Дискриминирали Азис като малък

И българи, и роми не разбрали какво е "интеграция"
31 яну 2016 21:57,
38
Дискриминирали Азис като малък
Снимка: Facebook

Азис се е чувствал дискриминиран като малък. Това призна самият той пред BTV.

Васил Боянов, както е истинското име на певецът от ромски произход, е участвал на кастинги за детски филми, когато е бил на 7 години. На тях го водила майка му. Никога обаче не го избирали, въпреки че бил красиво и артистично дете.

Азис бе категоричен, че нито българите, нито ромите разбират думата "интеграция". Ромите така и не са разбрали, че има правила, които трябва да се спазват, а българите са виновни за това, че купуват гласовете на ромите.

Васил смята, че е успял, защото има е различен и има глас, защото е бил последователен и защото е малко луд. На въпроса дали би разрешил на дъщеря си да слуша чалга той отговори, че би й разрешил всичко, което я прави щастлива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Успял да натрупа пари от опростачване на *** фенове.Не го понасям от както беше си сложил плакат като *** с заголен *** до паметника на Левски. Престанете да ни натрапвате подобни пошли твари по медийте.
14
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм фен на Азис, но колко са ромите артисти които са участвали във филми в България.
13
0
 
9
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 8 години
С този ли ще ме занимавате.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя не му ли продаваха жилището за неплатен кредит?!?! И седнал да се изказва, а дали може да извади диплома за 8 клас ми е интересно. Също така в друг сайт мернах заглавие, че се е изказал, че * в България искали само да бъдат нахранени, ей и българите искат да са нахранени и всеки работи, каквото му падне за да си изкарва насъщния, кога гнустните ти сънародници ще почнат да учат и да бачкат, вместо да чакат на нас и да изцеждат държавата!?!?!?
11
0
 
7
 
! Отговори
Хетеросексуален преди 8 години
Toя на снимката хич ми не прилича на Васил Найденов или Васил Петров, или Васил Андреев.....
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за едно-едничко нещо съм благодарен на азис: че преди да изгрее като "феномен", никога не се бях замислял с колко много гнусни кенефни червеи споделям държавата си. азис разби всичките ми детски мечти за това какво представлява съвременна българия и какви (интелигентни) хора я населяват. и после осъзнах, че проблемът не е в азис, а в простите му фенове, които толкова презирам, и мой - покрай тях. и после минаха 10 години и българия си *** таковата, и всичко се доуточни.
9
0
 
10
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Как се притесних на тази новина, горкият Азисчо, той сигурно заради това е "обратен" станал. Някои ще се сетят за какво съм използвал кавички.
8
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо лошо или накърняващо не е казал човекът. Не съм фенка на стила му, но смятам че е осъзнал някои неща. Никога не ми се е струвал кофти човек. Дори е доста позитивен
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е и? Сега е милионер. И му дреме на шатката.
6
0
 
21
 
! Отговори
Хасан преди 8 години
Не щем итерация ние. Искаме джелезо. Джелезо и избори да има секи месец.
5
0
 
19
 
! Отговори
РВ преди 8 години
Ужас. Повърнах. Моля ви , махнете снимката на това ***. Благодаря.
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Tulskiе може да са превеждали от...индийски (да не ме цензурират):)))
3
2
 
19
 
! Отговори
оф преди 8 години
Всеки, който не е спечелил конкурс е дискриминиран...хаххахаха
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Азис се е чувствал дискриминиран като малък..............................Да заминава за Германия, там не ги дискриминират:) Ще му дадат жилище, кола, пари, а той може да ходи на гарата да го опипват.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интеграцията е една утопия като комунизма.Това е насила да правиш някого човек.Възможно е колкото е възможно един *** да се стича нагоре вместо надолу. Сед бът тру.