Андреа с изненадващ откос: Митко Пайнера е за затвора!

Фолкпевицата с тежки обвинения за рекет към бившия си продуцент
76

Андреа отправи изненадващи и в същото време доста тежки обвинения към бившия си продуцент инж. Митко Димитров.

Фолкпевицата заяви в предаването "ОколоСВЕТСКО" по Bulgaria ON AIR, че хората в поп-фолка "живеят в постоянен страх", а управителите на заведенията и изпълнителите са изнудвани.

Като основен виновник за ситуацията тя посочи шефа на "Пайнер". Той завишавал сериозно цените за участие на негови изпълнители, като успоредно с това принуждавал управителите на заведения да работят само с него. 

Самата Андреа се раздели с музикалната компания през 2015 година и реши сама да продуцира проектите си.

"И кой е единственият, който печели? Един манипулатор", заяви изпълнителката. 

"Ако това се случи в Румъния, защото аз работя с най-големите продуценти там, този човек сигурно щеше да е в затвора. Наистина никога не може да се допусне такъв тип рекетиране. Рекетира се и отвътре, и отвън", смята певицата.

Според нея този рекет е причина заведенията да намалеят с 50 процента през последната година, хората от бранша да страдат и банкрутират.

"Губим най-важното нещо – мястото за изява", допълва Андреа и призовава колегите си да не живеят в страх, да излязат и да говорят. 

В интервюто Андрея споделя също, че възнамерява да пише книга за пътят на музиката и съдбата на артиста през последните 100 години у нас. Книгата няма да е биографична, но вероятно ще бъде вдъхновена от артистичните традиции на четири поколения в семейството й.

Редакцията е готова да предостави възможност за отговор на засегнатите страни

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
18
 
! Отговори
автор преди 6 години
Без договори се изпълняват авторски песни и не му пука, защото няма кой да приложи закона за авторското право. Ако бше в друга европейска държава, ще си плати за всички дяволъци и рекет на автри и изпълнители. ДАНЪЧНИТЕ ДА МУ ОТИДАТ НА ГОСТИ!
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Piar li tarsish ??Laptop mikrofona
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ama,K***rio ot kolko god. si s kobrio Shto ne si otvori ystata Predi 10od. Prostakeso v büstieto Ti ima poveche akal otkolkoto v tkvata
21
3
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пайнера е за затвора, защото лансира музика, която срива духовно и морално вече второ поколение българи!
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е ми ето ви пазарна икономика в условията на монополизъм.търсете изява в някое производствено предприятие,там ще ви е още по-тежко.
19
2
 
68
 
! Отговори
Моля не,.. преди 6 години
Андреа?! Моля те не пиши книга? Запази малкото достойнство на българската музика, което й е останало, защото фолкаджии, чалгари и гумени тикви и тем подобни тотално убихте ценностната система на една нация. Ако не те кефи, смени бранша! Има по-подходящ за "пластмасови тигрици" с писклив глас. Сещаш се, нали?
18
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгата е обречена на фалит.
17
1
 
13
 
! Отговори
саллт преди 6 години
Неговите млечни фирми, колко ли невинни животинки са избили
16
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те, колегите и ако излязат да говорят като нея, с чалгата е свършено. Ама де късмет.
15
2
 
63
 
! Отговори
Цивилизацията преди 6 години
Никой не знае истината а и не е важна в този случай. По-интересното е, че момичето не може да пее ... но никой не казва нищо по въпроса !!!
14
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тя за къде е ?За бардака?
13
2
 
42
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Хаха! Парцалена кукла! Гледала е май много Си Ен Ен и е решила и тя да се глорифицира, че и някоя пара да изкара! В следващия ход очаквайте Софи Маринова да заведе дело за сексуален тормоз срещу Митко Пайнера, а до дни в социалната мрежа да я последват Сашка Васева, Милко Калайджиев и Шошана! Митко Пайнера- Българския Харви Уейнстин!
12
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А добро утро! 25 години ли трябваше за почнете да ревете, че сте в "порнета ТВ" или от миналата година за Холивуд та нашите певици събраха и те кураж.Кураж може би заради Кобрата ама "модата" си е "мода". "Модерно" е за 25 години да си сексуално тормозен!
11
1
 
34
 
! Отговори
NInomalen преди 6 години
Ко сте я удължили тая. Сички знаем че е дебела ***.
10
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една положителна новина разбрахме от тая кифла. Чалготеките са намалели с 50 процента само за една година! Супер!
9
1
 
89
 
! Отговори
А тъй преди 6 години
Дано повече кръчми да фалират... Българският народ има нужда от отрезвяване и по-здравословен начин на живот...
8
0
 
37
 
! Отговори
Много преди 6 години
писатели много нещо. Щото и Стоичков написа книга.
7
3
 
48
 
! Отговори
Кръчмар преди 6 години
Кифло, я дай подробности как пък некакъв Митко ще ме принуди да наемам изпълнители от неговия бизнес?! Как точно?! Нещо ще ме рекетира ли, нещо ще ми пали кръчмата ли ?! Той ми казва цена, аз решавам дали да плащам за оборотна или тотален аутсайдер като теб!
6
1
 
56
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
много маймуни станахте на клона, да показвате разкош и разгулен начин на живот, докато другите ти наборки сменят пепелници и сервират за 600 лв.... срива дойде съвсем очаквано и сега обаче планета клубовете са пълни и се лее уиски и мятат салфетки, след което пияните студенти не ходят на лекции и се чудят как да изкарат седмицата финансово
5
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Андреа не открива топлата вода. Много работодатели използват техниката с извиване на ръцете, за да могат да си напълнят джоба. А фолкаджийките са си баш като крепостни селянки - разкарват ги от град на град с техниката и реквизита, и често ги принуждават да вършат неща, които не ги пише в договорите.