Братухчев и Цветелин аут от Big Brother

Зрителите предпочетоха жените, спасиха Никита и Ирена
18
Братухчев и Цветелин аут от Big Brother
Снимка: Нова тв

Братухчев и Цветелин напуснаха Big Brother след изненадващите двойни елиминации. Още в началото на шоуто стана ясно, че от надпреварата за зрителския вот отпада барманът Пламен, който си извадил рамото по време на една от мисиите и бил приет в болница.

Така четирима си оспорваха две места. Първата спасена се оказа Никита, която задочно спечели спора с Цецо. Двамата размениха доста хапливи реплики, а бизнесменът надмина себе си като я оприличи на мумия.

Ромката Ирена, която пък победи футболиста Богданов на тема знания от 4 клас, също остана в надпреварата за голямата награда. Нейната номинация едва не запали етнически конфликт в студиото, където участничката бе защитавана от сестра си Йонка.

"Декларира, че е българка, а се оплаква, че всички я мразят заради произхода. Трябва да се спре с този двоен стандарт", атакува я Павел Чернев. Сестра й пък пламенно я защитаваше от атаките, че е работила като стриптийзьорка с довода, че само така е можела да отгледа детето си. В един момент на гостите дори бяха спряни микрофоните, за да може да се включи Ирена от изповедалнята и да отговаря на въпросите на гостите.

"Хората в Къщата са много ниска топка, интригите са много. Продължаваме напред", заяви Цветелин, след като си събра багажа и се яви в студиото при Ники Кънчев.

"Нямам никаква идея защо нас изгониха", заяви от своя страна Братухчев.

На края на вечерта към къщата се запъти приятелят на Анита – Илиян, който преди няколко дни обяви на гаджето си, че късат. Негови приятели го определят като "много стабилен човек и приятел за цял живот, но ако бъде изваден извън релси и охраната няма да спаси къщата".

Илиян предизвика на дуел извън студиото и Цветелин, "за да се разберат", след като бизнесменът обещаваше физическа закрила за Богданов, който се заигра с Анита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Big Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
7
 
! Отговори
Вони преди 8 години
Абе, на тоя Илиян що през 2002 са му гърмели колата? Дали Кънчев брадата е успял да го попита?
11
0
 
3
 
! Отговори
Ботев преди 8 години
ЕИП-брадъра можеби става за нещо, ама тоя с обикновените *** е скука. Като ги гледадам всеки ден - от къв да ги гледам и по телевизията?!?!
10
1
 
15
 
! Отговори
SS преди 8 години
А кои са Братухчев и Цветелин ?
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До HiterВземи погледни в търговския регистър и тогава пиши тези глупости бе хахаха. Фирмата на цецо има за 2013 приходи от 200хил. лв.
8
3
 
25
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 8 години
Обърнете се на около, това сте вие ,българи, и в биг брадър и в живота сте същите. Истината винаги боли. В тази държава останаха индуси и...индуси и татуированите папуаси, и 240 клоуни.
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зорлем насила медиите ги правят звезди тез мутренски *** и всичко е един сценарии
6
2
 
49
 
! Отговори
Ужас! преди 8 години
Откъде ги намериха тия ***!? Всичките изрисувани като градски тоалетни! Да не би да ракламирате някое студио за татуировки?Отврат!
5
3
 
35
 
! Отговори
Дааа преди 8 години
Тъпо, просто и нагласено шоу! А ако има някой който още гласува, значи е пълен ***!
4
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Цветелин може ли да е толкова кух? Две приказки на кръст не може да каже. Иначе голямата работа се пише. *** смешника жалък...
3
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изритаха утайката. Тоз Цецо е такава мишка незнам на какъв се прави за пари и маика си ще продаде. Ниско ниво комисионер е, тръгнал на жените до мутрее. Комик
2
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам тия в къщата...гледам ги тия чобани и чобанки дето са се накичили като селска спирка с некролози с тия татуировки и си викам: Това ли е народа на Левски и Ботев?
1
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малеееее...снощи за пръв път реших да гледам този сезон. Е те всички избиха рибата от селяндурщина, бе брат. Като започнеш от гостите в студиото на Кънчев и стигнеш до всички *** вътре в къщата. Аз си викам, че по-големи олигофреник няма как да вкарат след изминалите сезони, но можело. Влезе снощи и оня тъпкач на дето щял да пребива някакъв дето я опипвал. Онази сестрата на обаче беше гвоздеят на простотията заедно с оня кавал Чернев и оня приятеля на Цветелин-тоя със сакот