Деспина Ванди "счупи кръста" на феновете в НДК

Гръцката звезда си тръгна без бис от София
22 фев 2016 16:52, Александър Попов
18

Снимка: Булфото

Деспина Ванди пя над 1 час без грам пауза и вдигна на крака публиката в зала №1 на НДК.

Гръцката звезда гастролира за първи път у нас, но си пожела отново да се върне. Деспина започна концерта с отдаване на почит на 32-годишния си колега Пантелис Пантелидис, който загина преди дни в тежка катастрофа. Тя му посвети песента "Всичко води към теб".

Въпреки трагедията тя обеща да се раздаде за българските си почитатели и го направи по най-добрия начин. Публиката пък въобще не се застоя по столовете и млади, и стари разкършиха снаги на хитовете на гъркинята. Имаше и такива, които показаха умения в сиртакито.

Сред феновете имаше много сънародници на Деспина Ванди, а певецът Крум не пропусна да си направи селфи в залата.

Деспина Ванди изкара целия си репертоар на един дъх, без почивки и суета да сменя различни тоалети. Това се понрави на почитателите, които за съжаление не успяха да запълнят до краен предел залата.

Единственият недостатък за купонджиите беше липсата на бис. Ванди изпълни парчетата си, обеща да се върне отново и завесите паднаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Деспина Ванди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
Концертът беше страхотен! Жената без балет, без ефекти и чудеса направи егати шоуто - гласът й е невероятен. Песните й са си типичен гръцки стил - и весели, и тъжни, все за маса, приятели и любов. Шоуто беше страхотно. Иначе Деспина летя на другия ден през Истанбул.
14
0
 
4
 
! Отговори
vlady преди 8 години
До onzДруго е да пееш добре мелодично, но трето е да ревеш като звяр с преминавания между нисък и среден регистър. Определено екстремното пеене е по-трудно и рисково трябва добра техника, издръжливи гърло и диафрагма както и сериозен дихателен обем.
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ванди е вече към 50 г.ето как кризата я накара да доприпка до БГза курв номер дето ни спретнаха с блокадата и бис ли иска
12
0
 
0
 
! Отговори
onz преди 8 години
До vladyКохедлайнери, тва от кохезия ли идва или от наброските?има хедлайнери, и подгряващи, бачели. а за вокалите колко са лесни питай некоя не- кръчмарска певица/ певец. щото едно е да се прозеваш попец и да си гоуема дзвезда като евровизионерите ни , друго е да пееш.
11
1
 
5
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Много малко. За сравнение Swallow The Sun изнесоха приблизително толкова дълъг сет като кохедлайнери при това екстремните вокали са далеч по-трудни за изпяване от обикновеното мелодично пеене.
10
3
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Това се понрави на почитателите, които за съжаление не успяха да запълнят до краен предел залата."Не може да очакваш да напълниш НДК с билети,скъпички доста, а си гръцки певец или певица. Няма как да стане.На онзи Никос Вертис дето иска да напълни Армеец, ама още като видях 40 кинта и почнах да се смея зверски. То бива бива да се мислиш за звезда, ама как нямаше един умен да му каже, че номерът едва ли ще се случи!
9
2
 
23
 
! Отговори
ТИР преди 8 години
Бързала е да мине границата докато е отворена.
8
1
 
5
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
До Анонимен (8)Хмм, някои от естрадните ни певци доста хляб ще има да изяде, докато ги сложи в малкия си джоб... ако изобщо успее :)
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пя около 1 час и 40 минути, озвучаването беше много добро, от гласът й е страхотен. Както казвам - На живо Деспина пее по-добре отколкото в студио.Мисля, че сложи цялата ни естрадна музика през последните 20 години в малкия си джоб, а за чалгарките, дето пеят на плейбек и без бенд, да не говорим...
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Деспина Ванди изкара целия си репертоар на един дъх....--------------Хахаха! Искате да кажете, че е изпяла около 200 песни ли? Щото целият й репертоар е 200+ песни....
5
0
 
22
 
! Отговори
1234 преди 8 години
За разлика от нашите фолкпевачки, хората не сменят тоалет след тоалет, а пеят. Пеят и то не на плейбек, а истински. Нашите пишман певици сменят тоалетите да задържат вниманието на публиката, а пеене - НИКАКВО И НА ПЛЕЙБЕК.Да се учат от хората, че не само външния вид, а и таланта продава...
4
4
 
6
 
! Отговори
Наско преди 8 години
с Wizz Air е дошла.това обяснява защо не е сменяла рокли и си е тръгнала бързо след концерта :)
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно е дошла със самолет!
2
11
 
9
 
! Отговори
Жена преди 8 години
1 час и се е праждосала без бис? Слабичко Ванди, слабичко...
1
4
 
6
 
! Отговори
онз преди 8 години
добре де , една статия: моци счупи кръста на нападателите на стяуа...тука тая леля е счупила кръста на публиката..или моци е гоуем певец, или на маслината шпагатите са за ефективна присъда.