Андреа с изненадващ откос: Митко Пайнера е за затвора!

Фолкпевицата с тежки обвинения за рекет към бившия си продуцент
76

Андреа отправи изненадващи и в същото време доста тежки обвинения към бившия си продуцент инж. Митко Димитров.

Фолкпевицата заяви в предаването "ОколоСВЕТСКО" по Bulgaria ON AIR, че хората в поп-фолка "живеят в постоянен страх", а управителите на заведенията и изпълнителите са изнудвани.

Като основен виновник за ситуацията тя посочи шефа на "Пайнер". Той завишавал сериозно цените за участие на негови изпълнители, като успоредно с това принуждавал управителите на заведения да работят само с него. 

Самата Андреа се раздели с музикалната компания през 2015 година и реши сама да продуцира проектите си.

"И кой е единственият, който печели? Един манипулатор", заяви изпълнителката. 

"Ако това се случи в Румъния, защото аз работя с най-големите продуценти там, този човек сигурно щеше да е в затвора. Наистина никога не може да се допусне такъв тип рекетиране. Рекетира се и отвътре, и отвън", смята певицата.

Според нея този рекет е причина заведенията да намалеят с 50 процента през последната година, хората от бранша да страдат и банкрутират.

"Губим най-важното нещо – мястото за изява", допълва Андреа и призовава колегите си да не живеят в страх, да излязат и да говорят. 

В интервюто Андрея споделя също, че възнамерява да пише книга за пътят на музиката и съдбата на артиста през последните 100 години у нас. Книгата няма да е биографична, но вероятно ще бъде вдъхновена от артистичните традиции на четири поколения в семейството й.

Редакцията е готова да предостави възможност за отговор на засегнатите страни

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
9
 
! Отговори
Чибо преди 6 години
Жалко за културните прародители... Сигурно се въртят като пилета на грил в гробовете от срам заради отрочето-издънка! Не се коментира неможенето да пее. Несвързана мисъл, пълна с повторения ("Примерно ти давам пример") и противоречия - на 6:45 твърди, че не се бори, а на 9:47 бодро твърди, че се бори.
63
5
 
23
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
инженера ако е за затвора, слаБи трифонов требва да го запалат с нафта , за да видят всички с два пистолета в ръка, колко са бели душите му.
62
1
 
21
 
! Отговори
DALI преди 6 години
Ako ne beshe Painer,koi,koi shteshe da vi pusne na stsena ,hei bulka !
61
0
 
6
 
! Отговори
Celena преди 6 години
До панзарBravo ,otsenihte s nai-tocnite dumi ,,umnoto,, momicentseto s shirokia grab.I tia pee li pee !!!
60
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България ON AIR-новия разпросранител на чалгата.Жалко за прекрасните политически и икономически коментатори в тази телевизия принудени да делят студио с чалгаропитеци като тази, която дори я е срам да носи истинското си име.Да не говорим че е музикален инвалид, тананика простотии и разчита само на заголване в клиповете си.
59
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е едно голямо ZERO.Срам за прабабите и прадядовците си.
58
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая лоша чалгаджийка срам няма, да казва тия неща точно по време на евро-председателството на България. Да подронва авторитета на държавата с думи, като "рекет", "принуждаване", "живот с трах". Недей така бе мила, подронваш авторите на ББ, ще се разсърди и ще стане страшно.
57
3
 
26
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Той, че е за затвора си е за затвора! Хич не ми пука за неговите далавери, ама да го тикнат за подкопаване устоите на нацията! Или както вече казаха преди мен за държавна измяна! Защото цялата негова дейност е точно това! Това, че нещо се пее на български не значи, че е българско въобще! Да не говорим, и че е най-безсрамно крадено...
56
0
 
34
 
! Отговори
панзар преди 6 години
На това момиченце начина на изказ,на формулиране на мисълта е почти на нивото на певческите и възможности.Доброто е, че всичко което иска да каже е трагичната истина. Е, трябва да сеотчете факта, че има солиден гръб, което и помага да говори по-свободно.
55
3
 
20
 
! Отговори
Той преди 6 години
Браво на Митю Пайнера. Че той работел за нас, рокаджиите! Да отиват в миша дупка всички чалгаджийки!
54
1
 
31
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Хайде де, кога и нашите фолк-к... ще започнат да се оплакват от ceкcyален тормоз?!
53
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то па една музикаааа !!! *** е че половината що годе младо население на страната я харесва
52
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами не знам, вие слушате чалга в изобилие, и кой каза че това е музика.Музика е Бетховен, Бах, Моцарт, Шопен, Пинк Флойд, Дийп Пърпъл, Битълс и т.н.
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пайнер е добре управляван лейбъл. В началото създадоха тв канала. Тогаа по другите тв канали не се пускаха чалга клипове. През годините създадоха популярен Ютюб канал и сега с него лесно могат да достигат до много хора. Също и дискотеките Планета Пайнер във всеки град показват, че Пайнер имат влияние над чалгата.
50
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миньо е за затвор, за държавна измяна. Той е идеолога на поколения чалгари-кючекчии !
49
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не съм съгласен. Най-добрите чалга-певици са добри певици, имат музикални дарби - Ивана, Десилава, Глория, Румяна...да "ъпдейтват" се и какво от това? чували ли сет ги как пеят народни песни? чалга се продава повече затова я пеят. Пайнера оказва рекет, за това колко песин могат да се пеят, кои певици могат да пеят и т.н. Друг е въпросът, че Андреа едва ли щеше да се осмели да каже тези публични истини ако мъжа й не бе Кобрата, пайнера просот щеше да й прати няколко борчета.
48
1
 
28
 
! Отговори
ЦЕЦА КЛИЗМАТА преди 6 години
ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. ТАКА Е КОГАТО НЯМА НИКАКВА ПРЕСТЪПНОСТ, УБИЙСТВА...
47
5
 
40
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Пайнера си играе играта и си знае стоката. Той промотира ку..вета със средни певчески дарби, които обаче изглеждат добре и кълчат дирниика на кючека. Той отлично осъзнава че въпросните ку..вета без него са нищо. Тая ще спечели Грами ли без Пайнера? Която се е отделила от Пайнера добро не е видяла. Единствено Азис е самостоятелен играч, ама той никога не е бил част от Пайнер, а е и твърде голям вече заради Турция. Там половината са мана.фи и обичат пълнички мъже.С такава стока - такъв Пайнер!
46
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как си е посрамила предците...и излиза да го разказва по телевизията...крава.
45
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема на чалгата е, че рано и късно изтрезняваш.