Слави и Ку-ку бенд забиват в най-голямата зала на Лондон

Концертът в The O2 Arena ще бъде на 9 юни
20 фев 2018 07:52, Александър Попов
52

Снимка: Шоуто на Слави

След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3 години в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион, Слави и "Ку-ку бенд" ще акостират в най-голямата лондонска зала - The O2 Arena. Шоуто е предвидено за 9 юни тази година, като това ще е тяхното трето излизане на сцена в британската столица, след концертите им в зала "Астория" през 2004 година и Wembley Arena през 2016 г.

The O2 Arena разполага с 20 000 места и е най-голямата в Европа, а около датата на Слави Трифонов концерти там готвят Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери.

Повече от половин година са текли преговорите за концерта, разказа музикалният продуцент Евгени Димитров, като по думите му, за успешния им завършек е помогнал концертът в зала Wembley Arena, който Слави и "Ку-ку бенд" изнесоха преди две години в Лондон. Евгени Димитров увери, че по подготовката на концерта се работи с най-големите световни компании за техническо обезпечаване.

Очертава се това да бъде най-голямото българско събитие, извън границите на страната.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 23 февруари, петък, в 9 часа лондонско време. Те ще могат да бъдат закупени по електронен път от сайта на зала The O2 Arena, от Amazon Tickets и в магазините от веригата Bulgarian food – Vintex BG в Лондон.

Междувременно "Ку-ку бенд" ще издаде на 3 март албум с патриотични песни, който ще бъде подарен на всички български училища и читалища, както и на много неделни училища в чужбина. Дискът ще съдържа 21 песни, техните инструментални версии и книжка с оригиналните пълни текстове. Сред включените песни са "Къде си, вярна ти, любов народна", "Боят настана", "Вятър ечи, балкан стене", "Де е България", "Жив е той, жив е", "Хубава си, моя горо", "Идем, идем, сган проклета", "Мила родино" и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
1
 
! Отговори
tnt преди 5 години
До СТАНКА!Със сигурност Лепа Брена събра повече хора... Е има и още няколко, които събраха повече и на доста по-висока цена на билетите. Но другите групи не са от неговия сой... Друго си е да те сравняват с Лепа Брена!
48
2
 
2
 
! Отговори
СТАНКА! преди 6 години
А бе, МНОГО -*** народ се е навъдил в тая България?! Какво?-гроздето кисело ли е? Ами ,който го може си ГО МОЖЕ!!! И само да попитам -коя група събра толкова хора на стадион "Васил Левски",колкото СЛАВИ ТРИ ФО НОВ?! И сега ще Ви оставя да си расжъждавате за жалките си животчета. Кой разбрал-разбрал!
47
22
 
10
 
! Отговори
Подуенец преди 6 години
Преди 20-25 години учиндолското ла..о пееше същите възрожденски песни. Помните ли? Възрожденски мелодии с текст от рода на:"шатНа патката главата " и други такива. Приятно изкарване на концерта!
46
9
 
18
 
! Отговори
До 45 преди 6 години
Не децата и хората са се издухали а ти си си останал тъпан *** такъв.уважавай малко българската музика ако ще и чалга да е.аман от пишман разбирачи.човека пълни залите където и да отиде ама т.н.интелектуална *** която не може и 1000 човека на кръст да събере злобее че злобее.
45
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 42 - Жан виденов бе най-младият министър председател - на 39 години и половина.Милен велчев бе най-младият финансов министър - на 40 години, като бе учил в ЛОндон. Смиеон Дянков бе учил в Световната Банка и нямаше 50 години. за тези неща трябва ОПИТ.Иначе направо да си назначим Пеевски за премиера един много успешен млад човек на 33 години.
44
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Трифонов - българският Браян Адамс. Дано, ама Надали надали. Явно интелектуалното ниво на младежите вече е безвъзвратно паднало опд чертата.
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може прави, който не може разправя тъпотии по телевизиите наричащи се медии ли мъфини ли не знам как беше...
42
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави забива в Лондо, а на Боко му го забиват в Симитли.
41
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На следващите избори ще гласувам за депутатите на Слави - личи си от интервютата, че са 100000 пъти по-умни от настоящите. И са на по 20 30 години. Искам бъдещият мин. на правосъдието да е момчето завършило право в Харвард, а не цецка, която е завършила право в Монтана!
40
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да благодаря на всички българи, че видеото с интервюто ми при Слави събра над 3000 харесвания!
39
2
 
38
 
! Отговори
dgd преди 6 години
Направо не искам да повярвам, че можете да пишете такива неща едни за други и после да се наричате българи!Не ви ли малко срам бе хора, не ви ли е малко неудобно да се хулите така!Какви са били тези които са заминали и какви са тези които са останали или тези които са се върнали.Разберете, че всеки търси начин да живее по добре, едни го намират в България, а други извън нея - просто е! Как искате България и ние като българи да сме добре и да успеем като народ, като се държите така едни с други ?
38
6
 
8
 
! Отговори
ДО циник преди 6 години
Каскво ше даваш ти бе, голтак безпаричен, можеш само да подадеш края на храносмилатенлата си система за инжектиране с генетична информация, шляка прогнила с черно под ноктите.
37
12
 
11
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Ей това имаме Славиту и Бацету ....толкоз са ни възможностите...да живей!
36
9
 
4
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
До КенефочистачНъмбар уан ама живее в имение ,а ти се гушкай с грозотията си в панелката ...
35
2
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До *** до шопаТи да не си от инкубатор,бе ? Сигурно баща ти е див селянин взел софийско жителство в Кремиковци или като ватман. Айде у лево ,Джендо.
34
9
 
10
 
! Отговори
пепи преди 6 години
А ще пее ли шушана.
33
18
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лайнистан е едно голямо село, а на Слави на концертите ходят само селяни, така че може и да се напъ'ни залата.
32
4
 
29
 
! Отговори
Христомир Куцаров преди 6 години
Проверявайте си нещата - O2 Арена далеч не е най-голямата зала в Европа!
31
11
 
2
 
! Отговори
Циник до 31 преди 6 години
Аааахахаха, *** ти нямаш 5лв. да се оглезаш - 50 ще ми даваш!Виж аз съм ти приготвил цяло 60!*** - намали шкембе чорбата, че не ти де отразява добре!
30
5
 
3
 
! Отговори
До Циник преди 6 години
Толко си успял, че ако ти дам 50 лева на цяло, ше зяпнеш и ше глътнеш цялото количество, което съм излял в беззъбата ти уста, станала дом на куп зъбни микроби .