Геят Кристиян поддаде в мъжките елиминации на Big Brother

Изрусеният напусна шоуто с близо 50% неодобрение
25 авг 2015 09:00, Александър Попов
58
Геят Кристиян поддаде в мъжките елиминации на Big Brother
Снимка: Нова тв

Ексцентричният и нежен Кристиян не се вписа в мъжките времена, които настанаха само седмица след началото на Big Brother. Той "спечели" 49% от негативния вот в пряката битка за напускане с Богданов. Трети в отрицателната класация остана брокерът Кирил.

Богданов и бизнесменът Цецо пък така се зарадваха на резултата, че някои се усъмниха дали не са на един бряг с Кристиян.

Още по темата

След като напусна шоуто Крис предположи, че хората не са го харесали заради неговата откровеност. В студиото не се появи неговата сестра, която трябваше да го защитава по време на елиминациите.

Кристиян прикова вниманието с изказването, че е спал с футболиста Валери Божинов, като съпругът на Николета се закани да го съди и него, и Нова тв. Даже някои от зрителите заподозряха, че изгонването му е свързано с гей скандала, който се заформи.

Първите спасени снощи се оказаха барманът Пламен и създалият си имидж на кръшкач - Борис Братухчев.

Съпругата му Юлиана пък заяви на живо, че е простила изневерите му, които били в началото на тяхното съжителство. "Реших да простя и да се боря за нашето бъдеще", категорична бе тя.

Междувременно, както и се очакваше, голямата награда от 50 000 лева започна да се стопява. От нея вече са отнети 8000 лева заради системни нарушения на правилника от страна на съквартирантите.

Big Brother уволни Кирил от поста Биг Бос и назначи на негово място Братухчев. Мачовците Богданов и Цветелин отново не останаха очаровани от избора на редакторите, които назначават на този пост превърналите с в аутсайдери в Къщата.

Цветелин дори заплаши да "вкара в казана" Братухчев, който се опита в новата си роля да успокои обстановката в къщата и да спре спада в цифровото изражение на голямата награда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да видим кой ще спечели голямата награда от 74 лв. и 58 ст.
36
3
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
Махленско заглавие. Не ви отива!
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На никой ли не му хрумна, че учасниците всъщност са хипербола на най- често срещаните типажи в съвременна България. Това са новите българи - това сте вие и най-лошите ви черти.Гледам предаването с удоволствие и научавам все повече за вас и себе си. И вие гледате, но се правите на интелектуалци с вашето четене, гледане на дискавъри и т.н. - толкова сте лицемерни. Уви, живеете в българската реалност и сте нейни основни творци. Погледнете се в огледалото.
34
1
 
18
 
! Отговори
Бууааа! преди 8 години
Повдига ми се от просташката помия Биг Брадър! А още по-пошли са напъните на интелигентни хора, за пари да правят коментари за простотиите в къщата!Отврат!
33
3
 
2
 
! Отговори
Майор Гранц преди 8 години
Я сакам да зяпам Талибан брадър. Как тюлени и сасаджии мерят в десятката брадясали психари. Ако са включат и рашанския Спецназ ще настане още по голям купонец ;)))
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете статия за спинофа на Живите мъртви. Премиерата беше в неделя. От тези шоута като брадъри и така подобни няма заинтересовани
31
6
 
6
 
! Отговори
Евроатлантик преди 8 години
Искам да му премеря дълбочината!
30
5
 
13
 
! Отговори
брад преди 8 години
Българина е страхлив *** и завистлив , радост за всеки управляващ .
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dokato ima kvalificirane kato "gay-at Christian" a ne prosto "Chrsitian", mi se gadi ot tazi durjava, stereotipite i niskoto nivo na tolerantnost i intelekt.Tova dali niakoi e gay, hetero, bi, mono i tn ne go pravi po-inteligenten ili nad drugite, a suvsem puk obratnoto ako dava credit na predavania ot tipa na Big Brother.
28
3
 
8
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
ко? що изритахте изрусения *** бе? няма да ги гледам повече!
27
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откакто има предаване като Биг брадър и се излъчва в най-гледаното време започнах да гледам Discovery, National Geographic не просто като заместител а като основни. Няма ги глупавите новини - предимно отрицателни... а може и да се научи това онова, нещо може да те жегне и да те накара да се замислиш поне. Предавания като това ме карат да се чудя защо ли някога дедите ни са умирали за свобода... от народ сме се превърнали в ..... с високо самочувствие че сме най- най а всъщност истината е ..
26
0
 
19
 
! Отговори
FRUGEL преди 8 години
Извинявайте, но тази новина не беше ли за БЛИЦ? Или аз обърках сайта?
25
4
 
23
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
"Това" на снимката си няма на идея какъв касмет е извадил, че махнаха армията...
24
1
 
35
 
! Отговори
аз преди 8 години
Е това ли ви е водещата новина?
23
8
 
3
 
! Отговори
Честа заблуда преди 8 години
е бъркането на "гей" с "гений" !
22
1
 
24
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Как една вечер не казаха '' Драги зрители, днес новините ще бъдат само положителни, програмата ни ще продължи с история за доброто. По-късно очаквайте хумористичното предаване...." Предполагам не става, защото така ще спрем да бъдем празноглавите овце, в които сме се превърнали.Малодушие, омраза и завист са част от новите ни ценности.НЕ гледаме в захлас това свръхинтелигентно предаване Биг брадър и представителната извадка на обществото.Надявам се скоро да спрем да блеем и пасем.
21
0
 
15
 
! Отговори
Любопитен преди 8 години
Как точно и къде е поддал гейят? Не се разбира от тази статия. Уточнявайте ги тия неща де!
20
2
 
19
 
! Отговори
XIS преди 8 години
Защо ни занимавате с тая криминална простотия?! Имах ви за по-сериозен сайт.
19
4
 
23
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Биг Брадър по добре да се казва Задна Предавка ;))))
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ники Кънчев ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ !Тони Стораро