Черна борса за концерта на Слави, държавата спи

Пропуските стигат до 400 лева, има и пакет за 2000 лева
Обновена: 26 юни 2015 17:40 | 26 юни 2015 16:29,
110

Снимка: Bazar.bg

Виж други галерии »

Истинска черна борса се заформи около билетите за предстоящия концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Пропуските за шоуто на 25 септември на стадион "Васил Левски" се търгуват на цени до 400 лв. за билет с номинал 35 лв. Или над 11 пъти надценка.

Билетите бяха пуснати в продажба вчера, а от Eventim се похвалиха, че са продали билетите за рекордните 8 часа. Най-евтините пропуски бяха по 35 лв., а най-скъпите – по 80 лв.

Въпреки че до концерта има близо три месеца, пресметливи българи вече пуснаха билетите за продажба в онлайн оказионите на космически цени.

"Най-евтиният" билет на своеобразната черна борса се търгува на цена от 100 лв. за бройка при реална цена от 35 лв., а най-скъпият – 400 лв., пак за място, оценено от организаторите на 35 лв.

Има и пакетна цена от 2000 лева за пет билета, като явно продавача се надява да попадне на някоя компания.

Чудно защо никоя държавна институция не се е самосезирала по обявите в сайтове за продажби в интернет, още повече, че това не е първият случай. А има оставени и мобилни телефони, така че черноборсаджиите могат бързо да бъдат открити. Дори и за предния концерт на Слави в зала Арена Армеец имаше черна борса, а хора си купуваха пропуски по 350 лева. Дали пък не е нормално явление?

Най-лошото ще бъде ако стадионът остане с празни места не заради липса на интерес, а заради тарикати, които са изкупили стотици бройки с надеждата да ги пробутат с голяма печалба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
3
 
! Отговори
PARTENKA преди 8 години
И аз мога да пусна обява, че продавам билет за концерт на Славка-Пиратка за 500 000 лева. И кво то това? Никой няма да го купи. Мога да пусна обява, че продавам старите си чорапи за 2 500 000 $. И пак няма никой да ги купи или няй-много да разменим 1 чифт чорапи за 5 билета :-)))))
75
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Слави какъвто ще да е, няма как да не му призная, че е успешен".....Успешен е КЪДЕ?! В страната на чалгата и мутрите!! Да сте чули някой чужденец (германец, италианец, англичанин.....)да умират за концерт на Трифонов и неговото псевдо "шоуу" и да плащат 200 евро за "честта" да слушат този безподобен самозванец? Та на Запад той не би имал шанса да е уличен музикант, камоли да води 15 год. тв шоу в нац. ефир! Но тук мафията го финансира да се изживява катоБос, а глупаците му плащат билетите!
74
5
 
4
 
! Отговори
Селянин преди 8 години
До АнонименАми гражданино стой си в парка с бутилка Шуменско в ръка и си пуши тревата,за да станеш още по умен и още по голям гражданин!!1
73
5
 
6
 
! Отговори
97, преди 8 години
Фактът, че няма дете, или поне такова, което не е известно на широката публика означава, че вече се е затрил. Остави човека да прави други хора щастливи. Това понякога е смисълът на живота, а Трифонов е убедителен в това. Умее да вкарва емоции, независимо от това, че не може да пее.
72
7
 
8
 
! Отговори
Гледалец преди 8 години
Харесвам му шоуто- ненавиждам музикалната му ИНВАЛИДНОСТ! Нека да спре да пее!!! Или ГРА ГРА? Знам КОЛКО се е унесъл в цел да победи Лили Иванова-Ще се самозатрие това момче от *** си САМОЛЮБИЕ!!!
71
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жалка проба за реклама ли прозира зад статия...От години не бях чувал за това влечуго трифонов и неговият цирк, иглежда че ракламата им е сработила...
70
3
 
7
 
! Отговори
Петърчо преди 8 години
Ще си и те как! Колко пък пари трябва за да платиш на няколко "тарикати" да пуснат по няколко обяви със надути цени над 400 лева?Славчо ще си получи рекламката на "шоумен" дето постави в малкия си джоб групи като Rolling Stones, Aerosmith, Metallica или пък Мадона, тарикатите ще припечелят по нещичко, сайтовете за новини ще попълват празното място с какво ли не само нещо да има а държавата разбира се ще спи.То и народа крайно време е да се научи да преспива подобни новини. Само така ще изчезнат.
69
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИЗПРОСТЯВАНЕТО НА НАЦИЯТА НИ ВЪРВИ С ПЪЛНА ПАРА , ЩОМ ИМ ХАРЕСВА ПРОСТОТОИТЕ НА ТРИФОНОВ !СЛАВИ БЕШЕ НА РЕМЕТО АКТУАЛЕН И ПО УМЕН ДНЕС Е САМО ПРОСТОТИЯСЛАВИ ДНЕС ДОПРИНАСЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА ПРОСТОТИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ , НО ПАРИТЕ КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ И ТОЙ МОЖЕ БИ НЕ ОСЪЗНАВА КОЛКО ЖАЛЪК СТАВА ВСЕ ПАК ИМА И УМНИ ХОРА В ТАЯ ДЪРЖАВА
68
13
 
21
 
! Отговори
Мими преди 8 години
400 лв. за грозно бездарно дране и пошла чалгария? ха ха ха Опит за летене на учиндолските пиари!
67
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз час след пускането едвам си купих билети. Интерес има, а щом има има и бориси, има и интриги. Ама предния концерт.... уУУУУААААА. Тоя дано го надмине! ВИВАА КУКУУ БЕЕЕНДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
66
8
 
20
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
tova ne e istina!!! koi e lud da dade 400lv. za Slavi? I za bez pari ne bih otishal na negov koncert.nikoi ot pevcite mu ne pee hubavo.razbira se tova e moeto mnenie,i ne angajiram nikoi .
65
2
 
8
 
! Отговори
Надя преди 8 години
До 42: Незаконно е да продаваш нещо, което си купил за доста по-малко и няма да платиш данък върху печалбата си. Това не е продукт, който се продава по-евтино отколкото е закупен. OLX забраниха и продажбата на т.нар. реплики. Друг е въпросът дали това се спазва. Жалко е, че някой въобще има нужда от разяснения защо практиката е незаконна!
64
7
 
30
 
! Отговори
Естет преди 8 години
Хахаха, 400 лева за дългуча-чалгар, хахахаха :D :D :D И 5 лева няма да дам за учиндолския ***!Тази година поне има хубави концерти - Роксет минаха, следват Хелоуин и Джудас Прийст, през ноември Уайтснейк!
63
5
 
25
 
! Отговори
чичко паричко преди 8 години
дори плехундера собственоръчно да стои на входа на стадиона и да раздава пари пак пак бих предпочел да съм на километри от там
62
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скапан народ, скапана държава. От всичко българинът ще измисли да спечели.
61
2
 
19
 
! Отговори
тия билети.... преди 8 години
стават ли поне за тоалетни нужди?
60
2
 
17
 
! Отговори
hacks преди 8 години
Нищо странно. Лепа Брена ако дойде пак ще напълни Васил Левски, да не говорим някоя по-модерна турбо-фолк сръбкиня. Българинът обича "песни за душата". Не всички са меломани. Добре би било ако имахме малко повече музикална култура, като в Западна Европа. Там стадионите се пълнят от доста по-различни банди. Но... животът е несправедлив :)
59
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като мача на двама боксьори от леките категории бенаречен мача на века (при оставащи 85 години до края му)и се намериха балъци да дават десетки хиляди долари за да гледат фарса, то Славчо манипулира здраво тука.Въпреки това в нашата страна има доста чалгари и Славчо отновоще напълни джоба от глупаците.
58
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нещо не вярвам на тези приказки. Прилича на рекламен трик. Бързайте да купувате за 80, че да не се наложи да давате 400.
57
3
 
8
 
! Отговори
естрадна милиция преди 8 години
А тия рециклирани от соца естрадни певци разбраха ли как се прави пари ....Как се правят концерти? А не да плачат по медиите че нямали пари за храна..