Баба Кица захапа "Ритон"-ците

Зрителите изритаха Деян Топалски от VIP Brother
14
Баба Кица захапа "Ритон"-ците
Деян Топалски напусна шоуто. Снимка: Нова тв

Кичка Бодурова и Здравко от "Ритон" кръстосаха шпаги и започнаха да си вадят кирливите ризи във VIP Brother. Повод даде края на седмичната мисия, в която съквартирантите изгледаха разговори помежду си и интригите тръгнаха.

Кичка Бодурова бе наречена "Баба Кица", което видимо накърни егото й, макар да сподели пред останалите, че очаква мига, в който ще стане баба. Тя пък захапа естрадния дует, че на тяхно участие в Лас Вегас имало 25 души, от които тя закарала осем.

"Ако почна да говоря, знаеш ли какво ще стане?", попита риторично Кичка поамериканчения си съквартирант Джино. "Завистта е разрушително нещо и няма граници", подскочи от своя страна Здравко.

Бодурова обаче демонстрира завидното си самочувствие и го захапа, че "ако някой тук може да се самозабравя, то това съм аз, бейби!". Тя натърти и за произхода на Здравко, който не бил особено градски, което гарантира, че естрадните певци не мелят заедно брашно.

Заради тайните разговори и сплетни и Моника се яви пред Биг Брадър с искането да напусне шоуто. Според нея, с излъчените реплики тя целенасочено била изложена. Повод станаха нейни нападки към Катрин Вачева, че не знае как си е "отгледала" подобни вежди и че приличала на травестит.

Вместо Вачева обаче със сълзи на очи в изповедалнята се появи Моника. Тя дори изплаши Ернестина с въпроси дали щяла да получи инфаркт, вследствие на паник атаките, които й се появили вследствие на излъчения запис.

Зрителите пък решиха, че от шоуто трябва да си тръгне ММА боецът Деян Топалски. Той получи едва 13% подкрепа, най-малко сред останалите номинирани - Кичка, Джино, Иво и Люси.

"Намерих много приятели и нито един неприятел", заяви спортистът пред Ники Кънчев на излизане. Той спаси от следващите елиминации Катя и Здравко от "Ритон", тъй като ги смята, че са най-добрият пример за стабилно българско семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
До любо преди 8 години
След като не знаеш това "й" къде се слага (имам предвид твоето "състой"), направо си за същата "интелигенция"
3
2
 
9
 
! Отговори
655 преди 8 години
ЦИРК!!!!!!!!И бабите на село не го гледат .Най-големия *** е Здравко-и тук и в живота.Аз мислех ,че плейт-кифлите първи ще се изложат,а тя каква стана??????????
2
1
 
30
 
! Отговори
Батман преди 8 години
Аз пък не мога да разбера какво се сърдят...Ами баба си е не е първа младост, същото важи и за Ритонци- баба и дядо са. А пък колко души е имало на концерта мисля,че е по-важно дали е станал купона :)
1
6
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Пак...повтарям,зрителите никого не са...изритали,това е дело на брадърските...сценаристи.Деян е много як а също и...умен;не се вписва в средата от артисти,певци и плейметки,които се карат за една изядена червена чушка.