Мъжкарят Богданов "напълни гащите" в Big Brother

Футболистът иска психолог след влизането на гаджето на Анита
86
Мъжкарят Богданов "напълни гащите" в Big Brother
Снимка: Нова тв

Представяният като "алфа мъжкар" футболист Пламен Богданов напълни гащите в Big Brother. В къщата за кратко влезе гаджето на Анита - Илиян, който е недоволен от фриволното й държание.

Богданов се заигра преди дни с Анита и трябваше да чуе заканата от Илиян, "че ще го кърти". "За теб убивам човек, а онзи ще го съблека гол", продължи накърненият любовник, което видимо уплаши напереният иначе Богданов. Той се скри в изповедалнята с мисли да напусне шоуто, а по-късно поиска от продуцентите среща с психолог.

Бизнесменът Цветелин, който пък вече е аут от играта лъсна в неприятна светлина, след изгубена мисия, в която трябваше да ловят животни из двора. Той бе капитан на загубилите и отприщи неприязънта си към другия капитан - Никита. Той я сравни с прасе, с пластмасова зурла и я нарече "гнусливо животно".

Никита пък му отвърна, че е лош човек, но в отговор получи плюнка.

По време на мисията барманът Пламен извади рамото си, което от отбора на Цветелин го определиха като заслужено. Защото те загубиха играта само по време.

Тази вечер пък предстои решение на Big Brother дали да изгони две от съквартирантките, които са стигнали до бой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Big Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен не се уплаши а се изненада!Защо Биг Брадър му прави номера ???Иначе малкият е по здрав от този с болното сърце и да не се перчи пред 20 годишни.Според мен брадъра не спазва договора.Аз ако бях щях да го предизвикам и да му вкарам един прав ляв.
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
jivota izvan bg e tolkva hubav
36
2
 
4
 
! Отговори
Български преди 8 години
Сигурен съм че биг брадър е платил на батката добре за да направи това изказване , той инапе не такъв човек, високо интелигентен и възпитан е то си му личи
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Trebvashe da vlezne po nekoe vreme...Emo Kamenov, za da se nadriskat psevdo majkarite......uvi..., kasno e. Nai svesnata e....chervenokosata(zasega).
34
1
 
14
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Аз пък не съм гледал нищо от тази гнус и изобщо не съжалявам!
33
4
 
10
 
! Отговори
bat boiko преди 8 години
Един гледал шоуто само два пъти, друг го загледал ''случайно'', но всички знаете всички подробности хаха.Парадоксът на биг брадър - никой не го гледа, но всеки знае за какво става въпрос.
32
1
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Такова падение! Как може да се дават пари за такова предаване?! Има ли въобще някой, който го гледа?Срамна работа.
31
4
 
34
 
! Отговори
Страничен преди 8 години
Като гледах предаването една вечер случайно, стигнах да извода, че най-приятният човек вътре е една "ромка". Всички други са някакви комплексирани българи и българки, които ще се изядат по между си. Явно до там ни е стигнала нацията. Простотия до шия. Взимам ромката! Поне няма гума в тялото за разлика от фльорците около нея.
30
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Позор и помия в национален ефир в най-гледаното време
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах го първите 2 дни това предаване. "Футболиста" стъпва на върха на тоягата
28
1
 
51
 
! Отговори
boy преди 8 години
Отврат предаване. Отврат хора. Отврат държава... Повръща ми се!!!
27
5
 
31
 
! Отговори
Батман преди 8 години
Честно толкова кеф ми стана как се понацапа отзаде :)))) Ама така е можеше да се прави на много отворен че не понасял женствени и гейове, пък какво стана той изведнъж стана МЕК хахахаххаха
26
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За мутрите само бой, бой и пак бой. Това ги оправя.Мутрите в България трябва да бъдат пребивани със и без причина. Те само това разбират и трябва да се държат всички хора с тях по начин, по който те се държат. Колкото повече пребити мутри има в тази държава, толкова по-добре ще започнем да живеем.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Cingular!Tova fudbolistche ako moje izobshto da se nareche fudbolist na ime Bogdan, s tiq manieri, napravo sie orginalen Rom (ciganche)!
24
2
 
7
 
! Отговори
До 45 преди 8 години
На 33 е, погледни сайта. Стига коментари за тези ***.
23
2
 
34
 
! Отговори
ххх преди 8 години
Това е България 2015! Силикон,татуси и "мозък предимно гръбначен"!!! Бой,труд и задължителна кастрация!!! Това е решението!!!
22
6
 
11
 
! Отговори
: ) преди 8 години
До 38 - Анита е на 46г., информирай се преди безпочвено да коментираш
21
0
 
42
 
! Отговори
Зрител преди 8 години
Еми интересно си е. Този Богаданов си е такъв стойкаджия, по сто пъти повтаря, че е мъжкар, за да убеди сам себе си, а в една такава ситуация не знае как да се държи. Иначе и на двата типажа сме се нагледали - и на мутрите, и на стойкаджиите и на всички останали разбира се.
20
0
 
23
 
! Отговори
Биг Систър преди 8 години
Как става така, че всички плюят предаването, а в след края му е най гледането нещо по телевизията :)
19
2
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Искам да повърна на вечерята на продуцентите, сценаристите, организаторите и всички дебилници включени в тая помия наречена "шоу"....защото една вечер реших да пусна Нова ТВ, докато вечерям и точно ми се пригади толкова много, колкото искам и на тях да им се сгади.... Отврат... Какво искате да покажете в това шоу? *** и дебилните прояви на това общество ? по ТВ....? Скапаняци