На Анелия й е гот!

Вижте новото видео на фолкпевицата от Пайнер
10 май 2016 12:00, Александър Попов
10
На Анелия й е гот!

Фолкпевицата Анелия направи премиера на новото си парче "Гот ми е", в което движеща сила е лятното настроение и любовта.

"Исках да бъде свеж, летен клип, да носи настроение, защото песента го предполага. Нещо неангажиращо за зрителя, семпло, но стилно, с емоция. За режисурата се доверих на Людмил Иларионов-Люси и не сбърках. Получи се точно това, което обсъждахме в предварителните разговори", споделя певицата на Пайнер.

"Гот ми е" е по музика на Даниел Ганев и текст на Петя Радева. Във видеото Анелия си партнира с екзотичната красавица Мариам Саид, с която заедно пътуват с един уникален ретро автомобил - Gust mustang 1966. Мъжката роля е поверена на Мартин Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Анелия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
№№12708112 преди 7 години
До АнонименСъщо съм прал и на Преслава, Мария, Ивана(на по старите и снимки), на Глория и на Джена!
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 12708112"И какво значение има дали слушам чалга или не? Просто казвам, че ми е било гот като съм го изпр>>>азвал на снимките и!!!"Защото според вас дето не слушате чалга обикновенно селяни са тези слушащи чалга. Сега си личи кой е селянин - тези слушащи чалга или тези не. Нали не слушаш чалга и се хвалиш по форуми, че си си го бил таковал на снимките на Анелия. Евелата, пич. Направо герой. Дай да ти дадем награда, че си си го бил таковал на снимките на Анелия.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...Рекламирането на такива гюбеци е срамно."Това не е гюбек, а поп-фолк. Има разлика, ама закостенелите "умове" не могат да го разберат. За тях всичко на български език включително и народните песни са "гюбек". Ти правиш ли разлика между някои народни песни и *** гюбек и кючек? Това е поп-фолк. Нито народна песен, нито гюбек и кючек. Срамно е не рекламата на подобни песни, а плюенето по всяка българска песен, която не е рап или рок. Има и БЪЛГАРСКИ поп-фолк и той съществува.
5
4
 
1
 
! Отговори
№12708112 преди 7 години
До Слушам чалгаИ какво значение има дали слушам чалга или не? Просто казвам, че ми е било гот като съм го изпр>>>азвал на снимките и!!!
4
4
 
1
 
! Отговори
Гуфи преди 7 години
Големи сте професионалисти. Работите с клавиатури, а не знаете къде да намерите " ѝ ". Поздравления
3
7
 
1
 
! Отговори
Слушам чалга преди 7 години
До 12708112То сега от коментара ти личи кои са селяните - тези слушащи чалга или хейтърите на чалгата. :)))
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мазна чалга! Само ако се смени аранжимента и ако тази хубава жена запее нормално, без да имитира говора от мааалата, можеше и да стане добра песен. Рекламирането на такива гюбеци е срамно.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"На Анелия й е гот!"На "и" тоест "на нея" не се пише с и-кратко ("й") а с "и" с ударение, неграмотни новоизлюпени ***. Като не можете да го напишете с "и" с ударение се пише просто като обикновенно "и", а не като "й" (и-кратко). За удрение с ползва знакът подобен на "/" а не този, който се пише върху и-кратко. Иначе несента не е лоша. Амън от новоизлюпени граматици не научили още основата на българския език. Нищо чудно, че децата растат неграмотни.