10 000 на бузуки парти с Василис Карас утре

Пуснаха допълнителни билети и ВИП маси за концерта
18
10 000 на бузуки парти с Василис Карас утре

Поради огромния интерес към шоуто на гръцката звезда Василис Карас у нас, за концерта в зала "Арена Армеец" утре са пуснати малък брой допълнителни места и ВИП маси.

"Интересът към шоуто на Василис Карас, който идва у нас с някои от най-известните гръцки DJ и певици, надмина всичките ни очаквания. Това е първият му голям концерт в България за последните 7 години, като този път шоуто ще бъде грандиозно. Очакваме да влезем в рекордите на Гинес за най-голямо бузуки парти в света", съобщиха организаторите от "Артишок".

За разлика от предишни изяви на звездата на родна сцена, шоуто в "Арена Армеец" ще бъде нещо повече от концерт. На сцената ще се изявят някои от най-обичаните гръцки музиканти, DJ и певици, които са добре познати на българската публика. Сред тях са DJ Nick Koutis, Kostas Iliou, Mara Jima, Christina Miliou. Заедно с тях, Карас и неговият оркестър ще пренесат магията на гръцката песен и атмосферата на бузуки вечерите в София.

"Ще събера всички хитове от 40-годишната ми кариера в рамките на 3 часа. Това е едно парти, с което правя стъпка напред. Не случайно реших да я направя в София - България е моята страна", заяви в тв интервю певецът.

Допълнителните билети се продават в мрежата на Ticketportal.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
4
 
! Отговори
65 преди 6 години
Не беше това което очаквах и това което Карас очакваше от публиката.В нито една песен не се чу ясно бузуки.На турско по приличаш.Той чакаше да пеем с него на гръцки_да ама не.Това да не е английски.Не можа да грабне хората.Започна почти в 21,30часа.Всички се отекчиха от погряващите и изнервиха.Само голямата реклама
11
12
 
7
 
! Отговори
Матал преди 6 години
10 000 бесни селЕндури...
10
7
 
5
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
Ромската музика няма нищо общо с турската. Музиката по планета също е 20% турска. Останалото е ромско, малко модернизирано но ромско с текст на български. В турската музика има саз, лира, уд. В ромската кларинет и текста е лесен за запомняне. Стораро мораро не са турци. Нека не се лъжем. Може да се казва Фикрет но това не доказва, че е Турчин. Или може би е Милко мустака но това не означава, че е българин.
9
7
 
5
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
Като турска музика слушам Ummusen - Sezenler Olmus, Kayahan, Sezen Aksu, Fuat Saka и т.нт. Serdar Ortac е като Стораро или оня грък който пееше Айде Мале Чиколата чикита. Във всяка държава на Балканите има Чалга.
8
6
 
7
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
Слушайте Stelios Kazantzlidis и песента Aman. Страхотен глас, анадолска мелодия и силен глас. Мъжки глас извиращ от дълбините на душата. Понякога си я пускам докато пия ракийка със сирене, домати и маслини и настръхвам. Гордея се с Балканската музика и култура. С тъnaна. Със зурната. Със саза. И мощния мъжки глас който може да те весели и натъжи.
7
3
 
9
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
"Музиката" по Планета няма нищо общо с турската музика. Това е ромска музика с български текст. В турската музика няма саксофон като кючек. С малки изключения има тромпет. Кларинетът е по често срещан заедно със давул или тъnaн. Но най често се чува саз. В съвремената турска музика се ползва и гръцкото бузуки.
6
3
 
4
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
След 50-те години музиката Лаика е ненавиждана от елита в Гърция поради анадолския си привкус но печели популярност благодарение на изпълнители като покойния Стелиос Казантцидис който също е потомък на анадолски гърци. Казантцидис издава и албум с изцяло турски песни който продава над 1 милион плочи в Турция но по късно турската държава забранява разспространението.
5
5
 
10
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
Бузуки идва от турската дума Бозук - Развален. Преди размяната на население между Турция и Гърция когато 500 хил.мюсюлмани от Гърция са изселени в Турция а 1,5 милиона от ТР в Гърция.Анадолските гърци свирят на Саз или Сази , Баглама. После в Гърция правят инструмент който наподобява Саз и го наричат Бузуки. Нещо средно между Саз и Джюмбюш също струнен инструмент.
4
6
 
11
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
Аз ще си взема и аз базуката да пострелям там ...
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде целуту селу да одим йеееееее
2
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо ми става смешно, като някакви си измислени артисти в България събират фенове.
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 0000 ще рипат бузуки със Василис Карас,а не можем да изкараме 1000 да си защитят интереса пред монополите,които ги съсипват.Не народ,а м....