Слави и Ку-ку бенд забиват в най-голямата зала на Лондон

Концертът в The O2 Arena ще бъде на 9 юни
20 фев 2018 07:52, Александър Попов
52

Снимка: Шоуто на Слави

След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3 години в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион, Слави и "Ку-ку бенд" ще акостират в най-голямата лондонска зала - The O2 Arena. Шоуто е предвидено за 9 юни тази година, като това ще е тяхното трето излизане на сцена в британската столица, след концертите им в зала "Астория" през 2004 година и Wembley Arena през 2016 г.

The O2 Arena разполага с 20 000 места и е най-голямата в Европа, а около датата на Слави Трифонов концерти там готвят Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери.

Повече от половин година са текли преговорите за концерта, разказа музикалният продуцент Евгени Димитров, като по думите му, за успешния им завършек е помогнал концертът в зала Wembley Arena, който Слави и "Ку-ку бенд" изнесоха преди две години в Лондон. Евгени Димитров увери, че по подготовката на концерта се работи с най-големите световни компании за техническо обезпечаване.

Очертава се това да бъде най-голямото българско събитие, извън границите на страната.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 23 февруари, петък, в 9 часа лондонско време. Те ще могат да бъдат закупени по електронен път от сайта на зала The O2 Arena, от Amazon Tickets и в магазините от веригата Bulgarian food – Vintex BG в Лондон.

Междувременно "Ку-ку бенд" ще издаде на 3 март албум с патриотични песни, който ще бъде подарен на всички български училища и читалища, както и на много неделни училища в чужбина. Дискът ще съдържа 21 песни, техните инструментални версии и книжка с оригиналните пълни текстове. Сред включените песни са "Къде си, вярна ти, любов народна", "Боят настана", "Вятър ечи, балкан стене", "Де е България", "Жив е той, жив е", "Хубава си, моя горо", "Идем, идем, сган проклета", "Мила родино" и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
10
 
3
 
! Отговори
Циник до 28 преди 6 години
Аааахахаха...*** - пази хемороидите!И стискай по-здраво маркуча!Ако ми се помолиш - ще ти пратя старите ми (маркови) джинси!Виж във верига магазини La Fiesta!АаааахахахаУбитак...и стискай по-здраво маркуча!
28
11
 
5
 
! Отговори
Циник до шопа преди 6 години
Разбрал си?Какво си разбрал бе - главо дървена?Ще увриш като омекне камъка дето те затиска!Разбрал..И шоп!Оксиморон!Пльокай си във *** и не ме разсмивай!
27
2
 
3
 
! Отговори
До циник преди 6 години
Пак се изказа на слабо време, *** неизсекнат, виж се, че си скинат от живота като вестник на четири, къде се пънеш бе, джудже с гръбначни изкривявания, много си малък, ей, скакалец, хващай парцала и марш да бършеш пода, че пак ше те уволнят и ше трябва да просиш в Метрото милостиня, за хляб и сол
26
3
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До *** до шопаРазбрах. Толкова си некадърен ,че и до там не си стигнал...Само не се прави на британски благородник-чисти им гарбиджа и плувай в щастие...
25
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави разчита на българите да напълнят залата и да вземе парите.
24
4
 
1
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Някои... сигурно!*** колко?0.01 промила...или по-малко?
23
5
 
8
 
! Отговори
Циник до шопа преди 6 години
А познай - шопе?!Партизанската аристокрация - си остана в България!Яха, дои , и стриже ... пишман патрЕоти - като този убитака.Що да се напъва да емигрира?Мат'ряла и до днес - послушно и слугува!
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 18Чакай сега някой от нас се оправиха и тук :) малко почна да се изхвърляш :)
21
13
 
0
 
! Отговори
Циник до 18 преди 6 години
Такива останахте в България - генетичен скрап.Нормално - хем страхливи , хем некадърни.. Попови лъжички в застояло блато!Джабуркай се в познатата тиня ... и не се напъвай - че току виж си спукал хемороиди.***!Естествения подбор не прощава!На дъното - се събира утайката!Стискай по-здраво маркуча ***!:-)
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Yudeo= fahist"....The Has been....NEVER !"Това няма никакъв смисъл...
19
3
 
2
 
! Отговори
За циник преди 6 години
Само маркучи са ти в непросветената глава, явно ше дойдеш платена мъжка жрица с афинитет към еднополови интимни контакти, полово неспособен източноевропейски скакалец с куп венерическо заболявания, пишещ бавно поради непознаването на родния си език.
18
5
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До ЦиникТи чий потомък си от изброените от теб ? На партизанските аристократи ?
17
2
 
3
 
! Отговори
До циник преди 6 години
Ти ли се изказа, профи бърсача на подтазовите части, обиращ прилежно с кърпичка продукцията на стомашно-чревния такт на някой възрастен човечец в края на земния си път, саламур с говорни дефекти, развален английски и срамни тайни от детството с чичо Гошо в мазето?
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Yudeo= fahistАнглийския ти не е силната страна май...
15
8
 
3
 
! Отговори
Циник до 13 преди 6 години
Пиша бавно - та да ме разбереш лоботомче!Стискай по-здраво маркуча, и мий карантиите в кланницата! Като свършиш смяната се прибирай бързо в панелката, и гледай да не ядосаш някой ром - че ще ти направи мутpaта на корем - и даже с жандармерия ще го пазят!*** пънеш ми се като rлиcт на ***....ама с липсващ преден дял на мозъчето - толкова!Стискай по-здраво маркуча!
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДа ти кажа ли кой мие тоалетните и чиниите навън? Тези които за друго не стават. Всички си мислите, че като отидете навън без език и някаква смешна диплома от три годишен техникум ще ви постелят веднага! Кадърните се оправиха, върнаха се некадърниците.
13
5
 
7
 
! Отговори
До циник преди 6 години
Гладкото ти мозъче само това ли успя да изходи, деградат нереализиран с лицево-челюстни и гръбначни малформации, резултат от тежкия физически труд, заплатен "достойно" за цели 6 британски лири, два пъти и половина по-малко отколкото се плаща на сакат и кьорав бежанец, пристигнал с дървен сал до мъгливия остров. Бедняк скъсан със силни смущения в мисловната и еректилната функция тръгнал да обяснява нещата от живота през робския си мироглед, клис с два пръста челце, долу главата, кирпиден!
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Врачански ЮмрукчияТо понеже сте много нормални всичките тук за това сте на това дередже вече 30 години.
11
8
 
7
 
! Отговори
Циник до 10 преди 6 години
Аааахахаха ***, и ти си от 80те % , красив и умен.... с умствен дефицит.Седи си в България, че даже и ромите не искат да работят в кланниците на другаря Гергов.Скоро ще те впишем в червената книга на изчезващите видове! В България мястото на мощните заплати от 250 ? ... на ромските своеволия, и гласуващия за Боковци електорат - ти е мястото!Стой си в дЗверилника, и не идвай в Европа, че ще ме е срам да ме наричат- твой съгражданин!И стискай по здраво маркуча - докато миеш пода на кланницата
10
12
 
9
 
! Отговори
До Циник преди 6 години
Забърши пода с парцала и пръските пикоч от стената, ратай непросветен, тука не си желан, седи там мирен и припечелвай колкото да си платиш сметките, да купиш долнопробна бира и бье йем вье с десен волан, посредствен чернпработник с тривиални възгледи за същността за живота и амбиции, простиращи се до върховото постижение да се чифтоса с някоя въртоглава потомствена козарка и да създадат следващото поколение нискоквалифицирани роби, слугуващи на индиици, африканци и пакистанци.