Емануела стартира ударно с нова песен 2016-а

Вижте "Да те имам", представена по телевзия "Планета"
3
Емануела стартира ударно с нова песен 2016-а
Кадър: YouTube

Фолкпевицата Емануела стартира новата година с нов сингъл. Тя ще атакува класациите с песента "Да те имам", която бе представена в новогодишната програма на телевзия "Планета".

Изминалата 2015-а година бе доста наситена за изпълнителката, както в личен, така и в професионален план. Тя напусна своите продуценти от Ара Мюзик и се очаква да скрепи и официално договор с "Пайнер".

Тя роди втория си син - Димитър, от милионерския наследник Димитър Динев, но двойката се разпадна в края на 2015-а. Всъщност Емануела разкри, че все още е рано да се каже, че са сложили край на отношенията си и нищо чудно да се съберат отново.

Сега тя залага повече на музиката, като феновете й могат да очакват и още една нова песен в скоро време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Да те имамЕмануела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Милко Калайджиев преди 8 години
А стига ве, верно ли? Ей сега до края на годината ще бъда щастлив ,морално запълнен и духовно възвисен и възнесен като знам ,че тая, дет не може да пее ,още в началото на година е създал безценен музикален продукт! Само не ми е ясно-как още не им е хрумнало идеята на "Пайнер" да пратят ракета в Космоса да търси живот, и на тая ракета да са записали 10-те най-хитови чалги-"Тигре,Тигре",Дънкиге ша ти цепна" и ..извинявайте,но дотук са ми познанията за чалга-идиотщината! Така-извънземните ще ахнат!
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма понятие попфолк,има чалга и тази пее точно това.
1
0
 
10
 
! Отговори
Онанимен преди 8 години
Така, до колкото разбрах от песента, за да я опъна, трябва първо да я целуна. Не стана ясно каква е цената за цялото това удоволствие. И какво включва разбира се.