Планета на 16: Хитове, бельо, звезди се пънат, а овациите за... Шушана

Галена на ниво, Устата блесна с лафове
30 ное 2017 10:15, Александър Попов
36

Теди Александова насочваше вниманието на феновете към чатала си. Снимка: Булфото

Музикалната телевизия "Планета" отпразнува 16-ия си рожден ден с концерт в зала "Колодрума" в Пловдив. Стотици фенове си дадоха среща под тепетата, за да видят на живо своите любимци.

Гвардията "пайнерки" бе предвождана от големите звезди Преслава, Галена, Анелия, Емануела, от Big Brother излезе и Константин.

Мъжкото присъствие бе доста силно, като освен доайена Милко Калайджиев, зрителите чуха Стораро - баща и син, Борис Дали, Илиян. Галин пък имаше агитка, която го подкрепи с плакат: "Галине, Галине, няма кой да те мине!".

Независимо от силното присъствие обаче, най-аплодиран се оказа... Наско Ментата. В тандем с Милко Калйджиев той изпълни най-актуалния хит в момента "Шушана", а залата пригласяше текста през цялото време.

Безспорно Галена имаше най-силното сценично присъствие, макар да се бе завърнала от круиз броени часове преди концерта.

Не се мина и без традиционната еротика на ниско ниво, като най-ярък представител бе Теди Александрова. Блондинката държеше цялата зала да оцени нейните прашки, като първите редове имаха възможност да се запознаят отблизо с анатомията й.

Мария заложи на традиционното черно, като и тя излезе на сцената по боди. Макар и по-скъпо от това на Александрова, визията на Мария ни върна 10 години назад. Независимо от финансовите й възможности.

На Анелия се падна честта да закрие концерта, което се смята за особено престижно на концертите на "Пайнер".

Водещият Устата пък умело забавляваше публиката с лафовете си, като не пропусна на няколко пъти да иронизира колежките си. Ето и част от тях, събрани от "България днес":

"Попфолкът е като колоезденето - ако не хванеш наклона, трябва да разчиташ на педалите"; "Митко Пайнера ме викна на среща преди концерта и ми каза: "Иване, направи нещо голямо". И аз направих корем"; "Певица водолаз няма, защото не може да пее под вода"; "От последните редове в залата може и да не виждате Мария"; "Фолкът се развива. Ето, белият "Мерцедес", който преследваше Нелина, вече струва 1500 лева с газовата уредба".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Много рядко слушам български попфолк. Реших да чуя нашумялата "Шушана" (какво е това име, един Господ знае)... в изпълнение на прочутата с гласа си Преслава. Ми, сори, но имам чувството, че пее сврака, а не печелилата не един и два пъти "Певица на годината" и не знам си какво още. То е ясно, че е кавър, *** що я пее жена?! Не отива певица да пее песен, в която мъж излива чувствата си ("лампата ти светеше"). Но е факт, че любителите на този жанр са се затъжили за ретро музика. Факт!
21
1
 
9
 
! Отговори
Georgiev преди 6 години
Аз мисля, че чалгата доста позалезе и не ѝ се обръща вече кой знае какво внимание. На хората може би им омръзна от евтино, мутренско-силиконово поведение. А и самата музика стана доста безлична. Певиците и те неразличими.
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алисия какво прави там ? нали е в другата телевизия
19
0
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
"Галин пък имаше агитка, която го подкрепи с плакат: "Галине, Галине, няма кой да те мине!"" - питам се, дали авторът на статията неволно е попроменил текста на плаката или нарочно?!? :)))
18
2
 
2
 
! Отговори
Ръкоблъсков преди 6 години
Саше, заболя те китката бе, брат, смени ръката.
17
0
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Предполагам, че журито на конкурса "мис България" и на Пайнер е едно и също. Само това може да оправдае "чудесния" избор.
16
0
 
9
 
! Отговори
Шушана преди 6 години
Никой не познавам от тези и май не съм само аз така.Колкото до Шушана - този хит от 1975-та година в Югославия, няма мниго общо с бездарното пеене на някакво чалгаМенте, като пеене е силно казано.
15
0
 
11
 
! Отговори
пред припадък преди 6 години
Ужас, това ли са творци, това ли е визия, това ли е модел на подръжание??? Горко на младите, дано разберат каква простотия е всичко около чалгата.
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като излезли монстъри от някоя компютърна игра са, разбира се Милко Калайджиев е нещо като боса на нивото.
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой се нуждае от информация за тази пошлост Сашко? Ти накефи ли се?
12
0
 
33
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Снимките са напълно достатъчни. Музиката едва ли е била нещо кой знае какво.
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фолкаджииките много ми напомнят на кукери.
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам 6-тата снимка на фики му растат крака.
9
0
 
53
 
! Отговори
Ох мале преди 6 години
Снимка 14 ми напомня на вица:Отиват Чък Норис, бат Бойко, и Милко Калайджиев да убиват ламята в пещерата. Пръв в пещерата влиза Чък Норис. След 5 мин излиза целия кървав и казва:- Е баси ламята. Аз повече тук няма да вляза.Втори влиза бат Бойко и след 5 минути излиза и той целия пребит и кървав и казва:- Е баси ламята. Аз повече тук няма да вляза.Трети влиза Милко Калайджиев. След 5 минути излиза ламята и казва:- Е баси селянина. Аз повече тук няма да вляза!
8
2
 
46
 
! Отговори
Деградация.bg преди 6 години
Прости силиконови трътли. Повечето - и дърти вече.
7
2
 
40
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Чалгарска измeт
6
0
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
тука е за ***====лите
5
0
 
23
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Чалгарска ***
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох на дядаааа .....
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Админа е кючекчийка, трие !