Люси за Моника Валериева: На повикване е!

Режисьорът хвърли в паника 25-годишната плеймейтка
Обновена: 8 окт 2015 09:16 | 8 окт 2015 09:13, Александър Попов
53
Люси за Моника Валериева: На повикване е!
Какво работи Моника? Снимка: Нова тв

Това, което се върти в главите на всички съквартиранти във VIP Brother, бе изречено на глас от режисьора Люси Иларионов. Номинациите бяха изгледани от зрители и съквартиранти, а Люси направо разкова Моника Валериева.

Преди това плеймейтката се похвали как върнала новогодишен подарък - "Бентли", на приятеля си, на няколко пъти разкри и как е ходила на скъпи воаяжи зад граница.

Това провокира Люси да изплюе камъчето. Според него Валериева е момиче на повикване и практикува най-древната професия. "Колко й струват пластичните операциите на гърди, нос и устни? Кое 25-годишно момиче може да си позволи скъпи екскурзии? "Бентли"-то най-вероятно са й го дали и после са си го взели. Говори за някакво гадже, но не съм убеден, че въобще то съществува. Какво работи Моника? Сигурно извършва секс услуги срещу заплащане", предположи режисьорът, докато номинираше плеймейтката.

Моника определено бе шокирана от видяното и чутото, но успя да промълви само, че ще запознае Люси с гаджето си. Валериева разказа на съквартирантите, че три пъти е получавала годежни пръстени, но все ги връщала. А Иво Танев пък я посъветва да си отвори бижутерски магазин.

Луна пък отново напомни за себе си, че не е точно в центъра на вниманието и започна да предлага брак на Бойко Борисов от изповедалнята. Според попфолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин.

"Той е обикновено момче от народа, а аз - още по-обикновено момиче от Шумен. Каза че живеел като куче, а след като парите ми потънаха в една затворена банка и аз живея като кучка", аргументира се тя. "Смирено моля да обмислите предложението ми", обърна се към премиера Луна.

Иначе след номинациите стана ясно, че три жени ще се борят за зрителския вот. Застрашени да напуснат са именно кандидат булката на Борисов - Луна, Кичка Бодурова и Моника.

Бодурова си навлече гнева на пореден съквартирант, този път в лицето на Гъмов. Кичка бе недоволна от поръчките за храна, които се записват от актьора и го обвини зад гърба, че не мисли за храната и отхвърля нейните предложения за запаси в кухнята. След като на няколко пъти измрънка пред всички и се самопредложи за мястото на Гъмов, той не издържа и започна да сипе обвинения. "Да взима всичко в кухнята, мисли само за шарената си сол", избухна актьорът.

Номинацията на Моника също не бе изненада, след като тя най-демонстративно отиде при Люси, Джино и Иво Танев да им каже, че изгоненият Деян Топалски бил най-големия мъж и се чуди на вота на зрителите. Това пък ядоса Джино, който "нежно" започна да я напада с "кифло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
34
 
! Отговори
Красимира преди 8 години
Помня те от времето в което беше с грозен нос и фрйс изобщо Моника! Представи ми се за Емануела ...Ще си спомниш за мен! Родена си грозна и нищо няма да промени вида,който Бог ти е дал! Това ще прозира в делата ти..понеже душата ти е грозна! Все пак успех ти желая ...Аз имам вече внуци на крехка възраст...
37
12
 
38
 
! Отговори
Прагматик преди 8 години
И за да си "на повикване" се искат някои качества и умения. В крайна сметка кое му е лошото и обидното. Има ли търсене има и предлагане - железен житейски закон ... останалото са приказки на завистливи и злобни пуритани.
36
11
 
35
 
! Отговори
младен преди 8 години
Тия всичките са....нема такава ***. Всъщност има, над 50% от Българите са такива.
35
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То пък голямата новина: Хванаха коне да пасат трева.
34
21
 
37
 
! Отговори
На Буров чичата преди 8 години
Момичето е леко глуповато ,но иначе е симпатично... Но тоя хипопотам,Люси, постъпи гадно... Да му спретне едно дело Моника и ще ,,лапне,, още мангизи...
33
16
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо да одумваме едно младо момиче заблудено от ония подстрекатели,които печелят от подобен род девойки,да поговорим за проститутките в политиката,в бизнеса ,а защо не и в шоубизнеса.И при соца за много млади момичета да бъдеш гадже на шефа беше най-великото постижение.
32
11
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече се казват истините на глас. Някой учуден?ЕЛИ
31
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова много енергия ,то участниците в Вип Брадър,то коментари от всякакви хора събрани на квотен принцип"наш човек",разискват,ръкомахат и предизвикват ироничен смях.Възможно ли е хора ,които по един или друг начин са известни в обществото ни да паднат толкова ниско.За мен това предаване е безсмислено и не носи ползи за обществото ,а за определена група ,която ще бъде възнаградена с финикийски знаци.Лош сценарий,истерични участници и още по истерични коментатори.
30
9
 
47
 
! Отговори
г преди 8 години
Луна да излиза по-бързо ,че да се стяга за сватба.А бат Бойко да му мисли с тази невяста.А може и той да влезе-то дали ще е в брадъра или отвън -все тая.А кой ще е кум?????
29
37
 
45
 
! Отговори
geri преди 8 години
Постъпката на Люси е изключително грозна. Злобен, дребнав, клюкар. Никак не му отива на физиката. Заслужава да го съдят до дупка, докато му вземат всичко и после да си заработва с най-древната професия, ама надали.След предишното шоу също си отпусна езика и наговори един куп глупости за Мария Илиева. Изобщо отвратителен характер. И се чудя до кога ще минава между капките? Време е публиката да го изгони.
28
12
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБЕ ИМА ЛИ КОЙ ДА БОДЕ ТАЗИ ПЪПЧИВА ВАЛЕРИЯ И ДА СИ ПЛАЩА ЗА ТОВА ?
27
12
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами нека да се покаже, какъв е в момента идеала за българското младо момиче, за което мечтаят всички подрастващи момиченца - обезобразена от операции, *******ка, която е прочела единствено плаката на фолк-дискотеката в която иска да отиде за да си намери някой, който да и даде парички и Бентли. Това е за жалост, такива като мен, които работят от 8-17ч, всеки ден, учат и четат и изглеждат добре, по телевизията няма, как да ни дават, защото ние нямаме време за глупости.
26
10
 
88
 
! Отговори
ПОМОЩ преди 8 години
Моля помогнете ми да разбера Защо ни заливате с простотия ? Кой печели от опростачването на нацията ? България е пълна с прекрасни млади,умни ,талантливи и наистина красиви същества Защо не показвате тях?турски и индийски филми нон стоп по всички телевизии, реалита с затворници,псевдо звезди и ***, врачки и баячки- Защо ?
25
26
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За мен Гъмов трябва да излезе последен от къщата. Пича разбива с чувството си за хумор! Евала!
24
12
 
57
 
! Отговори
az преди 8 години
Абе кой иска да спи с тоя тра..рс ако ми се натиска аз ще избягам!!!!!!!!!!
23
9
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази че си е *** и грозна е ясно, но по-отвратително същество по характер от това Луна едва ли може да се намери.
22
9
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смятай колко трябва да си СПРЯЛ, че да спиш с това създание, камо ли да му подариш Бентли.
21
10
 
76
 
! Отговори
Инопланетянин преди 8 години
-Как се казва масажиста на Луна?-????-Луноход.
20
10
 
80
 
! Отговори
:) преди 8 години
То на челото и пише. че е... лековата женица. Интересно ми е кои са клиентите, защото никак не е секси. А още по-интересно е как от Нова са решили, че тази кака е ВИП ? Тя по-скоро е от обслужващия персонал на псевдо елита в Бантустана.
19
9
 
65
 
! Отговори
mm преди 8 години
Как да я поръча човек?Тя не е грозна ,ама няма никакъв сексапил.нищо в нея не те подтиква към похот? Даже като е спокойна е миловидна,а пияна и гневна е грозна!