Плът, пиянски изпълнения и лесбосвалки в BigBrother

Едни искат да си ходят, други - да се показват, трети - да се погалят
25 сеп 2008 14:08,
176
Плът, пиянски изпълнения и лесбосвалки в BigBrother
Ирена даде всичко от себе си на Големия брат. Снимка: BigBrother

Минаха само 4 дни от влизането в къщата на 11-те красавици и вече лъснаха първите гърди, заявяващи желание да бъдат показани в PlayBoy.

Красивата бургазлийка Ирена Иванова, която е имала собствена агенция за модели, а и тя самата е работила като модел, се разсъблече пред камерите на Големия брат, без грам да се притеснява.

Без свян хубавелката оправяше долното си бельо и демонстрираше прелестните си форми – почти като на модно ревю.

Най-малката съквартирантка – Ангелина, пък е доста разстроена.

Все по-често говори, че не се чувства добре в тази обстановка и вече иска да си ходи от BigBrother.

Наталия и Даниела обаче искат да са вътре.

Лесбоинтригата между двете се задълбочава – скрити погледи, докосвания, галене.

Предстои да разберем какво ще стане с нестандартната любов...

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
2
 
! Отговори
хахах преди 13 години
спряла работа....трябва да си тотално сдухан да гледаш как банда *** живеят заедно и правят интриги по сценарии за пари :) от ДНЕС.БГ ако обичате не ни занимавайте с БигБрадър и БатБоко.... писна ни от глупости вече искаме нещо свястно
176
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И тази тема ми я дава като най-коментирана днес 03.03.2011г?
175
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Те половина си бият чикий на wallpapers, седнали тука и не пускат **** на мира щото нямат друга работа, ***...хванете си гаджета му чикиджийска
174
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тая Ирена става за !
173
0
 
0
 
! Отговори
az sym bogat преди 15 години
ei mishki nqmate li si druga rabota ami ste se zavrqli v toq sait smeshniq i cykate komentari i se pravite na umni !? q byrzo na rabota maika vi !!
172
0
 
1
 
! Отговори
до анонимко преди 15 години
Драги ми "анонимко",Много си елементарен. От теб не може да се научи нищо полезно!Жалко ...! Бъди жив и здрав за да си сипеш недомислиците където ти се отдаде възможност !
171
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И още нещо до 161.Като толкова ти е жал за проституиращите момичета в чужбина, ми отиди и си ги събери, а може и евентуално да ги боцнеш и ти. Като не ти харесва в БГ, ми направи си и ти едно харакири /сепуку/ или изчезвай. Истината за теб е ХАРАКИРИ.
170
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Димитрова, ти може да се смяташ, че не си такава, но пак ти казвам - приличаш ми на такава, каквато те описах. И всички във форумите като теб се оправдават с народа, държавата, телевизиите и прочие, колко били *** и прости. Да знаеш ти вече си стара психически, остава ти само да остарееш физически. Има много трева да попасеш още.
169
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Значи нещата стоят така: ЗА или ПРОТИВ подобни реалити формати? И да си говорим, никой няма да ги спре! Наляти са толкова пари, че това невъзможно! И този, който ги е налял очаква печалба!Що се отнася до това, какво всъчщност показват тези предавания: това е огледален образ на нашето общество! Но там всеки може да го види на живо! Този, който разбира поне малко от психология, ще го види и ще си направи изводите! Този, който не разбира - само ще зяпа в екрана като *** и ще си харчи парите за смс-и и прочие! Но всъщност истината е, че целта на подобни предавания нама нищо общо с публично изявените намерения за някакви възпитателни цели! тези предавания са направени за да се разнообрази формата на дадена ТВ, да се вдигне рейтинга й, да се налеят свежи пари от реклами! И са направени за хора, които обичат да си губят времето пред ТВ - екрана, разпологата смного свободно време и реалният им живот е твърде сив, монотонен и лишен от емоции! Всичко това те търсят другаде! И ТВ им го дава! Истината също така е, че подобни предавания са шанс за участниците да променят нещо в живота си - да станат известни, да се стабилизират финансово! Някои успяват, други не! Но всяко чудо е за кратко! Лично за мен подобни предавания са просто безинтересни - всичко е режисирано, изкуствено и безмислено! Но е ужасяващо, колко много елементарно скроени хора има по родните земи!
168
0
 
0
 
! Отговори
Анна преди 15 години
На който ме му харесва ББ4,да не гледа.Никой не карат на сила да гледа.
167
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
Нали така е в превод предаването.Като сте вкарали бръснатата туркиня да бехте вкарали и една миризлива ***!Абе много леки били тия български жени бе!След като се изгазурат по телевизията посли всички вкупом на околовръсното.Ще им се запазят всички екстри а на организаторите да им го набия аз.
166
0
 
0
 
! Отговори
Зикс преди 15 години
161, OK разбрахме, че за хала, на който е нашата държава са виновни шоутата по телевизиите. Значи решението е много просто, забраняваме ги и си решаваме проблема. На тяхно място както вече казах ще пуснем възпитателни и пропагандни програми.
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами дайте тогава да забраним и филмите, защото колко от тях са с насилие? Почти всички. Повечето даже откровено си пропагандират насилието като положителен метод за решаване на проблеми - добрият герой изтребва лошите. 157, какво предлагате, кажете кои предавания да забраним и на тяхно място да пуснем образователни програми, защото изглежда всички се възпитават от телевизията, а не от училище и семейството както би трябвало да бъде.
164
0
 
0
 
! Отговори
Кривата ракета преди 15 години
Чукундури! Деградацията на БГ населението е следсвие не от появата на Биг брадър а от липсата на възпитание в къщи и слабите родители!!! Точно тези които плюят по "телевизора" си търсят оправдания, че някой им бил виновен. Ако си възпитавате качествео децата, те от ББ ще извлекат положителнота, а няма да подражават. Ако сега не знаеш къде ти е детето или го пускаш вечер да се въща от дискотеки в 2 часа през ноща си ми ясен. Децата копират модела на поведението на своите родители, тъй че невъзпитано дете- невъзпитан родител. СПРЕДЕ ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ИЛИ КОЙТО И ДА БИЛО СА ВИ ВИНОВНИ!
163
0
 
0
 
! Отговори
Димитрова преди 15 години
Нито съм стара, нито съм мома, нито съм даскалица, пък за парт.секретари само съм чувала. А ти явно не разбираш на какво сме обречени и не ти пука за изчезналата ценностната система !!!
162
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе, Димитрова, ти не си ли онази старата партийна секретарка - воайорка? Нещо ми напомня за теб? Приличаш ми на още нещо - стара мома даскалица.
161
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не, но тук тя е в такива размери че сме на последно място в Европа по всички показатели. На практика това не е държава. Това може би теб те устройва, да живееш в страна управлявана от мутри и мошенници - яко. От капитализма взехме най-гадните неща реалити шоута и "демокрация". Аз не съм чул за англичанки по магистралите. Обаче нашите момичета са там, разбираш ли! И бай германец си плаща на бай сводник за да я боцка. А после бай сводник влиза в биг брадър да се хвали колко е успял. Great!!! Аре че имам малко работа после пак ще те светна на някой истини...
160
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако не ти харесва реалния живот, който живееш, обличай расото и изчезвай в пещерите, или си направи харакири /сепуку/.
159
0
 
0
 
! Отговори
Димитрова преди 15 години
Безобразие ! Жалко за децата, за тяхната неукрепнала психика ! Докато има такива предавания няма да има здраво поколение. Малко ли са публичните домове и клубове за забавления, че трябва и телевизията да пропагандира тези безумия ? Всички ще станем воайори !!!
158
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Много ги разбираш ти развитите страни. Тя проституцията, педофилията, хомосексоализма и т.н. "я няма" в развитите страни. Сигурно тези реалити шоута идват от Нубия, а? Да не си почетен наблюдател в европейските и други световни парламенти за да знаеш какви депутати има там? Престъпност и мафия според теб има само в България, а?