Кучкова го отнесе на номинациите "очи в очи"

Шестима ще се борят за оцеляване във VIP Brother
Обновена: 26 сеп 2014 14:05 | 25 сеп 2014 07:32, Александър Попов
39
Кучкова го отнесе на номинациите "очи в очи"
Снимка: VIP Brother

Първите номинации във VIP Brother "очи в очи" протекоха по комичен начин. След като всички представиха своите виждания кой трябва да напусне с най-много черни точки се оказа Елена Кучкова. Другите, които ще се борят за зрителските гласове са Тачо, Жени Калканджиева, Мартин, Евгени Минчев и Камелия Тодорова.

Първа се изправи Кали, която видимо бе разстроена. Тя номинира Евгени Минчев с тежки думи, като го обвини, че е била унизена заради него. Тя го определи като лицемер, който настройва хората един срещу друг зад гърба им, а в разговорите целял само да обиди събеседника.

Още по темата

Въргала така и не можа да даде своя глас, след като бе обвинен, че е влязъл в твърде обяснителен режим. Тити Папазов пък реши да гласува за Минчев и Йорданка Христова, тъй като тактиката му била да номинира хора, които ще бъдат спасени от зрителите. Аргументите му не бяха приети и неговите номинации също не бяха взети предвид.

Йорданка Христова пък определено пази имидж и номинира хора, кото според нея не са ВИП - Кучкова, Мартин и Тачо. Подобни доводи неколкратно не бяха приемани от Биг Брадър, но пък за голямата звезда в шоуто бе направено изключение и аргументите й бяха приети набързо.

Два гласа срещу Ели Гигова също предизвикаха усмивки, тъй като бе номинирана, защото е умна и интелигентна.

Най-много негативен вот събра плеймейтката Кучкова, като основните нападки срещу нея бяха, че е предпочела косата си пред храната на къщата в една от мисиите.

Самата Кучкова блесна с признанието, че не се е подготвила за подобни номинации и те са направени "ей така". Биг Брадър пък й даде поръчение като в соц времената следващия път да бъде подготвена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: VIP BrotherЕлена Кучкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
16
 
! Отговори
експерт преди 9 години
Абе аз ли нещо недовиждам или тази жена не е никак красива? С какво толкова блесна, че плеймейтка ли каква стана не знам...То бива да няма чар, да няма осанка, да няма красота ама чак толкоз...баба Пена от село е по убава. Таз колкот и да я гледам не ми *** да си го лъскам....*** то като се замисля колежките и какви са...Николети, простакеси...все ***, че даже не са и от сой. Толкова хубави момичета има за показване те само *** ни хзърлят по медиите
25
1
 
15
 
! Отговори
бойко цветанов преди 9 години
това е Бьлгария прав е ББ дето го каза лош материал ние се обидихме всички но май е прав.......АКО това е елита боже какво ли е долу .ТАКИВА парцали и *** аз бих ги нарекьл гербаджиска зган е на такива ми мязат не налагам мнение
24
4
 
26
 
! Отговори
една преди 9 години
Кучкова да си ходи, не е породиста. Рядка косица, свински очички, къси крачета и потресаващ провинциален лай, пардон - диалект. АЛО, *** КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА И ТИ С БОХЧИТЕ, *** СТРИНО ЧЕРНОГОРСКА?
23
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ли са ни ВИП-овете бе? :) и те като държавата ни
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Скърбящ за БГТака де, тази/онази валута, която тя може да предложи й е ниска покупателната способност, много предлагане има в БГ.
21
3
 
5
 
! Отговори
EBEMVIJURNALISTIKATA преди 9 години
Kakvi sa tiq maloumni statii???????? Na koi my pyka!
20
5
 
20
 
! Отговори
Кънчев преди 9 години
Славена дава ли в дупето?
19
3
 
48
 
! Отговори
Скърбящ за БГ преди 9 години
Аз гледам брадър и правя изводи че випове няма в тази държава, а само гейове, ***,и сутеньори. Жал за Христова.Разбирам я,сигурно няма пари.
18
19
 
42
 
! Отговори
! преди 9 години
не знам за вас, но от личен опит ви казвам че без телевизор се живее дълеч по-добре. Най-малкото което е депресията ми изчезна и трудно могат да ме манипулират с безмислените си пълни глупости
17
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
свлачища.....
16
2
 
47
 
! Отговори
:) преди 9 години
Не остана морал в тази държава!!! Поправете ме, ако греша, но т.нар. "випове" не са ли хора, които са постигнали значими успехи в живота си, които до една или друга степен са станали известни за голяма част от обществото? Точно тези хора, според мен, би трябвало да са пример за подражание, висок морал, честност, интелект, хора говорещи на книжовен български език, хора, които да будят гордост? Как да дам за пример на детето си някой от тази "ВИП" къща, как? Срам и позор!!!
15
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Eлена Кучкова = Elaine Bitch
14
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рано или късно всяка Кучкова го отнася.
13
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това не е VIP, това е разнородна шайка, вътре са вкарали телевизионни трупове, забравени от години лица, които да напомнят за съществуването си и да си напомпат малко рейтинга, както и бъдещи некадърни безделници, които искат да станат звИзди.
12
7
 
37
 
! Отговори
Преподавател в СУ преди 9 години
Е драги сънародници, така като гледате кои са т.н. ВИП на България , как си мислите да имаме нормална държава. Никога с такъв *** народ не може да успеем. Затова ми е чудно колко сме взискателни към политиците, ами те са като нас .
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обърнете внимание на музикалното оформление на предаването. Перфекто е вече няколко сезона!
10
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кучкова е най-свежото попадение в този сезон!
9
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз се извинявам, но това Кучкова, наистина ли е фамилията и, или е някакъв псевдоним?
8
1
 
26
 
! Отговори
завист преди 9 години
Кучкова може още мнооогооо да го отнася и отвсякъде !!!!
7
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо да ги нарекли ВИП? ?! Тази грозната? Кучкова, каква е? Кой я знае? За не е ядрен физик или нобелов лауреат? да не е изобретила нещо или е спасила човешки животи ?? дори не е красива и секси, да не споменаваме че не може и да говори.... Много е жалка