Гъмов го закъса, плеймейтка го налази във VIP Brother

Актьорът изненадан от интереса на Моника
Обновена: 26 сеп 2015 16:00 | 26 сеп 2015 08:44, Александър Попов
36
Гъмов го закъса, плеймейтка го налази във VIP Brother
Снимка: Булфото, архив

Актьорът Станимир Гъмов изпадна в затруднена ситуация във VIP Brother, след като плеймейтката Моника Валериева започна да губи почва под краката от любов.

Брюнетката призна пред Ернестина Шинова, че си пада по Гъмов и дори започва да го обича. Независимо, че е обвързана в живота извън шоуто.

Шинова й влезе в положението и дори изигра ролята на сватовница и разкри пред Станимир, че Моника гасне по него.

Той определено се шокира от новината, но не даде знак, че нищо няма да се получи. По-скоро бе притеснен, че се случва в ефир и всички хора ще разберат. Призна, че камерите затруднявали ситуацията. Ергенът бе с видимо погалено самочувствие, макар че в разговорите досега громеше този тип девойки, че живеят в различен свят.

Ернестина пък бе директна пред Валериева и сметна, че между двамата няма да се получи нищо. Още повече, че и Гъмов призна за жена до себе си в реалния живот.

Моника разбра за тази любов и посърна, а по-късно се и разрева.

Междувременно участниците продължиха борбата в мисия "Мрак", която ще им осигури охолен бюджет. Изходът зависи най-вече от Здравко, който трябва да се направи на страхлив и да изкара още двама съквартиранти от стая с духове. Заедно с него в помещението са Люси, Кичка, Луна и Моника, които не знаят за тайната мисия и са готови на всичко, за да има храна в хладилника. Въпреки страха, най-твърда в оставането в кошмарната стая е Бодурова, без да съзнава, че този инат ще провали мисията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 28И какво видя в поведението на Гъмов във ваната? Ще пищеше от страх, а не че едвам не се разсмя от това??? Муахаахахахахахаахаахахахаххаха...затова никога няма да разберете колко голям актьор е тоя и чувството му за хумор. Щото сте едни елементарни първосигнални душици.
23
13
 
5
 
! Отговори
. преди 8 години
Гъмов го видяхме колко е мъж, как пищеше и се свиваше на мисията в тъмното, като жена. Онази русата плеймейтка по-голям мъж от него излезе. А си и личи, че има проблем с нервите, алкохола, да не говорим, че и подигравчия го раздава. Този в компания на интелигентни и уравновесени хора няма да издържи. Ама те там в къщата повечето явно нещо повече от Хамлет не са чели.
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 25Муахахах...Гъмов да ти кажа само това чака, някой професор насреща си, че да го направи див и щастлив за живота по принцип. Професора може да знае много неща в своята си област- Гъмов е широкоскроен човек и такива хора като него са с богата обща култура които могат да говорят без притеснение срещу всеки. Той и Вучков е професор!...Пр5офесор каза...стига се излага, бе.
21
16
 
7
 
! Отговори
до 24 преди 8 години
Ами вярно е комплексар тоя Гъмов. Да вкарат някой професор от Софийския университет да го видим колко знае. Ама е лисица - пред професора ще мълчи, ама това момиче го вижда, че по добро и чувствително и взел да се прави на велик. *** и ***.
20
25
 
16
 
! Отговори
Ники преди 8 години
Гъмов това надменно човече - взел за сдухва онова слънчево русо момиче и да се прави на велик интелектуалец пред нея. Е на това се казва комплексар.
19
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи на тези, които пишат че Моника е много зле - хубаво е да си качат снимки на приятелките и жените - да видим с какво си лягат те. Малко - гроздето е кисело така ми се вижда работата.Колкото до Гъмов - засичали сме се преди време в общи компании - *** е - ама то от актьор какво да очакваш. Пияница е - това всеки, който го познава го знае.
18
0
 
4
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Tova e rolia.big brother razvedriava obstanovkata.seki put edno i su6to.purvo tia opipa pochvata s mma mom4eto.da stava shouto prosto gledaite realno na neshtata.chudesa ne su6testvuvat.luna mai su6tata rabota igraeshe roliata na maikata na albena vuleva vpredishniat epizod...
17
0
 
10
 
! Отговори
Идея преди 8 години
Айде едно здраво порно, още по-добре масовка сиреч gangbang. Ще привлекат доста зрители пред екрана, което е и целта на предаването. Това реване, чувства и прочие е безинтересно. В краен случай направете един здрав кютек ти кечмания. А?
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 18Навън ако прекалява един човек с алкохола- то на 100% ще го покаже и вътре в къщата. В къщата нито за един момент не го е показал Гъмов. ако за теб прекаляване е 2-3 уискита на вечер, понеже ти от толкова няма да знаеш къде се намираш, това не значи , че за други е прекаляване.
15
0
 
19
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Аман от лигавщени,превземки и кифленски простотии.Защо винаги когато участниците влязат в дадено предаване започва да реват като........
14
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да забравя лафа на Гъмов, когато влезе Джино в къщата и го пита някой от съквартираните какво ще пие, а той: кола или водичка! Аз алкохол не пия и Гъмов: Че за какво си влязал тогава в къшата? Муаахахахахахахах.....
13
5
 
0
 
! Отговори
xxx преди 8 години
До Анонименno razdelen s jena si. no tova ne prechi de majete ste bokluci
12
0
 
29
 
! Отговори
ss преди 8 години
И въпреки всичко не е лошо да я закове
11
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тая моника какво влечуго е не е истина.може ли да си на 25 и да изглеждаш по този начин,та тя е като 35 годишна магистралка,кожата й е ужасна,устата й е плашеща,носа й е с някаква много странна форма,много грозновата.поне е височка и има хубаво тяло,но иначе е голям страх,горкия Гъмов да бяга и да се спасява,не виждам как ще й обърне внимание.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 9Ами защо да не си повярва срещу прости патки за да им раздава акъл? Срещу такива си повярва в къщата. Какво очакваш? Пък и мислиш ли че това неговото е роля? Той съм сигурен, че е такъв характер в живота. И докато Луна си заслужаваше иронията му с оня театър който й изигра оня ден, то русото момиче наистина не биваше да го напада така, но прави му чест, че му се извини като мъж. Ето затова показа и че е земен, а не надут пуяк. Самият той си приза че я е нападнал неоснователно.
9
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко е злобен този Гъмов. Не ми харесва като човек. Другото е, че е много си е повярвал, че е много умен или нещо от сорта и чак акъл дава на другите. Ама те много от актьорите са такива въздухари. Иначе тази Моника е яка мацка - дано им се получат нещата. :)
8
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая плейметйтка е като птеродактил у главата , верно е закъсал ...
7
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 3Какво означава пияница, бе? Всеки си пийва от къщата с изключения на оня Джино и смахнатия Джорджанчо. Гъмов ако е пияница щяхме да го видим поне един път на градус при който е обичайно неадекватен.
6
4
 
29
 
! Отговори
e преди 8 години
ЕРНЕСТИНА МАЛКО КАТО МАДАМ ГО ДАВА ,А ПЛЕЙТМЕЙТКАТА Е ТОЛКОВА ГРОЗНА ,НАПРАВО ДА СЕ ПОТРЕСЕШ..ТО САМО С ФЕЛАЦИО-УМЕН НЕ СЕ СТАВА
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гъмов е семеен с дете.