Лиляна от Големия брат лъсна гола заедно с Марая Кери

След тризначките, и Лили смъкна облеклото си за корица на Плейбой, в същия месец, но за американския брой, лъсва и "колежката" й Марая Кери
Лиляна от Големия брат лъсна гола заедно с Марая Кери
Лиляна в действие, разбивайки окончателно твърденията, че е силиконена старлетка. Снимка: Плейбой
Плейбой се превърна в убежище на героините на Биг Брадър. Слава богу, на по-красивите от тях. След историческата фотосесия с тризначките от Големия брат 3 (те не са сред по-красивите, но са исторически, както казахме), на февруарската корица на мъжкото списание подскочи тяхната съквартирантка - пловдивчанката Лиляна.

Любителка на скъпи вещи, опасни мъже и явно на ръгбисти. Да, тя още е заедно с онзи огромен мъжага Борислав, който се млати в неразбираемия за нашите ширини спорт.

Лили, която запозна с глагола „пекам“ средностастистическия жител на Софийското поле, позира в лукс сесия в софийски спа център.

25-годишната притежателка на студио за красота излиза на корица на Плейбой в един и същи месец заедно със секс бомбата Марая Кери.

Американската певица, която по професия е фризьорка и маникюристка – тоест интимна с бизнеса на Лилито, позира в историческа сесия (извинете за повторението, но е историческа, сега какво да се прави) за новия брой на щатския Плейбой, излизащ по вестникарските рафтове на 8 февруари. 

37-годишната Мис Кери обаче няма да лъсне гола, а просто по-разсъблечена (което не е голям проблем за нея – тя обича да си ходи по-разголена) и ще й дадат титлата „Най-секси завръщане".

Разгледайте Лили и Марая в изявите им "тяло на показ"