Черна борса за концерта на Слави, държавата спи

Пропуските стигат до 400 лева, има и пакет за 2000 лева
Обновена: 26 юни 2015 17:40 | 26 юни 2015 16:29,
110

Снимка: OLX

Истинска черна борса се заформи около билетите за предстоящия концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Пропуските за шоуто на 25 септември на стадион "Васил Левски" се търгуват на цени до 400 лв. за билет с номинал 35 лв. Или над 11 пъти надценка.

Билетите бяха пуснати в продажба вчера, а от Eventim се похвалиха, че са продали билетите за рекордните 8 часа. Най-евтините пропуски бяха по 35 лв., а най-скъпите – по 80 лв.

Въпреки че до концерта има близо три месеца, пресметливи българи вече пуснаха билетите за продажба в онлайн оказионите на космически цени.

"Най-евтиният" билет на своеобразната черна борса се търгува на цена от 100 лв. за бройка при реална цена от 35 лв., а най-скъпият – 400 лв., пак за място, оценено от организаторите на 35 лв.

Има и пакетна цена от 2000 лева за пет билета, като явно продавача се надява да попадне на някоя компания.

Чудно защо никоя държавна институция не се е самосезирала по обявите в сайтове за продажби в интернет, още повече, че това не е първият случай. А има оставени и мобилни телефони, така че черноборсаджиите могат бързо да бъдат открити. Дори и за предния концерт на Слави в зала Арена Армеец имаше черна борса, а хора си купуваха пропуски по 350 лева. Дали пък не е нормално явление?

Най-лошото ще бъде ако стадионът остане с празни места не заради липса на интерес, а заради тарикати, които са изкупили стотици бройки с надеждата да ги пробутат с голяма печалба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
2
 
! Отговори
PR expert преди 8 години
Малко съшит с бели конци PR. Но, не може да му се отрече че се е научил от успешните групи. При тях също свършват билетите и после се появяват и появяват....
35
6
 
11
 
! Отговори
Незнайко преди 8 години
Кой е слави ?Какво е ку-ку бенд ?
34
5
 
2
 
! Отговори
до 31-ви преди 8 години
поясни на хората какво е това ,,животно'' ТОТО,че много от феновите на учиндолския селянин ,дори и не подозират какво би могло да е...иначе- с огромно удоволствие ще ги гледам /ТОТО/.Това е големия сблъсък-от една страна една измислена / от ,,мултигруп''/ звезда,която е известна само по селата и от другата страяна една световно известна група,която е част от историята на музиката.
33
2
 
5
 
! Отговори
С преди 8 години
До НадяКое е незаконно да продаваш собствеността си ли ?
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само един е Чалгаря Слави. Първият чалгар остана и последен. Ментетата чалгари залязоха. Слави е Лили Ивановата на чалгата.
31
5
 
18
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Хаха, държавата спи?!? Че от кога е престъпление да си продаваш собствеността си за колкото прецениш? Нали си купил билетите - т.е. Слави не ощетяваш, пък и никой не караш да ги взема насила?
30
12
 
5
 
! Отговори
Надя преди 8 години
Това е незаконно! OLX би трябвало да свалят тези обяви и да дадат данните на полицията!
29
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако плащат 2000 лева, бих отишъл на този чалга концерт за 15 минути.
28
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не бих дал и 1 стотинка, на дългия пък камо ли 35 лв. да не говорим за тези баснословни суми които искат.
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пазарна икономика, щом има търсене на 400 лева, да купуват.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 31 ТОТО забиват на на 28-ми - Неделя
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истински нескопосана реклама.
24
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За концерт на Слави и един лев няма да дам. Но утре ще гледам ТОТО!
23
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз не бих отишъл на концерт на Слави дори да ми дават пари ... но селянията си обича Слави.правено ОТ селяни ЗА селяни ... добър бизнес като се има в предвид, че 90% от живеещите понастоящем в БГ са турбо-селяни.
22
13
 
22
 
! Отговори
Силвия преди 8 години
Защо винаги всеки е компетентен и плюе някоя известна личност?Олекна ли ви сега?Аз харесвам Слави,музиката му и Ку-ку бенд също.И доколкото знам,далеч съм от годините за лелка.Като не ви харесва,не отваряйте статията.Колкото до черната търговия,лично ми се е случвало да ме спират на улицата,за да ми подшушнат,че все още има откъде да си купя билет.Никак не е чудна в нашата страна подобна дейност.Хайде всеки да си слуша това,което иска.Никой не ви насилва да посещавате концертите на Слави все пак
21
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз мисля ,че продажбата на билети е зациклила и няма мераклии,за това прибягват до такива евтини статийки,за да се излъжат някак си хората,защото ,,видите ли-билетите свършват и юруш да си взимате'' ...на мен ако м и подарят такъв билет,ще ги дам под съд
20
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахаха всички платени политически тролчета независимо към коя централа са плюват здраво:)))
19
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То Слави си е развъдник на чалгата.
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много *** статия, това се нарича пазарна икономика и законите които я забраняваха са отменени преди 30-40 години. И коя институция очаквате да се само сезира, може би Комисията за борба с чалгата.
17
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая "новинка" повече на реклама ми бие.И НЕ, няма да отида да гледам арогантния чалгар.