Брой до 12 – Фики с послание към абитуриентите

Новото парче на певеца е снимано във фитнес
14 май 2018 12:07,
31
Брой до 12 – Фики с послание към абитуриентите
Снимка: Личен архив

Носталгия към миналото или пазарен трик е новото парче на Фики Стораро - "Брой до 12"? Може би помалко и от двете. Факт е, че в навечерието на абитуриентските балове изпълнителят пусна песен, която описва еуфорията на младежите от раздялата с училищния живот.

Даниел Ганев е автор на музиката на парчето, а на текста - Мариета Ангелова. Клипът на Георги Марков изненадва, тъй като не показва шарени абитуриенти, изскачащи от прозорците на лъскави автомобили. Лентата е снимана във фитнес.

"Идеята е моя. Държах видеото да има послание. Макар да се пее за парти, дискотеки и алкохол, за "размазване", искам да кажа на младите хора, че това е просто една вечер. А животът след това е различен.

Порастваш, трябва да бъдеш отговорен, да се трудиш, за да постигаш резултати.  Точно както е в спорта, с който аз избрах да се занимавам преди години.

Спортуващите хора не посягат към наркотиците и към други вредни навици. Спортът те прави дисциплиниран, помага да бъдеш здрав и да изглеждаш добре. Много специални благодарности нa най-добрия фитнес за съдействието и подкрепата", споделя младият Стораро.

"Брой до 12" вече има 500 000 гледания в YouTube.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
Къде е това 12...... чак на края на математиката . То вече има абитЮренти дето до 7 не могат да стигнат като започнат да броят. Тоя Фрики що така ги травматизира ? Ако иска песента му да е хит, да ги кара да броят до 3 . Хем и лесно се помни хем и повече аудитория ще събере . Що са прай на даскал ? Те са канят да приключват с даскалото той да броят ги кара .... и то чак до 12 . Басси тежкото .
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Sorry, brothers, но на фона на БГ мачо с *** вместо корем Фики направо дрънка момчето.Попиляхте си държавата е, ромите нямат нищо против да ви я вземат.И ду-*** ви лъже, че ще бъдат вечно в чистотата.Следващите рамски поколения могат да бъдат шефове на децата ви.Тази песен не е за вашите деца, а за техните си.
19
2
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...e shto " Fiki " e " novina " ...?!??....hora...naistina li vi interesuva tova ?...ako ne e za Fiki ...shtee za Nikoleta...ako ne e za neia ,shte e za zlatkite...ako ne e za tiah shte e za Orham Murat ?!???!!....Azis..(shtiah da go propusna)...abe shto za kultura e tova ?...ot vred vestnitsi,televizia ,radio...podludihte horata be !!!!!!!!!!!!!!!
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната ромска тъпня.
17
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Музиката си ни е хубава на Балканите. Пример. youtube/watch?v=8iXNOnzJaW4Вие си гледайте Евровизията и се прозявайте, а също кудкудякайте като израелска квачка или като австрийски Вурст пускайте мустаки ваша си работа.
16
2
 
7
 
! Отговори
Азе преди 5 години
вЪРтииии
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естественото продължение на финала на евровизия, в България ...
14
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече уважение, вече има крака, нищо чудно и с английския па-добре да се справя!
13
2
 
16
 
! Отговори
Дани преди 5 години
Пълна гадост. Не изтраях и една минута.
12
3
 
21
 
! Отговори
ама преди 5 години
крака в клипа има ли? За един преател питам.
11
3
 
11
 
! Отговори
cremate преди 5 години
До АнонименТази не е кифла а Хавана клуб и просс.т.итутка.
10
1
 
25
 
! Отговори
Тръмп Бизнес преди 5 години
До АнонименГрешен въпрос ... дали е завършил 8 клас ?
9
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фики, не ти подхожда да си певец, я се хвани за една лопата и на магистралите на Бойко да ринеш преди асфалта. За това по-си надарен. Така ще си общественополезен
8
1
 
29
 
! Отговори
ДО КОГА??? преди 5 години
Писна ми от тези роми по нашите екрани- вият кат ощавени вълци, рецитират простотии, показват неиздържани естетически дрехи, пози и тела...
7
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иде ми да повърна като гледам това нещо. То нито е музика, нито е глас, нито е красота и естетика...честно порното е по-красиво от това повръщано
6
2
 
32
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Хубава работа ,ама ц......ка! Може ли бе ,може ли въобще да се обръща внимание на такава пошлост.Или и вие сте любители на това п.о.р.н.о в музиката.
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази гавра с изкуството и културата не би трябвало да се пуска по екрани, нито пък да се върти по дискотеки. Този Фики хич не може да пее, няма грам талант, а за текста...нямам думи
4
2
 
35
 
! Отговори
знам преди 5 години
Това, дето зоби за да се сдобие с тия баници, му прави мозъка на айран! Колкото го има, де!
3
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фики въобще учил ли е до 12-ти клас?
2
1
 
18
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Защото знаят, че други трашове като тебе ще тръгнат да коментират, а па други още по-трашове като мене ще тръгнат да ти обясняват защо е така :D :D :D И тъй докато стигне 100+ коментара