Никос Вертис идва за голям концерт следващата година

Гръцката звезда ще пее в зала "Арена Армеец"
3
Никос Вертис идва за голям концерт следващата година
Снимка: Булфото, архив

Голямата звезда на гръцката музика - Никос Вертис, се готви за голям концерт в България на 13 май следващата година. Специално за шоуто зала "Арена Армеец" ще се превърне в истински бузуки бар.
На терена ще бъдат разположени специални сепарета, които ще бъдат внесени от най-големите бузуки барове в Гърция. Допълнително ще бъдат обявени и кои ще са подгряващите изпълнители в тази гръцка вечер в София.

Билетите за концерта на Никос Вертис се пускат в продажба от утре, 8 октомври, в системата на Ticketportal.bg. Билети ще има още в Билетен център в НДК, касата на зала "Арена Армеец", книжарници Booktrading и бензиностанции OMV.

Първоначално в продажба ще бъдат само билетите за трибуни, на цени от 40 до 80 лева, според мястото в залата. До края на седмица ще бъда пуснати в продажба и ВИП сепаретата на терена.

Никос Вертис е определян в южната ни съседка като най-добрия изпълнител на лаика – музикален стил, който е микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене.

Последният му албум "Erotevmenos" e oт 2017-та и включва девет песни, сред които двата големи хита "Erotevmenos" и "An m'agapises".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
4
 
! Отговори
Мони преди 4 години
До АнонименКакво го величаете този посредствен гръцки ляв бек? Има отвратителен глас, а това,че залата е пълна е разбираемо предвид това,че има много напикани момиченца, радващи се на сините му очи.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До човека написал първият коментар: последният път, когато Никос идва в България, зала Арена арменец беше пълна, а билетът струваше 160 лева. Музиката му и шоуто което прави, си заслужават всеки лев. 😉
1
4
 
4
 
! Отговори
щепеенапразназала преди 4 години
Уляли са се с цените на билетите. Обикновен билет 40 лева, айде у лево.