България си воли Цеца, Цветелина Янева се завърна

Хиляди се стекоха в "Арена Армеец" на балканско джамбуре
23 фев 2018 11:45, Александър Попов
30

Цеца се радва на българската обич. Снимка: Булфото

Колкото и концерта да изнесе у нас, сръбската звезда Цеца Величкович се радва на голяма любов. Волиме си я и това е! Снощи тя бе един от гвоздеите на концерта в зала "Арена Армеец" по случай рождения ден на радио Веселина.

Хиляди изпълниха залата за балканското джамбуре като освен Цеца микрофона хванаха още гръцката звезда Пеги Зина, Бекрковската духова музика, Фики, Азис, Галена.

Своебразно завръщане на голямата сцена направи и Цветелина Янева, която миналата година стана майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
13
 
29
 
! Отговори
Невен преди 6 години
България си воли ..., какво значи това и на какъв език е?
5
25
 
12
 
! Отговори
лимонад преди 6 години
До Анонименкакво не обичала България ? що не дойде снощи пред Арена Армеец да видиш, че беше пълна... що не дойде да видиш, че хората се радваха най-много на Азис и всичко полудя като започна да пее?що не дойде да видиш, че "малцинства" нямаше а само бели хора, предимно възрастни над 35 год, явно имаши някакви пари, защото билетите бяха по 40-60-80лв....ей - събудете се. вижте реалността - вижте околността... тука живеете, не в някой сериал с идиологически ценности и перфектно общество.
4
10
 
34
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
отврат!!!
3
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тежка ЧАЛГА.Ама.........ПОКОЛЕНИЕ !!! Фики ??? Азис??? Галена??? Както думата е турска ,така и тяхната музика е някаква ориенталска смесица.Нищо общо с българската народна музика.Или както казват нормалните меломани ,,Чалгата е порното на музиката.Но,за всеки влак си има пътници-младите и малките след 90те. И защо я именуват с английското ,,поп фолк".
2
15
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България НЕ ОБИЧА изброените в материалчето.Обичат ги определен брой чалгаропитеци.
1
21
 
67
 
! Отговори
Просперитета преди 6 години
Сръбска музика, търкане на билети от лотарията,цигари менте,евтина нафта.Все неща на които се радва целокупния Бг.народ.