Андреа с изненадващ откос: Митко Пайнера е за затвора!

Фолкпевицата с тежки обвинения за рекет към бившия си продуцент
76

Андреа отправи изненадващи и в същото време доста тежки обвинения към бившия си продуцент инж. Митко Димитров.

Фолкпевицата заяви в предаването "ОколоСВЕТСКО" по Bulgaria ON AIR, че хората в поп-фолка "живеят в постоянен страх", а управителите на заведенията и изпълнителите са изнудвани.

Като основен виновник за ситуацията тя посочи шефа на "Пайнер". Той завишавал сериозно цените за участие на негови изпълнители, като успоредно с това принуждавал управителите на заведения да работят само с него. 

Самата Андреа се раздели с музикалната компания през 2015 година и реши сама да продуцира проектите си.

"И кой е единственият, който печели? Един манипулатор", заяви изпълнителката. 

"Ако това се случи в Румъния, защото аз работя с най-големите продуценти там, този човек сигурно щеше да е в затвора. Наистина никога не може да се допусне такъв тип рекетиране. Рекетира се и отвътре, и отвън", смята певицата.

Според нея този рекет е причина заведенията да намалеят с 50 процента през последната година, хората от бранша да страдат и банкрутират.

"Губим най-важното нещо – мястото за изява", допълва Андреа и призовава колегите си да не живеят в страх, да излязат и да говорят. 

В интервюто Андрея споделя също, че възнамерява да пише книга за пътят на музиката и съдбата на артиста през последните 100 години у нас. Книгата няма да е биографична, но вероятно ще бъде вдъхновена от артистичните традиции на четири поколения в семейството й.

Редакцията е готова да предостави възможност за отговор на засегнатите страни

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Д а изпрати Кобрата да му направи главата мека.Митьо ще бъде нокаутиран.
43
2
 
27
 
! Отговори
Чака рака преди 6 години
Тая ще напише книга и кобрата ще я прочете
42
1
 
28
 
! Отговори
Nia преди 6 години
А когато и пускаха бездарната "музика" ставаха,нали. Ама вече п.рно клипчета и не вървят и тя трябва да напомни,че е пИвица. Сигурно една нота не различава.
41
0
 
27
 
! Отговори
СС преди 6 години
Чалгата е мъртвородена "музика", за нищо не става.
40
0
 
8
 
! Отговори
chalgaria преди 6 години
predtsite i kulturni hora, a tia chalgamastia! Maahala efendi, mashala!!!!!! BRAVO!!!!!!!!
39
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митю Пайнера промотира бездарници!След като обаче си имат публика, съставена от изключително прости хора, какъв е проблема...Търсенето определя предлагането!
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ооо, чак сега ли пиле изплю камъчето.
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Андрея споделя също, че възнамерява да пише книга"... Супер! Както се казва - чукча не читатель, чукча - писатель!
36
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо се пробваше да е манекенка, но не стана заради ръста й. После стана фолк певица с едно телефонно обаждане до Пайнера от баща й и влезе през парадния вход с най-скъпите клипове. Тогава не й пречеше, че я толерират за сметка на другите певици. Просто вече не е нито толкова печеливша, нито толкова млада и интересна.
35
6
 
3
 
! Отговори
! преди 6 години
Браво !
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тази и е лесно, произлиза от богато мутренско семейство. Тя и една нейна колежка Десислава напусна с гръм и трясък и отиде в румънска чалга фирма. Ама като я видяха че за нищо не става там, я изритаха, като остаря и мутрата благодетел я изрита и се върна в Оайнер с подвита опашка
33
2
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
няма затвор в България, грабвай беретата :-)
32
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Га яде кебапчето на Митьо, не рива... що чак сега се сети? Като тия "актрисите" от Холивуд - 30 години давали да ги... за пари и слава, а сега, като понамалели парите и славата се позагубила зад антиейдж козметиката, се сетили, че ги...преди 30 години.
31
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то по тая логика, Андрейке, и ти, и ВСИЧКИ чалга-изпълнители сте за затвора - за укриване на данъци в особено големи размери, например...
30
0
 
20
 
! Отговори
ът преди 6 години
кризата в жанра води до такива думи!
29
1
 
22
 
! Отговори
Sieg преди 6 години
Чалгата на с_а_п_у_н!
28
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен това и спирам всички участия. Тя има договор и не може да пее без да си плати.--------Не е на договор, напусна фирмата отдавна и не е на улицата. Вярвам, че казва истината, защото такъв рекет има в други области. Кока Кола винаги е рекетирала търговци на дребно и собственици на автомати да не продават напитки на други марки с по-ниски цени. В Германия знам даже за рекет на книжарница срещу конкуренти. А ти като ходиш на работа плащаш ли си на работнодателя или той ти плаща?
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AZ SAM SAGLASEN DA VLEZE V ZATVORA,NO DARGAVNATA VLAST NE.MITETO SNSYA PARICKI I E ZLATNA KOKOSHKA ZA VSYAKA PARTIA,KOYATO E NA VLAST.
26
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако съм на мястото на Митьо веднага публикувам необработените и записи от студиото, публикувам всичките хонорари получени на ръка без данъци и документи както и списък с всичките "клиенти" които са получили повече от пеене в заведението им. Освен това и спирам всички участия. Тя има договор и не може да пее без да си плати. Да си урежда сама участията. Ще е на улицата точно за 2 седмици. Не може да си режеш клона на който стоиш. Както и за гаргата гъзар в самолета дето скачала.
25
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауу, платената жрица хваната от улицата и направена скъпа е решила, че е голяма работа. Ама много бързо ще паднеш бе кукличке. Знаеш ли колко такива като тебе искат твоето място. А ти нямаш НИЩО повече от тях. Била си послушна - издигнали са те. Сега си решила да шаваш - ще се върнеш на улицата където ти е мястото. Чалгата е бизнес и индустрия и ти си САМО консуматив. Нищо повече. Не си певица. Не си нищо. Много си си повярвала. Да беше пробила сама, а? Защо не разкажеш и участията с преспиване?