало в милиона. Хайде кажи колко милиарда има в един сикстилион. Въпросът е елементарен за теб, щом си капацитет в математиката- все пак ти тръгна да ме питаш дали знам колко нули има в милиона, не баба ми. Хайде да те видя!
39
0
 
0
 
! Отговори
До 37 преди 8 години
"Както казах останалите мутрагени предпочитат други сфери - политика, бизнес...."Ти чети "компетентни" или да се оръщам към теб с "чалгаре"?!
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Давам бутилка "Джак Даниелс" ако някой тук ми каже колко милиарда има в един сикстилион! Да ви докажа аз чалгаря дето харесвам Слави Трифонов, че сте прости овце!
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 35Ти ли ще ми говориш за нули и числа, бе? Я кажи колко нули има в един сикстилион, че ми стана интересно. И това е лесно....като го видиш в нета, но кажи в един сикстилион колко милиарда има? Това ще ти е трудно вече...Муахахахахаха.....
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 36Ахааааа, не биха се принизили до нивото на Славито??? Викаш много по-достойно е да станат крадливи политици? Браво, Кефиш с идиотия!
35
1
 
0
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
По данни от декември 2013 г. населението на страната е 7 245 677 душиЧети бе, не е вредно!
34
0
 
0
 
! Отговори
До 34 преди 8 години
Аз не си спомням преди година и половина да е имало официално преброяване.И колко от тези 7 245 677 живеят в България? И защо някой успял ще се принизи до нивото на Славчо? Както казах останалите мутрагени предпочитат други сфери - политика, бизнес....И копирането на числа не гарантира, че знаеш колко нули има в милиона?
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 34И защо? Би ли се обосновал?
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
31, И колко е населението в България? При последното преброяване бяхме 7 245 677 души отпреди година и половина. Дали не знам с колко нули са милионите?
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Василе, абе що така аз мразя чалгата, но харесвам доста от песните на Трифонов? Що така харесвам харизмата в гласа на Слави"чалгаря", а в същото врме харесвам и Фреди Меркюри на който съм фен?
30
0
 
2
 
! Отговори
До 26 преди 8 години
Къде ги препброи тия 7 милиона души? Знаеш ли колко нули има в милиона?И ще ти кажа - защото другите мутри не искат да се показват "на тиливизора", за разлика от батко ти Славчо.А нивото му бих го оприличила с морското равнище.
29
3
 
5
 
! Отговори
Васил преди 8 години
С толкова много чалгари на глава от населението тази държава доникъде няма да стигне, само надолу ще върви. Това е манталитет и начин на мислене, от който няма измъкване и си го носят цял живот. Както казва Бойко - с този човешки материал, толкоз.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
25 ***, ти за Моцарт ли се хвана? Дадох ти го като пример. Иначе пари да ми дават не бих отишъл на опера. Не ми е в кръвта. Виж, бих отишъл на концерт на Куин с живия Фреди Меркюри.
27
9
 
4
 
! Отговори
Велко преди 8 години
Не съм фен на Бойко Борисов, но и не го отричам, и се чудя защо Слави толкова го хули. Явно Бойко е спрял мераците на Славчи за апетитно имотче в центъра на София. Славчо си е балкански *** та дрънка, но бенда му свири добре.
26
7
 
5
 
! Отговори
optimist преди 8 години
Джудас, Роксет, Джо Сатриани и Тото в арена Армеец, Трифонов и Азис на стадион Левски?! Е няма такава държава верно...
25
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слави Трифонов не е виновен че няма конкуренция в този бизнес. Щом го плюете, значи смятате че е некадърен. Странно тогава защо от 7 милиона народ нокой не му е конкуренция. Изглежда май не е лесно да правиш шоу предаване като Слави, че и турнета с концерти покрай това. Иначе е лесно да се плюе по форумите- това е лесно...от опит го знам.